Petice proti porušování zákona a Ústavy na jihočeských školách

Quoted post

hajnej

#19 Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-11-23 15:33

#18: Amnabe - Re: Zneužívání dětí...

V tom případě bych to viděl jako selhání pedagogického sboru. A že tvrdíte, že na Gymnáziu Třeboň jsou dobří kantoři? To klidně tvrdit můžete, kapři si totiž sami svůj rybník nikdy nevypustí. To byste měl, pokud jste z Třeboňska, vědět. Takže kde se dostanu ke statistikám úspěšnosti vašich studentů při přijímacích řízeních na VŠ a jejich uplatnění v praxi v porovnání s ostatními školami v celostátním měřítku nebo alespoň JČ?

Odpovědi

Amnabe

#22 Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-11-23 16:35:17

#19: hajnej - Re: Re: Zneužívání dětí...

Myslíte, že když má mladý člověk svůj názor tak musí za každou cenu někdo selhat? Proč? Také Vám tolik vadí, když protestují odboráři?

A pokud jde o statistiky, tak na internetu jsem je nikde nenašla. Stejně z takových čísel nic nepoznáte, protože někteří studenti odchází do škol v zahraničí, některým rodiče zaplatí školy soukromé a někteří jdou na klasické vysoké školy. V Třeboni je úspěšnost skoro každý rok vysoká. Můžete si tam zavolat nebo zajít a informovat se.


Nepřihlášený uživatel

#151 Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-12-16 20:45:02

#19: hajnej - Re: Re: Zneužívání dětí...

Zdravím Vás a nedá mi to, abych nereagovala, průpovídka o kapřích a rybníku se mi líbila. Jsem z Třeboně a pobavila jsem se zprávou, že na gymnáziu v Třeboni učí dobří kantoři. Není to pravda. Nemám v ruce žádné podklady, ale ... kdyby byli profesoři tak úžasní,tak proč by celá řada 15-letých dětí raději dojížděla na gymnázia v CB? Navíc, Třeboň je malé město, jeden druhému si tady "vidíme do talíře". Ono už stačilo jmenování Kohoutové do funkce ředitelky školy.