PETICE ZA ÚPLNÉ ZRUŠENÍ RALLYE - nechceme hazard se životy!

Quoted post

marqui

#407 Re: Re: NESOUHLAS

2012-11-20 23:22

#6: Maryška - Re: NESOUHLAS

Drahá Maryško, když vylezou ven za plot, když se kolem jede rally, tak to značí jediné: špatnou výchovu nebo narušenou inteligenci.

Odpovědi

člověk

#410 Re: Re: Re: NESOUHLAS

2012-11-21 00:24:01

#407: marqui - Re: Re: NESOUHLAS 

 to margui:  Tak se koukám, že celou tuhle přitroublou diskuzi může rázně vyřešit třeba 7-mi tunový kontejner, a to hned za horizontem, přesně v těch místech, kde ti tolik vadí špatně vychované děti s narušenou inteligencí.
Princip bude stejný, nečekaná překážka pro letce za horizontem. 7 tun železa sice nezabiješ, ale můžeš ho tady v plodné diskuzi stejně inteligentně zkritizovat, můžeš ho nazývat tupcem, který si nepřečetl ten kus papíru, který jste nalepili teba zrovna z druhé strany na strom či sloup.  Můžeš se pak vymluvit i na hlupáka ve vestě, kterému se normálně říká pořadatel. Můžeš se i posr..., ale 7 tun, je 7 tun. To asi nerozchodíš.
Jaképak si budeš hledat argumenty, vždyť je to přece Tvoje trať pro rallye, a on tam něměl co dělat. Vždať TY chceš jenom závodit a závodit, tak proč to nikdo nechápe. Všechny argumenty Ti budou ale k hov...
Prostě smůla, místo neukázněných holek, hloupý 7-mi tunový kus železa, který nerozumí Vašim pravidlům. A co teď?, budeš žalovat železo, že Ti vlezlo do Rallye trati? Ta srážka bude bolet, to si piš, marqui, hodně bolet. A pohřeb, bude taky, to si piš.
Prostě co dodat? Upřímnou soustrast pozůstalým. Letci byli ve špatné době na špatném místě.
P.S Na odvrácené straně kontejneru bude cedule: Pozor, celková hmotnost 7 tun, zdržování se v okolí jen na vlastní nebezpečí!! V případě nejasností kontaktujte zodpovědnou osobu ve výstražné vestě, určitě Vám potvrdí, že 7 tun = opravdu 7000kg.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...