PETICE ZA ÚPLNÉ ZRUŠENÍ RALLYE - nechceme hazard se životy!

Quoted post

člověk

#410 Re: Re: Re: NESOUHLAS

2012-11-21 00:24

#407: marqui - Re: Re: NESOUHLAS 

to margui:  Tak se koukám, že celou tuhle přitroublou diskuzi může rázně vyřešit třeba 7-mi tunový kontejner, a to hned za horizontem, přesně v těch místech, kde ti tolik vadí špatně vychované děti s narušenou inteligencí.
Princip bude stejný, nečekaná překážka pro letce za horizontem. 7 tun železa sice nezabiješ, ale můžeš ho tady v plodné diskuzi stejně inteligentně zkritizovat, můžeš ho nazývat tupcem, který si nepřečetl ten kus papíru, který jste nalepili teba zrovna z druhé strany na strom či sloup.  Můžeš se pak vymluvit i na hlupáka ve vestě, kterému se normálně říká pořadatel. Můžeš se i posr..., ale 7 tun, je 7 tun. To asi nerozchodíš.
Jaképak si budeš hledat argumenty, vždyť je to přece Tvoje trať pro rallye, a on tam něměl co dělat. Vždať TY chceš jenom závodit a závodit, tak proč to nikdo nechápe. Všechny argumenty Ti budou ale k hov...
Prostě smůla, místo neukázněných holek, hloupý 7-mi tunový kus železa, který nerozumí Vašim pravidlům. A co teď?, budeš žalovat železo, že Ti vlezlo do Rallye trati? Ta srážka bude bolet, to si piš, marqui, hodně bolet. A pohřeb, bude taky, to si piš.
Prostě co dodat? Upřímnou soustrast pozůstalým. Letci byli ve špatné době na špatném místě.
P.S Na odvrácené straně kontejneru bude cedule: Pozor, celková hmotnost 7 tun, zdržování se v okolí jen na vlastní nebezpečí!! V případě nejasností kontaktujte zodpovědnou osobu ve výstražné vestě, určitě Vám potvrdí, že 7 tun = opravdu 7000kg.

Odpovědi

marqui

#427 Re: Re: Re: Re: NESOUHLAS

2012-11-23 12:33:20

#410: člověk - Re: Re: Re: NESOUHLAS

Drahý, i kdybych byla závodník, tak věř, že ten kontejner si tam nestoup z vlastního rozhodnutí, a pravděpodobně bych s tím kontejnerem počítala, že tam je. Ten by si tam  nestoup pár minut před mým průjezdem. Prostě by tam stál, tak jako kolem trati stojí plno jiných překážek, do kterých se dá nabourat.

To, že ta dospělá holka a její kluk postrádali smysl zodpovědnosti za druhého a to až do takové míry, že ta velká vystavila nebezpečí i vlastní sestru, s tím, kámo, nehneš.

Jestlis to nepochopil, vadí mi to, že se v médiích neřekne pravda, že to je negativní kampaň proti rally bez toho, aby se  uvedl opravdový důvod, proč ty holky umřely. Že si za to můžou samy (kromě té maléú). Tohle, drahý, nepřeargumentuješ. A můžeš se z toho i posrat.

Jestli ty holky přirovnáváš ke kontejneru, tak jsi opravdu milý a ohleduplný. Pleteš ale hrušky k jabkám. Tvoje přirovnání celkově stojí za h***o, srovnáváš nesrovnatelné, ale máš ten pocit, žes mě strašně setřel.

maly33

#475 Re: Re: Re: Re: NESOUHLAS

2012-12-11 21:59:37

#410: člověk - Re: Re: Re: NESOUHLAS

Tak tohle je určitě nejlepší přízpěvek v téhle diskusi. Dávám palec nahoru.

Ono by možná stačilo jen takovou hrbatou blbost na omezení rychlosti, co se hojně dávají u škol.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...