Nechceme, aby příštím ministrem školství byl komunista!

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1 ne komunistům

2012-11-20 11:02

Je namravné, aby tu vládli komunisté. Je to stejně tak nemravné, jako kdyby 22 let po 2. světové válce vládli v Německu nacisté !

Odpovědi

Midori

#2 Re: ne komunistům

2012-11-20 11:21:23

#1: - ne komunistům

S důvěrou se obraťte na pány Fischera, Dlouhého, Sobotku, Nečase, Topolánka, ... atd. ...  byl by to dlouhý seznam.

První tři jmenovaní dokonce kandidují na prezidenta. Druzí dva  se stydí/nestydí (?) za své rodiče a své budovatelské mládí?

Prosím vás, jak je to tedy s těmi komunisty? Budete také protestovat proti škůdcům země viz výše?

Připomínám, že moje rodina neměla to "štěstí" jako zmínění, ušetřete si případnou odpověď s obligátním oslovením "soudruh".

 

co máte proti komunistům pravičáci?

#21 Re: ne komunistům

2012-11-22 19:53:21

#1: - ne komunistům

Kalousek spolupracoval s KSČ v Lidové frontě, Nečas svazák, Klaus z prognostického ústavu přímo řízeného ÚV KSČ.

krakora

#40 Re: ne komunistům

2012-11-24 13:46:45

#1: - ne komunistům

Nesouhlasím co studenti provádějí a pán Rasocha za porušuvání ústavy patří do vězení.pí. Baborova byla řádně zvolená za poslankyni a tudíž jestli se pravicoví idioti nevěděli domluvit s ČSSD na vládě v jčk. je to jejich problém at jdou plakat někomu jinému na hrob.A kretén Rasocha a zfetovaní studenti ať zasednou do lavíc.jestli,že chtějí ignorovat školu ať jsou pak ze školy vyloučení a pání ředitelka s učitelským sborem ať jde do prdele.Je to modrá svině co kouří učitelům ptáky jinak by již ředitelkou nebyla a kouřila jistě i vrahovi Nečasovi píča jedna která stvůra jí porodila.

Honza

#78 Re: ne komunistům

2012-11-30 21:28:28

#1: - ne komunistům 

 Pravici máme špatnou, střed bohužel v ...., do školství patří socialismus(dostávat potenciál s celého genofondu národa, a dávat dětem šanci od nuly dostat takové vzdělání jaké je možné, ne bandu pseudoIngů s titulama a pár chytrých) KSČM toho zas tolik nemá :) a naši novodobí zloději ve vládě ve svém kradení brzy doženou KSČ. :D Pokud se to nevzpamatuje a nebude to tady fungovat jinak než pod vládou gangsterů tak to směřuje ke zvratu kamkoli. 

Komunismus, kapitalismus. oligarchie jsou jen prostředky, a našimi tupými předsudky vůči prehistorickým "dinosaurům" by nás neměly ovlivňovat. Kolik z vás půjde na půlnoční mši do svatostánku těch co upalovali lidi?