PETICE ZA ÚPLNÉ ZRUŠENÍ RALLYE - nechceme hazard se životy!

Quoted post

člověk

#352 Re: #345 nepřihlášený

2012-11-19 10:18

#345: -  

Celkem lidsky chápu Vaše rozhořšení, patrně jste fanoušek těchto akcí.

Nicméně k Vašemu názoru:

"Organozátorovi každou škodu způsobenou na cizím majetku hradí pojišťovna a tudíž organizátor všechny škody majitelů poškozených věcí uhradí." = Co je to za sport, když se předem kalkuluje, že se bude ničit či poškozovat majetek druhých. Je přece normální, že se majetek neničí!! Pokud hrozí riziko, ža ano, jezděte tam, kde toto nebezpečí není. Ale to by se Vám nevypalvoval onen adrenalin, protože byste se nemohli předvádět před druhýma.

"Pane bob: Několik dní před závodem víte od kdy - do kdy je silnice uzavřená, takže neříkejte, že nemáte možnost odjet k příbuzným."  = To si asi děláte srandu, pokud to myslíte vážně, tak je mi Vás líto. To jako, že mám opustit svůj dům, abyste mi kolem něj lítali vzduchem??

"Pane člověk: Organizátor trať zabezpečí tak, aby se nic nestalo. Nemůže však za to, že jeden blb poruší pracovní kázeň a bezpečnost práce (byť jen na jeden den a za pár korun) a pustí kamarádky do zakázaného prostoru." = Pokud organizátor dá vestu blbovi, který způsobí zcela bytečnou smrt 4 lidí, tak ten nemá právo vlastnit licenci na takové akce!!! To není organizátor, ale diletant bez sebereflexe a tím více jsem za zrušení takových podniků.

"Závěrem chci říct, že jestli ten debil, který když dostal vestu, tak si začal myslet, že je někdo a že je nesmrtelný má nějakou úctu k obětem, tak vezme vinu na sebe a veřejně se omluví jejich rodinám, oraganizátorovi závodu, posádce vozidla a v neposlední řadě všem jezdcům rally a oastatním organizátorům a fanouškům tohoto sportu, kterým rovněž způsobil problémy a zavinil, že si laická veřejnost o rally začala díky bulváru neoprávněně myslet, že jde o sport ohrožující životy lidí určený zbohatlíkům a každý komu se líbí patří do léčebny." = Zkuste se na to podívat pohledem, že jste přišelo o své děti, protože ten debil vestu jen tak nedostal, ale byl členem organizačního týmu. A ten tým svou práci nezvládl, nemá proto právo vinu házet jan na jednoho nosiče vesty. Organizátor si zde taky začal myslet, že je NĚKDO, a výsledek všichni známe!!! Je to systémové pochybení, ne chyba jednoho panáka ve vestě.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#360 Re: Re: #345 nepřihlášený

2012-11-19 14:55:07

#352: člověk - Re: #345 nepřihlášený

Pokud organizátor dá vestu blbovi, který způsobí zcela bytečnou smrt 4 lidí, tak ten nemá právo vlastnit licenci na takové akce!!! To není organizátor, ale diletant bez sebereflexe a tím více jsem za zrušení takových podniků. :

Takže pokud si zaměstnanec přivede přátele na stavbu, kde budou cedule "nepovolaným vstup zakázán"  a tam se jim něco stane, může za to zaměstnavatel, protože má ve firmě idiota?

Tohle se mi nějak nezdá a proto se tě ptám člověku: Může za to zaměstnavatel?

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...