Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Libor Grubhoffer

#13

2012-11-09 00:11

Podíl komunistů na regionální vládě v Jihočeském kraji jakož i dalších krajích naší země považuji za skandální a za výraz skutečnosti, že nás čeká ještě dlouhá cesta ke stabilní demokratické společnosti bez extrémů, jakým je volební úspěch zločinecké komunistické strany v letošních krajských volbách.

Odpovědi

Kaška

#209 Re:

2012-11-12 23:51:23

#13: Libor Grubhoffer -  

 Plně a naprosto souhlasím.Řekne-li se však A, je třeba říci i B. Kdo může za výsledek posledních krajských voleb? Korupčníci a zloději , kterým se daří s požehnáním vládnoucí garnitury. Ten kdo to způsobil, by měl být souzen a odsouzen za ohrožení zdravého demokratického vývoje ve společnosti a podrývání morálky obyvatelstva.

OK

#263 Re:

2012-11-13 14:18:35

#13: Libor Grubhoffer -

Bohužel nás čeká velmi KRÁTKÁ cesta ke stabilní TOTALITĚ...

František

#777 Re:

2012-11-17 22:11:59

#13: Libor Grubhoffer -

Pane rektore,

jen člověk, který neumí rozumě uvažovat, může KSČM upírat její demokratická práva. Jde o stranu, která nejvíc ze všech se zastává obyčejných lidí, lidí, kteří v této zemi za otrocké mzdy tvrdě pracují a mnozí z téí generace, kterou vychováváte, budou pracovat až do konce svého života. Hovořit o KSČM jako o zločincích znamená plivat na 20 % voličů, kteří dali této straně při těchto volbách své hlasy. Voliči touto volbou protestovali proti nelidským reformám této "naší" vlády. Na jaře Vaši studenti demonstrovali proti zavádění školného. Školné totiž zabrání nadaným dětem z příjmově slabších rodin ve studiu. Dnes jste svým vyjádřením šel proti nim. Myašlenky sociáloně spravedlivé společnosti, kde všichni budou mít právo na důstojný život, nikdo nevyvrátí, a to ani žádná dnešní studentská demonstrace, kterou organizoval bůhví kdo.

S pozdravem           člověk, který se z obav o osud své rodiny nemůže podepsat.