Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Jarda Jaklovský

#3 Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

2012-11-08 13:44

Nevěřím, že komunismus dokáže něco jiného, než co ukazuje již od velké říjnové revoluce. Likvidace, nenávist, závist, zášť, oddělování, zákazy, poslušnost, nevzhledná paneláková gheta,

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#978 Re: Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

2012-11-22 15:42:07

#3: Jarda Jaklovský - Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

Jardo, podle mých zkušeností jsou nejhorší komunisté nyní v ODS a pracují jako mafie navázané na veřejné rozpočty. Mají obrovskou podporu ČT,  čehož důkazem je celá tato akce, namířená proti výsledkům voleb. Má nevídanou mediální podporu. Měli jste jít k volbám! Nestrašte dnes komunisty!


Nepřihlášený uživatel

#1100 Re: Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

2012-11-24 13:51:19

#3: Jarda Jaklovský - Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého? 

 Ty paneláková gheta,jak si jich dnes cení mladý muži, byt 2+1 za 2mil.a více.

Eddard Stark

#2648 Re: Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

2012-12-20 18:57:08

#3: Jarda Jaklovský - Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého? Jako

Mě fascinuje ty bláboly co píšete. Tady nikdy žádní komunismus nebyl a těžko i bude.

nejvetsi humanista z dolniho povltavi

#2662 Re: Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

2012-12-21 00:18:50

#3: Jarda Jaklovský - Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

komunizmus u nas nikdy nebyl, neni ani v cine,koreji ci na kube. to i retardovani antikomuniste leninskeho typu dobre vedi.vybudovat spolecnost, kde nebude uzka skupina nanolupicu, vyzirku a moralnich deviantu parazitovat na zbytku obyvatel dane zeme je podle vas urcite nemoralni. zalezi na tom, kde se nachazite. tu nejuzasnejsi symfonii spraseci muzikanti diletanti, kteri neznaji houslovy klic ani noty. a tak je to i s budovanim lepsi spravedlive spolecnosti. Kolik amoralnich deviantu z nejvyssich postu byvale ksc skoncilo po roce 1989 v ods vam jaksi nevadi. a podle mne to byli prave oni a jim podobni, ze se u nas budovala lepsi a spravedliva spolecnost od desiti k peti... Uspechy ciny, kde vladnou podle vas zrejme lini a neschopni bolsevici, se presentuji temi, kterym se nehodi do kramu tim, ze pry tam neni komunizmus. maji pravdu, ale je take pravdou, ze tam buduji spolecnost, kde nebude uzka skupina parazitovat na vetsine. a to je beh na dlouhe trati. vite neco o francouzske burzoasni revoluci? kolik deti teto revoluce gilotina zkratila o hlavu  a presto ji francouzi dnes oslavuji jako vyznamnou udalost v dejinach francie. pochybuji, ze budete moji odpoved cist. nehodi se vam do kramu. budete se muset ale tak jako tak smirit se skutecnosti, ze takove vlci spolecnosti, ktera dnes u nas panuje budoucnost nepatri...

pavel

#3459 Re: Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

2013-01-20 18:30:38

#3: Jarda Jaklovský - Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

Myslím, že kromě těch panelákových ghet jste se trefil přesně do dnešní reality, kterou buduje současná vláda

 

 


Nepřihlášený uživatel

#3986 Re: Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

2013-02-15 10:04:15

#3: Jarda Jaklovský - Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

Vážený, vy jste asi ještě za komunistů byl na houbách nebo tahal kačera. Tak ta likvidace tady vybudovala majetek za 4 biliony v tehdejších cenách, dovedla přitom mít bezplatné školství, včetně školních pomůcek, zdravotnictví, dotace na výrobky pro děti, kvalitní levné portaviny. V té době neexistovalo na pracovištích  terorizování a nesnášenlivost mezi spoluzaměstnanci. Kolektiv spolupracoval. Závist a zášť byly, jsou a vždy u některých lidí budou. V té době nikdo nepohrdal normálními občany, jak je to dnes běžné. Ty zákazy se netýkaly slušných lidí. Pokuste se dneska ze setiny neposlouchat tak, jako dřív. Zítra budete na dlažbě.  Kdyby ta podle vás nevzhledná paneláková gheta nebyla, tak lidé dneska bydlí v jeskyních. Stavělo se tak, aby každá rodina mohla co nejdříve samostatně bydlet. Kolik bytů, které se nestavěly na kšeft, se za ty 23 roky postavilo?  I to, co bylo rozestavěné hned rozkradli.


Nepřihlášený uživatel

#4262 Re: Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

2013-03-01 19:40:29

#3: Jarda Jaklovský - Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

pišeš z cesty,maš v tom zmatek!! KSČM JE JEDINOU STRANOU PRO OBYČEJNÉ LIDI!!


Anonymous

#4874 Re: Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

2013-07-18 17:26:39

#3: Jarda Jaklovský - Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého? 

 Je mi více než 60 let, žil jsem tady, pracoval a neznal jsem nikoho, kdo by byl tak ponížen jako je mnoho lidí ponižováno dnes. Prosíte o práci??? neo kradete ??? Kdo nyní krade má se dobře a jak vidno, nemusí ani dodržovat zákony a může snad i vraždit (viz Janoušek). I dříve se kradlo, ale dalo se to jednoduše zjistit. Dnes nejvíce na KSČM nadávají právě ti co vexlovali, kradli a nyní jsou ve funkcích.

Marco

#4883 Re: Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

2013-07-31 10:35:34

#3: Jarda Jaklovský - Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

Prosím vás, nevzhledná paneláková ghéta jak se tu píše komunisti nevymysleli ale zakoupili na to licenci s Dánska. Byl to projekt západu, takže neustále tvrdit něco takového je lidská blbost..Tehdy potřebovali dát bydlení 250000 rodinám, samozřejmě to byla pětiletka za kterou se to skutečně zvládlo a ty byty dostal každý za hubičku co vím. V téhle zemi se úmyslně zamlčují a zkreslují dějiny, pořád se vykládá o komunistech ale proč se dostali k moci a co tomu předcházelo ani zmínka, jak se za první republiky střílelo do dělníků, kteří se odvážili stávkovat a vyjádřit tím nedůstojné podmínky svého života, byli to desítky néli stovky případů, kdy zbytečně zemřelo několik dělníků jen proto aby majitel továrny ušetřil pár korun, kolik lidí žilo s dětmi na ulici dokud pohár hořkosti nepřetekl. Pravice byla jako vždy rozhádaná(peníze moc nestmelují) a jeden skandál neodvolatelných poslanců střídal druhý. Vzpomínám si jak po nevydařeném atentátu 08.01.1919 na Karla Kramáře prohlásil tento politik, že kdyby měl každý v kapse takový pakl bankovek jako on, kulky se bát nemusí(kulka zasáhla jen peněženku). A co myslíte, že na to lid v době, kdy spousta lidí nemělo ani na chleba? Samozřejmě že lidu došla trpělivost, nenažraný kapitalismus 1.republiky si pod sebou podřízl větev sám, jako to dělá i dnes a komunisti mu dali už ránu jen z milosti...

A nyní otázka na všechny, co dal dnešní systém dětem víc???

A nejprve se zamyslete kolik dětí už umřelo, mohu vzpomenout případ mladíků, kterým nestačilo vyhodit kamarádku jen z okna ale museli ji ještě šlapáním na hlavu dorazit nebo umlácení učitelé k smrti. Spojte si všechny kauzy, nemám čas to rozepisovat a pak se zamyslete jestli jste vy, vychovaní v době socíku stejní???!!! Pokud zde chcete USA nebo i Německo, kde vlítne děcko do školy a vystřílí celou třídu, můžete se tímto stylem těšit, že se tak jednou stane a nebude to dlouho trvat, jelikož ti super vychovaní studenti nemají žádné zábrany, natož morální ale abych zas nekřivdil, spoustu si toho nese tato doba sama o sobě ale bylo to tu před r 89??? Báli jste se tehdy o své děti,když si hráli na ulici??? Kolik vysokoškoláků-ček hraje v pornu??? Není už každý zkažený už jen tím, že za prachy udělá úplně vše???

Úplně naposledy jsem si vzpomněl, že mám kamaráda,který učí dnešní děti jak mají spolu komunikovat a vycházet spolu. Pardón Vážení ale tohle bylo za socíku automatické a učit nás nikdo jak se bavit s kamarádem nebo jak se chovat ve společnosti jako takové nikdo nemusel, dalo by se říct daleko víc proti než pro tuto petici a výsledek odpovídá o většině se zdravým rozumem.