Vyhodte Bílka

Quoted post

Rocky

#1050 Bílek je kvalitní trenér

2012-11-06 13:42

Bílek je kvalitní trenér a odvolat by se měl až po případném neúspěchu (tím myslím až případný nepostup na MS nebo nepostup do baráže). S tím co má k dispozici dělá doslova zázraky. Takovej Bruckner měl k dispozici mega hvězdnej tým, ale co s ním dokázal?? Pouhý jedno semi na EURU. Zbytek tragédie (kdyby se mu na baráž o MS nevrátil Nedvěd tak ani to MS by nebylo). Bílek má k dispozici hráče ne druhýho, ale kvalitativně až třetího sledu. To, že je Bílek kvalitní trenér už několikrát dokázal (postup na EURO,čtvrtfinále EURO, bronz na EURU s devatenáctkou, titul se Spartou). NAvíc je ještě furt celkem mladej a perspektivní. A hodnotit kvality trenéra podle toho, jak stojí opřenej o lavičku nebo jak rozkládá rukama mi přijde totálně směšný. Lidi proberte se. Tenhle tým prostě nebude nikoho válcovat. Tak to prostě je. A žádnej jinej trenér s tím žádný zázraky neudělá. Co se asi tak dá udělat, když trenér nároďáku má tým k dispozici na cca 5-6 repre srazů za rok. To si myslíte, že by Vrba nebo někdo jinej vykouzlil neporazitelnej tým hrající ultra atraktivní krásnej fotbal?? Proberte se.

Odpovědi

Milan

#1051 Re: Bílek je kvalitní trenér

2012-11-06 13:59:23

#1050: Rocky - Bílek je kvalitní trenér

Pan Vrba dokázal hrát více než důstojnou paritii např. s AC Milan nebo Barcou stím co má. Váš pan Bílek nemumí hrát důstojnou paritii proti NIKOMU! Nebo mi sem dejte jediný zápas, opravdu jen jeden, který zvládnul herně (nemyslím ani výsledek ale herně) od začátku až do konce? Za tu dobu možná vystřídal spoustu hráčů ale kolik vyzkoušel taktik, rozestavení atd.?

Děkuji za odpověď

schmitt

#1053 Re: Bílek je kvalitní trenér

2012-11-06 15:05:01

#1050: Rocky - Bílek je kvalitní trenér

no každopádně by aspoň poskládal tým tak aby hrál fotbal a ne to co předvádí Rezek, Ptržela atd. a dal tomu nákej systém a tvář. To že je kvalitní trenér dokázal jak prosimtě? Že ho všude vyhodili? Připomeň mi tým, kde působil aspoň dvě sezóny. a postup na euro, díky rezkovi a postup z nejslabší skupiny na EURU? to byla teda paráda.. Čtvrtfinále samozřejmě úspěch je, ale měli jsme víc štěstí než to, že by to byla zásluho pana Bílka. To se na mě nezlob. A tobě se ten styl a fotbal jako líbil?? :-)) to seš asi jedinej. Promin ještě šmícovi a petovi se to určitě líbilo, nám ale ne, jak vidíš.