STOP hernám v šumperských budovách

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1 Terko jeď

2012-10-23 17:58

Prosím vás v budově muzea?? Kde tam? To myslíte ten Lucky planet z druhé strany (cca obchůzka 200-300 metrů)? Chacha. To snad ne. Předpokládám, že hernou v budově divadla se míní ten Tipsport - tam to chápu, i když i to je ještě přes jeden další podnik. Nicméně s tim muzeem, to mi fakt hlava nebere. Já jsem za celkové snížení plošně. Ale to ohánění se kulturními budovami - to je prostě hloupá záminka, kord v těchto případech a zejména pakv případě muzea. Ani bych se nedivil, jestli to někdo smete se smíchem ze stolu.

Odpovědi

radek auer

#2 Re: Terko jeď

2012-10-23 18:40:03

#1: - Terko jeď

zkuste si ještě jednou přečíst naši argumentaci, anonyme. nejde vůbec o to, jak daleko či blízko herny jsou od nějakého vchodu, jde o to, že vedení města opakovaně tvrdí, že s hazardem v šumperku nelze nic dělat. přitom výpověď z nájmu je krok naprosto jednoduchý. jde nám také o plošný zákaz, toto je první krok, kterým vyvrátíme tvrzení radnice, že nic nejde. v okamžiku, kdy se ukáže, že něco dělat lzue, jen se nechce, se dá postupovat dál.

Martin

#20 Re: Terko jeď

2013-10-18 16:58:00

#1: - Terko jeď

ono tech 200-300 metru je metru 150, ale to nemeni nic na tom, ze budova je stale budouvou muzea! Ale i kdyby nebyla, je  "uzasny" poskytovat fajn misto v zakouti parku asocialnim, tupym a parazitujicim jednotkam, jejichz smysl pro tuhle planetu byl nejspis pro nejaky experiment lidske schranky ber nervoveho systemu! .......A herna v divadle pres jeden podnik????? pouziji stejnou "argumentaci" chacha ...ten jeden i druhy i treti podnik, jsou a to bezpochyb, podniky v budove divadla!!!