Vyhodte Bílka

Quoted post

Deivi 8

#234

2012-10-17 17:42

Vy si to tady všichni představujete jako Hurvínek válku. Na tuto stránku jsem se dostal před odkaz na FB, abych se podíval, co to je vůbec zač. Nevím proč všichni tady jen nadáváte, jak je všechno špatně.... Podle mě ti kluci hrát fotbal umějí - jasně nemáme žádného Messiho ani Ronalda, ale to jsme ani nikdy neměli (se vší úctou ke všem skvělým hráčům), většinu úspěchů, kterých jsme dosáhli, bylo díky bojovnosti, srdíčka a pak k tomu přišla ta fotbalovost. Nikdy jsme nebyli Brazilci, Holanďani nebo Španelé s vytříbenou technikou. Podle mě je problém v hlavě - sebevědomí. Chtěl bych Vás vidět jak byste šli na hřiště, kde je 15 000 diváků, kteří na vás pískají už od začátku a to jste ještě ani nic nezkazili, jen jste došli na hřiště před výkopem. Psychika je u takových hráčů podle mě 80 % výkonu. Hráč to má těžké když si už od doby, co přijede na sraz všude čte o sobě a o celém mužstvu, že jsou špatní, jak se jim nedaří v klubu a podobně. Po zápase to samé. Obzlášť nechápu lidi, kteří jdou na stadion a pískají na hráče v 5. minutě... Proč tam sakra lezete??? Myslím, že si ti kluci zaslouží trochu respektu za to, co dokázali. Když tomu všichni tak rozumíte, tak běžte na to hřiště a ukažte, že to umíte líp, nikdo Vám nebrání!!!! Ono je strašně jednoduché kritizovat, ale proč tam nehrajete Vy nebo Vy??? Proč to nekoučujute Vy nebo Vy??? Proti Bulharsku si myslím, že Bílek zareagoval dobře, když vystřídal Rajtorala s Pekhartem okolo 55 minuty. Ani jednomu to nešlo, ale to je fotbal, každý zápas září jen zmiňovaný Ronaldo a Messi. Proč je nevystřídal už o poločase? Chtěl jim ještě dát šanci, proč ne? Zase je to o té psychice, trenér ty hráče zná a ví, jak s nimi zacházet... Takže příště až budete tak chytří a budete se snažit o petici, tak přemýšlejte, co byste dělali vy, když na to přijdete, tak si to běžte vyzkoušet někam na vesnici, když to tam bude fungovat, přesuňte se do malého městečka - zkuste to tam, pak se posuňte do většího města a nakonec trénujte v lize. Pokud vše bude pod vámi tak skvělé a lepší než pod Bílkem, tak je načase abyste se stali trenérem národního týmu. Do té doby si můžete stěžovat tak u piva v hospodě! Ale místo toho doporučuju se vykašlat na tuhle nevraživou atmosféru a celou reprezentaci včetně trenéra, hráčů a realizačního týmu podporovat, třeba jim to prospěje a uvidíte (uvidíme) i zlepšení na hřišti :).

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#331 Re: "Vyhodte Bílka"

2012-10-17 22:47:07

#234: Deivi 8 -

Vážený pane, úvodem mě překvapuje Vaše drzá teze o Hurvínkovi a válce. Jdete náhodou kolem se podívat, co to tady je zač. Tak jste to zjistil a mohl pokračovat dál. Ale vy ne, Vy máte najednou pocit, ze musíte  všechny poučit, protože zde uvedené názory se Vám nelíbí a všichni jsou hloupí. Skoro by mě nepřekvapilo, kdybyste se podepsal Michal Bílek.

A teď k věci. Patřím ke generaci, která fotbal sledovala se zájmem od roku 1960. Věřte mi, že mám co posuzovat a na co vzpomínat. Jak hráče, trenéry a vše související. Proto Vaše rady "tak tam běžte a ukažte, proč tam nejdete sami nebo proč tam sakra lezete" považuji jen za hloupé a drzé řeči. Já umím dobře svoji profesi, rozumím jí a tou se proto živím. Nemohu ji odfláknout, protože bych o ni přišel. Fotbalista je také profese. Trenér je také profese. Za tu práci je odměna. Když fotbalista, hokejista nebo trenér neumí svoji profesi nebo ji odflákne nebo nemá požadované výsledky, všude na světě letí. Tedy všude, jen u CZ repre ne. Odměny pro hráče jsou stálé, nenadřou se, trochu zrychlí ve 2. půli, přetrpějí sraz a pak honem do klubů snažit se, aby byli dobří a byli v základní sestavě a vyhovovali místním trenérůma fanouškům. Ani hymnu si před zápasem nezaspívají. Alespoň v tom by se Španělům vyrovnali. A Bílek? Ten zas celou dobu do dalšího srazu přemýšlí, na koho balón nakopávat příště. No za ty prachy, nevezměte to. A fanoušci?. Co si stěžují. hrajeme pořád ještě o druhý flek ze skupiny a neprohráli jsme. Co na tom, že se na to nedá koukat. Hlavně že budou prémie.

Závěrem chci dodat, že ač jsem sladoval fotbalové dění od roku 1960, hrál jsem ho i aktivně, ale poslední dva, tři roky se na něj netěším a nedívám. Přiznám se, občas se na chvíli podívám, jestli se to konečně nezměnilo, ale vzápětí bych si dal facku, co jsem si to já hlupák mohl myslet. NEZMĚNILO!

Doufám, že jste už dávno z tohoto fóra pryč, ale přesto, věřte ve fotbale bylo líp. A jestli Vám dnešní stav vyhovuje, tak Vás upřimně lituji.

Josef Zemek, Beroun


Nepřihlášený uživatel

#367 Re:

2012-10-18 07:36:35

#234: Deivi 8 -

Pane, hlavní osoba která hráčům ničí sebevědomí je pan trenér Bílek. Každou tiskovku se vymlouvá a používá pojem "není kvalita" ať už v útoku nebo v záloze. Jak takový chlapík může dělat trenéra těmto hráčům to je mi záhadou :-) . Ale on tu kvalitu má no ni :D