Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#2141

2012-09-03 23:09

Demise vlády Petra Nečase
Předseda vlády

Petr Nečas

nábřeží Edvarda Beneše 128/4,

118 00 Praha 1

Věc: Prohlášení nedůvěry občanů České republiky z 3. 9. 2012 - demise vlády.

My, občané České republiky, jsme nespokojení se současným stavem politické, hospodářské, morální situace a způsobem vládnutí stávající koalice pod předsedou vlády Petrem Nečasem. Vláda nemá koncepci rozvoje státního hospodářství a již dávno ztratila důvěru občanů.

Česká republika byla po roce 1989 s přispěním politiků Václava Klause, Miroslava Topolánka a Petra Nečase, za spolupráce Miroslava Kalouska a některých politiků ČSSD a koaličních vlád rozkradena a zadlužena takovým způsobem, který nemá v historii ČR obdoby. Pod údajnou privatizací státního majetku došlo k jeho rozkradení kmotry, lobbisty, politiky a mocnými, kteří se drží svých funkcí již 20 let. Přišli jsme o průmysl, zemědělství, o potravinovou soběstačnost, ztratili jsme úroveň školství. Zdravotnictví začíná být opět nedostupné a je tu jen pro někoho. Ve školách a ve společnosti se dělí žáci, studenti a občané na bohaté a chudé. Rozdíly nezakryjí ani uniformy ve školách. Velké množství rodin se dostalo do velmi vážné životní situace, mnoho důchodců i dětí a rodin žije na pokraji bídy, mnoho občanů není schopno platit náklady na bydlení.

Na druhé straně je mnoho bohatých, kteří ovládají tento stát, průmysl, politiku, údajně nezávislé vyšetřovací orgány Policie ČR, státní zástupce i soudce. Již není neobvyklé, že se prodávají řidičská oprávnění, vysokoškolské diplomy, pozice ve vysokých funkcích na úřadech státu a kupuje se beztrestnost. Státní úředníci si vyplácí statisícové odměny v době, kdy někteří lidé nemají peníze na základní životní potřeby. Stát je zadlužen cca 1,5 bilionů korun a dál se ročně zadlužuje řádově v částkách 100 miliard korun. Nemáme již na důchody, nemáme pro lidi práci, nebudeme mít na podpory v nezaměstnanosti. Stát, firmy, občané se stávají závislí na bankách. Vydobytá demokracie se stává nesvobodou pro občany, kteří nemají peníze a jsou závislí na státu. Korupce je všude a ve všech částech našeho života od státních zakázek až po sport, školství a neobejde se bez ní ani zdravotnictví a občanský život. Životním stylem se staly herny, drogy, bezpracný zisk, půjčky. Mladí lidé nezakládají rodiny.

Žádáme Petra Nečase, aby podal demisi vlády a odstoupil.

Žádáme předčasné volby.

Žádáme, aby policie začala šetřit všechny privatizační podvody.

Žádáme, aby státu bylo vráceno, co bylo ukradeno. Chceme prověřit majetek politiků a zestátnit ho, pokud neprokáží jeho legální nabytí.

Žádáme zastavení církevních restitucí a církev žádáme, aby se vzdala nároku na majetek, který sama nakradla v dobách, kdy vládla, vraždila, upalovala nevinné lidi.

Dne 3. 9. 2012

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#2148 Re:

2012-09-04 23:57:50

#2141: -

je třeba tvořit tyto koncepce ale je taky třeba vystoupit z anonimity...