Chceme mít právo bránit soukromí

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#24 Re: Re:

2012-05-15 11:08

#23: Karel Machalíček - Re:

Clovek ktery stavi svuj majetek nad zivot jineho cloveka (jakehokoliv, byt zlodeje) pro me neni clovekem. Takovy clovek je horsi nez posledni rasista.

Jinak prectete si prositm tu petici po sobe jeste jednou. V ni neni nic o domovni svobode ale o pravu bezduvodne zautocit na kohokoliv.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#26 Re: Re: Re:

2012-05-15 11:36:13

#24: - Re: Re:

Přiznávám, jsem horší než poslední rasista. A pokud se ke mně někdo vloupá a bude mi krást můj majetek, nebudu váhat použív veškeré v tu dobu mi dostupné prostředky avčetně zbraní, abych svůj majetek ochránil.

Karel Machalíček
Autor této petice

#28 Re: Re: Re:

2012-05-15 17:38:55

#24: - Re: Re:  1) Proč to přesouváte jen do majetkové roviny, za hmotným prospěchem tam jde zloděj, či lupič. A nebyly snad případy, kdy lupiči starší lidi svázali a mučili jen aby získali peníze? Bydlení, právní ochrana tohoto soukromí, rodin, snad není o majetku.

2) O jakém právu "bezdůvodně zaútočit" píšete? Důvodem je snad násilné vniknutí do mého obydlí, pokud Vám nevadí vykrádání, či vyloupení Vašeho bytu prosím, ale nechtějte po mě, abych toto akceptoval např. u mých starých rodičů.

 


Nepřihlášený uživatel

#31 Re: Re: Re:

2012-08-29 16:05:54

#24: - Re: Re:

Tohle vyplodí jen člověk který se narodil se stříbrnou lžičkou v puse nebo pseudohumanistickej kokot hájící vše pokřivené za účelem zlepšit si především vlastní pokřivené svědomí. V dnešní kapitalistické době peníze potažmo majetek úzce souvisí s přežitím. Pokud mě jakejkoliv budižkničema bude pravidelně vykrádat barák, zahrádku, auto, tak mě to dříve nebo později začne existenčně ohrožovat a tu svini bych měl mít právo na místě zastřelit protože je na tomhle světě stejně k hovnu.

Michaela

#32 Re: Re: Re:

2014-02-06 00:12:44

#24: - Re: Re:

Kdyby jste byl se zlodějem v jednom domě v noci v jednu ráno jako já...tak by jste pochopil , že člověk v tu chvíli na majetek kašle, ale bojí se o svůj život.  A kdybych se s ním střetla tváří v tvář což se naštěstí nestalo, tak budu ze strachu o svůj život útočit i první. Pochopte že ten zloděj tam přišel pro majetek a spíš vás zabije než se nechá identifikovat, když na vás náhodou narazí  !!