Proti výstavbě AFI Karlín Business Centre

Quoted post

karlíňák

#101 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Karlín

2012-05-07 11:08

#100: Vybrat přezdívku - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Karlín

Právě proto že Karlín je širší centrum " modré a žluté zony"  jedině zklidní dopravu v této části.  A bude třeba pospíšit , protože zony se budou i jinde rozšiřovat. Nejdéle začátkem příštího roku.

Mimo jiné zony chce zavést:

Praha 3 Zavede je na Jarově.,  Praha 4 Prověřuje možnost zavést zóny podél trasy metraC.Praha 5 Zóny budou hlavně na Smíchově. Praha 6 Zóny budou v centrální části Dejvic, v Bubenči na Hradčanech a v Bělohorské ulici. Praha 9 V první fázi chce zóny ve Vysočanech. Poté na i Proseku.  Praha 11 Zóny chce zavést v okolí stanic metra na území městské části.

Praha 13 Rovněž chce zóny v okolí stanic metra.  Praha 18 Zóny chce primárně v okolí veletržního areálu, ale rozsah zón je ještě  otevřený. Klánovice . Radnice chce zóny ideálně na celém území, minimálně u železniční zastávky.

 

A v případě Karlína mají jeho návštěvníci ojediňělou výhodu oproti jiným částem. A to jsou tři zastávky metra a tramvaje po celé linii čtvrti.  To je také důvod proč dnes Karlín připomíná odstavné parkoviště , a auta svými emisemi jak hledají kde zaparkovat zatěžují zbytečně obyvatele Karlína a jejich děti.

 

Odpovědi

vybrat přezdívku

#102 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Karlín

2012-05-07 11:18:09

#101: karlíňák - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Karlín

Není možná diskuze s tím, kdo se snaží pravdu nikoli hledat, ale dokázat, že už ji našel.