ZA ZACHOVÁNÍ LEZECKÉ STĚNY ROŽNOV

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#155 Re:

2012-04-18 13:26

#153: Jolana -

Milá Jolano,

jsem rád, že podporuješ vlastní dítě v lezení, pleteš však jabka s hruškama nebo zájmovou a profesionální trenérskou činnost.

Meda vede kroužek pro děti, je to chvály hodné, je to jeho vlastní aktivita a všichni ho v tom chceme podporovat. Tím všichni myslím horolezecký oddíl Rožnov, vedení města i školy (vycházím z diskuse).

Nemůžeš však srovnávat stěnu s tenisem, podobně jako hokej s ping-pongem nebo petang s golfem. Jsou to jiné sporty s jinou členskou základnou a záleží jen na rodičích kde přihlásí své dítě, který sport je jim sympatický a cenově dostupný. V tělocvičně 5.května žádný dětský zájmový kroužek neplatí nic za pronájem tělocvičny škole. Tímto škola všechny dětské zájmové kroužky podporuje a já jsem za to rád. (škola patří městu) Oproti tomu, když si jdeš zahrát tenis to soukromé haly provozovatel bude chtít zřejmě zaplatit. To, co vybere Meďa na úrovni lezeckého kroužku, se rozpustí v lezeckém kroužku. Proti tomu taky nikdo není a je to jen věc Medi, potažmo kroužku.

Diskuse výše byla o správcovství stěny, kterou podle mě není možné s tímto kroužkem míchat dohromady. Řešení se rýsuje, dopadne to snad ku prospěchu všech, vedení školy, kroužku i nás obyčejných lezců.

Lezbě zdar, David Piska

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#156 Re: Re:

2012-04-18 16:05:09

#155: - Re:

co máte pořád s těma jabkama a hruškama?

co je to Horolezecký oddíl Rožnov? jaké má aktivity? vůbec nevím o tom, že existuje oddíl Rožnov? nikdy jsem o něm neslyšel ani neviděl, že by něco dělal a to lezu už asi 7 let a jsem z Rožnova...to bude nějaká fikce,že?

???