boj proti romske mensine (vetsine)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1 Závistivče, neplýtvej časem

2012-04-17 15:47

Pokud si neumíš vydělat víc než tebou zmínění romáci, tak jsi sračka :-).
Pořád máš možnost se přihlásit i s "děckama" na sosiálku a sosat taky,
takže to opravdu není rasové. Jenže ty určitě ani děti neumíš dělat.
A podívejme kde je zakopaný pes. Pořád ale máš možnost vzít si pár dětí z děcáku.
To bys ale musel řádně žít a starat se o ně, posílat je do školy živit je, šatit, vychovávat,
celý den něco chtějí, potřebují, v noci jedno brečí, druhé stůně, třetí kaká, čtvrté chce pít, páté se bojí... to je teda med. Romům nezáviď. Oni se neštítí práce, oni jenom nechtějí dělat od nevidim do nevidim za peníze, které je neuživí ani v nuzných podmínkách v jakých žijí.
Ostatně takhle nechce pracovat nikdo normální, obzvlášť ne když není vyhlídka na zlepšení.
Rozdíl v přístupu k práci tady ale je. Řekněme 2/3 Čechů (nikoli SlovákůRakušanůItalůatd) nechtějí sice pracovat ale chtějí vydělat hodně peněz a jsou ochotni za to pracovat do úmoru a věnovat tomu všechen čas na úkor rodiny i přátel. Naopak 1/3 Čechů a 2/3 Romů pracovat chce, ale nechce tomu obětovat všechen čas, chce pracovat (závislá činnost) ale jenom tolik aby zaplatil nájem, jídlo, poplatky u lékaře, prostě aby nestrádal a tomu chce věnovat 30h týdně. Zbytek času věnuje dětem, rodině, přátelům či nějakému koníčku.

Taže např. při 30h týdně plat 15000 za měsíc, při 60h týdně 30000 měsíčně. Já bych bral těch 15000, protože nic cennějšího než čas v životě nemáme a že ho máme sakra málo.

Odpovědi


#4 Re: Závistivče, neplýtvej časem

2013-05-30 05:43:19

#1: - Závistivče, neplýtvej časem

magore ty jsi asi jeden z nich socialka a nemakačenko blbe


Nepřihlášený uživatel

#7 Re: Závistivče, neplýtvej časem

2013-05-31 13:18:28


Nepřihlášený uživatel

#9 Re: Závistivče, neplýtvej časem

2013-06-25 13:05:43

#1: - Závistivče, neplýtvej časem

Tak tohle mohlo napsat jen zamidrákovaný hovádko trpící nějakým kompexem. Nebudu rači psát jakým. Primitívek kterej nikdy v životě ničeho nedosáhl, nic nemá, nic mu nepatří ... A tak kope kolem sebe. Všichni okolo jsou kreténi a hovada, všichni se maj líp. Jen já ubožáček se mám na hovno.

Zalez někam a nepiš sem takový kraviny, jsi všem jen pro smích, nebo pro pláč.

Je mi tě líto.


Nepřihlášený uživatel

#14 Re: Závistivče, neplýtvej časem

2013-07-08 15:52:33

#1: - Závistivče, neplýtvej časem

ma pravdu docela ad je to rom nebo čech vsichni jsou stejny makat nekdo chce a nekdo ne  co je na tom kazdej zije jak umi si myslim ja teda

PS.... seru na to


Nepřihlášený uživatel

#15 Re: Závistivče, neplýtvej časem

2013-07-16 11:42:35

#1: - Závistivče, neplýtvej časem

Tak když chtějí pracovat, tak ať pracujou. Ono je pohodlnější si přeci jenom namr.... několik harantu, kteří kakaj, plačou, prděj, běhaj, blinkaj, a nehcat se přiživovat ze státních peněz. Tedy abych to upřesnil z NAŠICH peněz. Co vietmaci? Ty jsou pracovití, každá rodina má dítě, ale makaj, necháváme je žít mezi námi v poklidu. Ale Cikáni, kteří nic nedělají, jen vymlacují byty, které dostanou, chodí s mačetama do hospod a napadají kolemjdoucí, je do nebes volající. Takže tyhle tohle co jsi tady splodil, jak jsou vlastně cikáni "pracovití" je k zblití :) A to, že nejsi schopnej si svůj čas uspořádat tak, abys měl čas na rodinu a praci je k pláči :)