Petice za zachování Artkina Centrál

Quoted post

Pavel Nix
Hradec Králové

#20 Re:

2012-04-03 00:27

#18: Standa Štěp -

Ano napsal jste to přesně. To je asi můj nejzásadnější důvod, proč jsem do petice šel, protože média se snažila půl roku informovat o chybách Leoše Kučery, ale všechny tyto chyby jsem měl možnost prostudovat a žádná není natolik zásadní, aby kino skončilo.

Za naopak zásadní považuji to, jak úžasné nápady Leoš Kučera měl a má a tato petice má ukázat, že nejsem sám, komu se tyto nápady líbí a kdo pana Leoše Kučeru obdivuje a fandí mu. Půl roku se na něj neustále hází jen špína a tak je myslím čas na protiváhu. Přidávám se k Vám Stando a i já si moc Vaší práce vážím Leoši.

Odpovědi

Marcel Žaluda

#22 Re: Re:

2012-04-03 00:34:54

#20: Pavel Nix - Re:

Vám přijde dluh přes 3 milióny jako nezásadní? Pak asi žiju ve špatné zemi. Přemýšlel jste někdy nad tím, že za těmi dluhy jsou firmy, kterým Centrál dluží? A v nich jsou lidí, kterým to může dělat ekonomické problémy? Třeba tiskárny, distributoři, ostatní dodavatelé. Tedy ne jen stát, kterému je to relativně dost jedno. Ten dluh jde na úkor ředitele společnosti, tak to prostě je a pak může být sebelepší a napaditý chlapík, ale firmu přivedl na okraj bankrotu. To proč k tomu došlo teď není důležité. Prostě se to stalo a teď chctete touto peticí, aby se za státních peněz, tedy z našich společných, sanoval tento dluh? Nepřijde vám na tom něco špatně?