Řidič autobusu občan Roman Smetana. Petice proti jeho uvěznění.

Quoted post

Kockopes

#176 Vandalismus

2012-02-16 23:44

Tohle byla forma vandalismu jaka kazda jina, proc za to jsou jini trestani a jemu by to melo projit?
Prijde Vam to normalni, ze nekdo kdo se doposti nejakeho vandalismu, odmitne odpracovat 100 hodin prospesnych praci, odmitne domaci vezeni a ve chvili kdy ma jit tedy do vezeni na 100 dnu takze z nej delate hrdinu, jste normalni lidi? Vytahnte si ty hlavy ze zachodu!

Odpovědi

Marw

#188 Re: Vandalismus

2012-02-17 03:05:59

#176: Kockopes - Vandalismus

Ty jsi normalni vul, ten majetek kterej tady vsichni rozkradaj je i tvuj, a to ze nekdo pocmara plakat jako nesouhlas s politickou situaci, neni vandalismus ale projev svobodneho vyjadreni na kus papiru kterej si zaplatil ze svejh dani, tak se ty chytroline seber a strc si tu hlavu do zachodu sam, protoze jestli si myslis ze je spravne ze skorumpovana vlada rozkrada nase penize tak ses muj nepritel a jako takoveho bych te vyhodil z okna prazskeho hradu stejne jako ty ostatni zmrdy, navic jsi i nepritelem sve rodiny a pripadnych potomku, protoze tim co pises schvalujes to ze nas pernamentne stat okrada, ty proti tomu nedelas nic, ale ten ridic udelal, a ja mu za to dekuju, on ma totiz hlavu vstycenou, tyji mas zarazenou ve svy prdeli !!!!!


Nepřihlášený uživatel

#192 Re: Vandalismus

2012-02-17 07:51:58

#176: Kockopes - Vandalismus 

 Stát se to na Kubě nebo v jiných zbývajících komunistických zemí tak to by jsme řvali o lidských právech o pošlapání základních hodnot člověka atd. média by to náležitě rozmázla a ten člověk by byl HRDINA , zamyslete se nad svým příspěvkem nic ve zlém.

Mikeš Roman Frýdek-Místek


Nepřihlášený uživatel

#199 Re: Vandalismus

2012-02-17 10:59:17

#176: Kockopes - Vandalismus 

 Jestli to někdo považuje za vandalismus, pak OK. Ale jediný adekvátní trest by byl ten peněžitý, náhrada škody. Odsouzený řekl, že je to forma protestu proti vládě a hlavně drahým volebním kampaním. Vám nepřijde absurdní, že to soudí zrovna paní Langerová? Znáte jiný způsob protestu, který by byl účinný nebo aspoň viditelný? Politiky nic kromě jejich osobního zisku nezajímá. Vám opravdu nevadí, že vaše peníze z daní a jiných loupežných odvodů jako je DPH padají do černé díry státního rozkrádání? Vy si vytáhněte hlavu ze záchodu! Nebo patříte k těm, kterým se v tomhle Kocourkově, uměle vytvořeném zájmy jen bohatých a mocných jednotlivců, daří dobře. 

Psokočka

#374 Re: Vandalismus

2012-02-24 00:06:35

#176: Kockopes - Vandalismus

Drahý Kočkopsi.

Pokud postříkám sprejem zeď domu, je to vandalismus. Pak následuje trest - pokud tedy dostanu škodu k úhradě je to naprosto v pořádku. Stejně tak dostal škodu k úhradě pan Smetana a zaplatil. Pročetl jsem si všechny komentáře a jsem rád, že v tomto státě zůstává ještě pár lidí kteří používají rozum a není jim lhostejná budoucnost naší "demokracie".

Skutečná demokracie by měla měřit všem stejným metrem. Pokud mi bude umožněno uštědřit Ti "čtyři výchovné facky" stejně tak jako je fláknul nevychovanému mladíkovi pan ministr Kalousek a ocenění "nezávislým" soudem bude i pro mne stejné - tedy 1.000,- Czk, milerád tuto bankovku obětuji. Třeba se Ti poté rozjasní a uvědomíš si, že se zde nediskutuje o prachsprostém vandalismu.

Tvá Psokočka.


Nepřihlášený uživatel

#485 Re: Vandalismus

2012-02-27 03:22:30

#176: Kockopes - Vandalismus

Připadá ti v pořádku takový trest za nějaký ten poškozený billboard?Ještě k tomu nutno dodat, že jsou lživé a v podstatě jde o podvod...Ale za klamavou reklamu je nikdo nepotrestá..A když se někdo z nich ( viz Kalousek ) dopustí ublížení na zdraví, napadení ..tak je to jen přestupek za litr?

Takže z hajzlu si vytáhni hlavu ty..tady ani tak nejde o nějaký plakát či autobusáka, ale o ten dvojí metr, korupci...a opět se dostáváme k tomu samému.Vždy to vede tam nahoru do vysoké politiky.

Kdyby to řešil demokratický orgán, tak to nebude řešit soud, ale přestupková komise a bude to za pár tisícovek, ale ono ne...vždyť na těch plakátech byli naši bohové a počmárat Boha je vážný zločin!


Nepřihlášený uživatel

#486 Re: Vandalismus

2012-02-27 03:30:12

#176: Kockopes - Vandalismus

Ty jsi kus vola...Jak to mohl být obyčejný vandalismus?Sama Langerová se rovnou přiznala, že šlo o něco víc - vždyť ty billboardy byly přeci politické a kus papíru s politickou držkou je přeci víc než reklama na hajzl papír!Tedy člověk, který si dovolí poškodit politika na obrázku by měl dostat vysoký trest ( kdyby byl povolen trest smrti , tak by ten provaz Smetana dostal ) ...Nepřipomíná Vám to něco?Viz totalitní KLDR..zmačkat obrázek s drahým vůdcem je jako napadnout přímo jeho osobu a Langerová to tak posuzovala..Tohle prostě v demokratické není možné!I kdyby tam byl papež nebo prezident, není možné z toho dělat něco více...

Vůbec s emi zdá, že takhle sranda má jen zastrašovat a hlavně odpoutat pozornost médií...Kalousek si teď může vesele krást ještě více, když mu novináři nešlapou na paty..