Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.

Quoted post

Adrb

#4324

2012-01-19 21:30

Nechápu lidi, kteří vymejšlejí/podporují tyhle hlouposti s pojmenováním něčeho podle Havla..
V. Havel byl skromný člověk a už jen kvůli tomu pohřbu se musí obracet v hrobě!
A navíc, byl to stejnej prevít jako každej, protože v minulosti dělal nehezký věci podporoval a dosazoval hnusný lidi, STBáky atp. a jsou na to doložené dokumenty, o kterých ale na NOVĚ a jinde povídat nebudou, na to jsou moc omezený.. Tak hlavně všichni ostatní kopírujte názory, hlavně na facebooku, teenageři, kteří ani pomalu neví, kdo to je.. vždyť je to snažší, že?! Nechcete pojmenovat něco třeba i po Grossovi rovnou?? to je taky takový "hodný chlapeček". Tolik adeptů by bylo. Už vidím tu Prahu Letiště Václava Havla, náměstí Karla Gotta,... Kdyby alespoň divadlo, nebo školu třeba, ale letiště? Vžyť s tím nemá nic společného, ani rád nelítal! To podepíše vážně jedině hlupák s nedostatkem zdravého rozumu nebo informací :( Napřed jak někde na lenina stát frontu a teď tohle. Obyčejný člověk, významný jako spousta jiných a špatný taktéž. Je to smutný.

A vůbec, pak se má člověk divit urážkám a vtipům na účet 'čechů', jak jsou hloupí a nepatrioti apod. vždyt, bez úrážky, mezi těmi přistěhovalci a etn. židy jestli někdo zbyl..tak..se musí stydět :( Opravdu, psát petice na pojmenování letiště, to je příliš.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4327 Re:

2012-01-19 21:43:22

#4324: Adrb -  

No, spisovatel zrovna nejste, ale doufám, že se vám aspoň ulevilo. To, že jste zastánce pojmenování letiště po V. Havlovi nazval hlupáky, vás zařadilo mezi ty nejprimitivnější lidi. Každý se může svobodně rozhodnout, zda je pro nebo proti nebo je mu to jedno.