Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.
Re:
#Ano, vlastně by se nemělo pojmenovávat nic po někom, kterého část obyvatelstva neuznává. To by bylo jako za komunistů. Máme dost nekontroverzních lidí, kteří by si to zasloužili, či hrdinů, kteří neváhali položít svůj život za záchranu cizího. A to dokonce i nyní v době morálního marasmu.
Církevní restituce ...
Omlouvám se, ono to sem nepatří, ale nedá mi to. V běžných právních poměrech je nutné, abych, pokud nárokuji navrácení něčeho, tak především musím jednoznačně příslušnými doklady, případ od případu(!!!) prokázat, že to a to mi skutečně patřilo (byl jsem tedy vlastníkem - nikoliv pouhým SPRÁVCEM)a to a to mi bylo protiprávně zabaveno, zase nutno doložit příslušnými doklady. Tvrdit, že jsem měl jakýsi "nedefinovatelný" majetek v současné hodnotě minimálně 100 000 000 000 Kč, dokáže kdejaký hejhula a pouze zlodějská vláda mu na to skočí (pochopitelně s představou, že "malá/větší domů" bude i zde v tomto českém tunelu /lidově zlodějně s podporou státu/ fungovat).
Nehledě k tomu, že Ježíš kdysi hlásal "MAJETEK ROZDEJTE CHUDÝM" !!!
Havel a demokracie
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Církevní restituce ...
#4308: - Církevní restituce ...
Miluj svého bližního,jak jen můžeš lízni ho!!
Pro pamětníky
pro pamětníky II.
pro pamětníky III
Pro pamětníky IV
Chybí mi dukaz, že jeho činy a skutky přinesly trvalý přínos většině společnosti? Nové jméno by mohlo být Letiště Pravdy a Lásky PRAHA nebo Letiště Slušných lidí PRAHA nebo Letiště Bohatých Nezlodějů PRAHA ? Honza
Re: Pro pamětníky IV
#4318: pepa - Pro pamětníky IV
Pravičáci skončili na šibenici a v komunistických pracovních lágrech. Zalez bolševiku. Na takovou demagogii není nikdo zvědavej.
V. Havel byl skromný člověk a už jen kvůli tomu pohřbu se musí obracet v hrobě!
A navíc, byl to stejnej prevít jako každej, protože v minulosti dělal nehezký věci podporoval a dosazoval hnusný lidi, STBáky atp. a jsou na to doložené dokumenty, o kterých ale na NOVĚ a jinde povídat nebudou, na to jsou moc omezený.. Tak hlavně všichni ostatní kopírujte názory, hlavně na facebooku, teenageři, kteří ani pomalu neví, kdo to je.. vždyť je to snažší, že?! Nechcete pojmenovat něco třeba i po Grossovi rovnou?? to je taky takový "hodný chlapeček". Tolik adeptů by bylo. Už vidím tu Prahu Letiště Václava Havla, náměstí Karla Gotta,... Kdyby alespoň divadlo, nebo školu třeba, ale letiště? Vžyť s tím nemá nic společného, ani rád nelítal! To podepíše vážně jedině hlupák s nedostatkem zdravého rozumu nebo informací :( Napřed jak někde na lenina stát frontu a teď tohle. Obyčejný člověk, významný jako spousta jiných a špatný taktéž. Je to smutný.
A vůbec, pak se má člověk divit urážkám a vtipům na účet 'čechů', jak jsou hloupí a nepatrioti apod. vždyt, bez úrážky, mezi těmi přistěhovalci a etn. židy jestli někdo zbyl..tak..se musí stydět :( Opravdu, psát petice na pojmenování letiště, to je příliš.
| This discussion has been closed. |