Petice Za zrušení soukromých exekutorů

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#37

2012-01-01 11:03

Např. přerovští vykonavatelé naprosto nerespektují věci, které potřebujete bezprostředně k výkonu zaměstnání, jejich chování je hrubé, velmi urážející a zabavení výše zmíněných věcí naprosto likvidační. Nerespektují majetek dětí. Co v našem zákoně naprosto chybí je konkretizace věcí (slovenské zákony toto mají), které nelze zabavit (stůl s počtem židlí odpovídající počtu osob v domácnosti, lednice, šatní skříň, postele s dekami a povlečením...atd.)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#240 Re:

2012-01-07 14:32:07

#37: - Někde prý je ke stažení jakýsi seznam věcí, které nesmí zabavit, kzteré jsou už dners brány jako nutné k žití, nejsou tedy nadstandard...mně samotné olepili starou pračku, a že prý ji nesmím mít rozbitou, kdyby si pro ni přišli...paráda. Kdyby "odešla" sama, asi už mě zabijou, že jsem jí sama zničila.Seznam jsem zatím nehledala, ale ví-li o něk někdo...můžete sem napsat, kde ho najdeme?

 

 


Nepřihlášený uživatel

#396 Re:

2012-01-28 22:34:32

#37: -

Přerováci to mají na háku.Ti začínají dělat i o víkendu.Dnes uděleli u známé přepadovku.Dokud nesehnala 10 000kč tak jí nevrátili monitor který odpojili přímo od zaplého pc.Pak když volala že je má chuděra lítala po všech čertech tak jí ho vrátili ale před barákem,předali stvrzenku a frčeli.Měli by dostat všichni po papulích že jsem tak slušná.A celkově jim zakázat činnost oni už nejsou jako tak exekutoři jenom ale exekutoři lichváři.