Petice Za zrušení soukromých exekutorů
Re:
Myslíte, že by se daly tyto příběhy Vašich klientů sepsat do jednotlivých kazuistik (samozřejmě anonymně) a zaslat na adresu [email protected] nebo [email protected]? Potřebujeme jich soustředit co nejvíce a použít je jako účinnou argumentaci pro diskusi s politiky. Díky za Váš čas.
Lide Český!!!
Předám váš dotaz dál.
Re:
#37: - Někde prý je ke stažení jakýsi seznam věcí, které nesmí zabavit, kzteré jsou už dners brány jako nutné k žití, nejsou tedy nadstandard...mně samotné olepili starou pračku, a že prý ji nesmím mít rozbitou, kdyby si pro ni přišli...paráda. Kdyby "odešla" sama, asi už mě zabijou, že jsem jí sama zničila.Seznam jsem zatím nehledala, ale ví-li o něk někdo...můžete sem napsat, kde ho najdeme?
Milda
Re:
jsi idiot jehož rodič je zřejmě zkrachovalej advokátek.a nebo soudce v kaceláři samosoudu kterej řeší přestupky
Re:
No to mě podržte! A jestlipak ten exekutor odmění vás, že pro něj vyřizujete agendu? Hlavně, že nakrmí už tak vyžraný prasata, který jsou většinou zkrachovalí vyhazovači z nočních klubů, který nikdy pořádně nehákovali a hákovat nebudou! takový svině si exekutor hýčká, co? No kde to jsme, proboha??!!
Právní fikce doručení....
Je potřeba omezit tu jednoduchost, se kterou můžete být označeni za dlužníka. Pro věřitele to sice bude znamenat větší výdaje (nepůjde vše jen od stolu v teplém kanclu), no tak holt nebudou půjčky tak levné.... Nakonec je to jejich riziko podnikání.
| This discussion has been closed. |