MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

smradlavá lůza má svůj fesťák

#189428 Re: Chlastenovice na zahřátí při flasteneckém kvičení 11.3.

2023-03-07 18:28

Flastencova chlastenovice : kilo skřetích tekutých hoven, mixovaný sušený pandí trus v 2 litrech korona vývaru, 100 gramů uleželé smrduté mrdky turbandědků a 200 gramů březové kůry z moskalských bažin v 1 litru nálevu vepřočechaj chcanek z hajzlů na václaváku.

Lomozte, halaste, kvičte a zalykejte se vztekem flastenecký prasata a prasnice !! Pošlete všechny svoje prachy z dávek na účty vráblensko-rajchlovských stvůr !! Ožerte si vaše prasečí držky chlastenovicí a na závěr si s plešatou hnidou zapějte hymnus ubohý chghde thómów mauuuj, chghde thómów mauuuj !!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#189429 Re: Re: Chlastenovice na zahřátí při flasteneckém kvičení 11.3.

2023-03-07 18:30:17

#189428: smradlavá lůza má svůj fesťák - Re: Chlastenovice na zahřátí při flasteneckém kvičení 11.3. 

flastenci, chlastenci exekucemi drcení jsou, zuby nemajíce, tváře strhané chlastem a fetem, hnusně upocení svým blafstenectvím, východní prdele lízajíce, opuchlé uši z kraválu ortelů, nasráno v hlavách plešatých majíce, od lahváčů a tlačenek břuch naditý, hýkajíce u programů nova/barrandov/prima, listujíce ve slevových letácích, honíce se za kusem žvanců, číst to už pořádně neumí, natož psát, své odporné pazoury natahujíce po dávkách, křičíce svá ubohá hesla zrady a hanby, hořekujíce nad svou vepřočechaj malostí a ubohostí, nakonec tato zmítající se havěť pochcípá.