Petice rodičů za otevření škol do konce školního roku

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#273 Re:

2020-04-24 06:04

#12: Zuzalkol -  

mám stejný názor .... nevidím důvod proč nechat školy zavřené, tato nemoc tu už bude navždy a když byla chřipka nikdo nenosil roušky, a děti chodily do školy s nudlema a kašlem a nikdo to neřešil a počtů nemocných bylo víc a na chřipku umírali lidé víc a ve všech věkových skupinách ...

Já mám takový vztek na to jakou vyvolali paniku azaseli do lidí strach až ti lidi přišli o zdravíé selský rozum :-(

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#274 Re: Re:

2020-04-27 06:44:04

#273: - Re:  

Trošku s úsměškem musím reagovat na Váš komentář... škoda, že to kolem vás nevypuklo jako na jihozápadě, abyste ten fičák zažil(a) na vlastní kůži, když Vám to příjde málo... Víte, po bitvě je každý generál! A největší sranda je, že globálně není ani zdaleka vyhráno, třeba se ještě dočkáte a plnými doušky si budete vychutnávat "tu pohodičku a klídeček" :D ... Co třeba se zamyslet nad tím, že jsme na tom tak dobře, s nízkou smrtností, právě díky té informovanosti a zavedeným opatřením, které Vy nazýváte slovem "panika"!

Vládo, nemáš to jednoduché, když neučiníš dostatečná a včasná opatření - je to špatně, když učiníš všechno, co můžeš, byť jen jako prevenci, je to taky špatně, vyvoláváš podle některých paniku... Lidi už se vzpamatujte a neohánějte se selským rozumem, když ho sami postrádáte!




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...