Uzavření škol i pro MATURANTY

Quoted post

David

#2

2020-04-17 16:39

Zdravím,

I když bych byl samozřejmě rád, kdyby tato petice vyšla, tak si myslím že se jí nikdo zaobírat nebude. Chtějí pouze obnovit ekonomiku a na zdraví občanů (budoucích pracovních sil) jim moc nezáleží. Alespoň to tak vypadá. E-petice je ještě o to horší, není nijak podložená. (Absence vlastnoručních podpisů občanů). I tak samozřejmě podepisuji a držím palce, aby nám to vyšlo.

Přeji krásný a zdraví víkend!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#3 Re:

2020-04-17 17:27:32

#2: David -  

Já si to nemyslím, podle mě si jsou závažností a citlivostí letošních maturit moc dobře vědomi. Já jim věřím, že to nakonec nějak skoulejí, protože si vemte, že vás maturantů je v poměru k ostatním studentům menšina a vždycky se najde nějaký idiot a závistivec, který celou situaci nechápe a bude operovat, že to máte zadarmo. Snad se to povede. Držím palce.

Martin

#11 Re:

2020-04-17 20:55:19

#2: David -  

boužel si nikdo neuvědomuje, že kdyby studenti maturitních ročníků už měli klid tak mohli dělat v oboru zakládat firmy a osvč a tak ten stát podpořit nebo i do zdravotnictví ty lidi mohli jít a momentálně je stát sám proti sobě brání rozvoji ekonomiky brání rychlejšímu uzdravení brání lidem (studentům) pomáhat a myslím si že ná neni pár co by toho byli schopni místo toho nejspíše zbytečne sedíme doma a jen za nás rodiče utrácí a my se musíme učit a ani nemůžeme nikomu pomoci a nic. 

 




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...