Petice rodičů za otevření škol do konce školního roku

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#112 Re:

2020-04-15 03:38

#104: -  

To muze napsat jen zmanipulovany idiot, ktery o virech nic nevi. Tim myslim Vas prispevek kritizujici petici.

Doporucuji se podivat na rozhovory s lekari z prvni linie. Skutecne Vas nazor nesdileji. Povazuji soucasna omezeni za velmi prehnana.

 

Odpovědi

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2020-04-15 06:59:58



Nepřihlášený uživatel

#114 Re: Re:

2020-04-15 08:14:59

#112: - Re:  

Nejste vy náhodou z řad těch, kteří měli na háku i oznámení, že není vhodné jezdit do Itálie na lyže? Protože, kdyby lidé věnovali pozornost okolnostem a výzvám, mnoho z nich dnes nemuselo umřít. Nikdo z vlády si pravděpodobně nechce vzít na triko velký počet mrtvých. Lékaři z první linie za ty mrtvé pak zodpovědní v globálním měřítku nebudou! V tom je ten rozdílek, který opomíjíte. Lékaři z první linie ani nevědí, jak se virus vlastně chová, a co od něj můžeme očekávat. Jak můžete tvrdit, že považují současná opatření za přehnaná? Naopak odborníci, přední epidemiologové, veřejnost varují a rychlému uvolňování nejsou v žádném případě nakloněni!


Nepřihlášený uživatel

#115 Re: Re:

2020-04-15 09:12:16

#112: - Re:  

Buďte v klidu, mám informace od zdravotníků z terénu, i ze zahraničí (i z 1.linie)..a věřte,že ty informace jsou poněkud jiné než v TV.. Právě média manipulují... Jak může např.WHO jednou říct, že roušky nefungují a pak samo přizná, že roušky fungují, ale že se báli, že jich nebude dostatek? 

Každá nemoc je více, či méně strašná. Ovšem, když se setkáte např.s člověkem s cukrovkou, tak se asi nenakazíte a nešíříte to dál. Virové infekce ano a poměrně rychle...a nekontrolovaně...V tom je ten problém. Vir pro množení potřebuje hostitele atd .. Ale to Vy určitě vsechno víte... Proč by se očkovalo, když by stačilo obyvatelstvo promořit, že? Třeba černý kašel, zarděnky atd... A to nejsem přílišný zastánce očkování ...Možná by bylo dobré si zjistit co to je epidemie,pandemie,reinfekce.. ;-) ...Mějte se krásně..

 
 
 



Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...