Uzavření škol do konce školního roku

Quoted post

1234

#66 Reakce z druhé strany

2020-04-14 07:03

Autorům petice: nebuďte vystrašení a nešiřte strach svou peticí. Nový typ koronaviru tady bude ještě měsíce, roky. Nezmizí během letních prázdnin. Co budete dělat v sprnu před novým školním rokem, když situace bude takřka stejná, jako je teď, na což upozorňují odborníci? Virus chřipky je podle současných pozorování závažnějším virem než covid. Domnívám se, podle zřejmě dvou nedávno plnoletých autorů, že tuto petici podepsali především žáci, tudíž že se jedná především o petici žáků, a pak rodičů, která se prezentuje výsledně jako petice rodičů. Máte pocit, že výuka online je to pravé a že byste byli schopni z takto probrané látky úspěšně napsat test či složit zkoušku? Byli byste ochotni opakovat ročník? Virus můžete chytit naprosto kdekoli, v obchodě, v MHD. Na děti/žáky nelze pohlížet jako na bacilonosiče, ale jako na budoucí generaci a potomky svých rodičů.

Odpovědi

HaaNz Tesarčík

#70 Re: Reakce z druhé strany

2020-04-14 10:01:07

#66: 1234 - Reakce z druhé strany 

jo tak proto pošleš všechny do školy, aby se nakazili a šířili zo dál. a za se budem Tam kde jsme byli..  

jako rly ale uvažuj....

a jeste ke všemu budou vsichni jezdit busem tramvajemi a pak vsichni zemrou na koronavirus.... jo a zase bude nouzovy stav.... 

 

HaaNz Tesarčík

#71 siRe: Reakce z druhé strany

2020-04-14 10:03:17

#66: 1234 - Reakce z druhé strany 

Co se stihne za 3 týdny školy???? Nic!!!!


Nepřihlášený uživatel

#101 Re: Reakce z druhé strany

2020-04-15 18:41:11

#66: 1234 - Reakce z druhé strany 

Milá dámo můj syn třeba zrovna by ten bacil lehce mohl dostat a pak by to mohl donést ze školy domů a pak by jsme to mohli dostat od něj my  jeho rodiče.No a já s těžkým astmatem a manžel s cirhózou jater by jste to taky nemuseli přežít a to by co pak bylo s 15letým dítětem?to by šel potom kvůli vám co jste křičely ať se otevřou školy,do děcáku nebo co?A ještě k tomu syn má sníženou imunitu což by mu třeba jenom poškodilo organismus.Ale jak by mu asi bylo kdyby zůstal bez rodičů? promiňte ale kvůli takovém sobcům jako jste vy tak já nenechám ohrozit celou rodinu,na to se moc všichni máme rádi.A proto jsem tu petici podepsala.S pozdravem Csalavová J.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...