Uzavření škol do konce školního roku

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#18

2020-04-11 15:08

Děkujeme za snahu! Obávám se, ale že je to stejně málo. Vláda si spočítala, kolik ji stojí ošetřovačka na školáky, proto školy chtějí otevřít co nejdříve. Otázka pro ostatní rodiče: Jak budete postupovat? Přesto děti do školy v polovině května byť neradi pošlete, seženete si potvrzení od lékaře o nemoci dítěte nebo společně budeme otevření školy bojkotovat a protestovat???

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#22 Re:

2020-04-11 15:46:09

#18: -  

Nepustím dceru do školy. Je astmatička, silná alergička a sezóna ji bohužel začala. Do školy se musí dopravovat mhd a neohrozím zbytek své rodiny a okolí.Zdraví máme jen jedno. Jestli má někdo jiný priority, prosim. Pro mě jsou moje děti a rodina důležitější, než nějací šaškové, co si dovolují diktovat nám život. Krásný den


Nepřihlášený uživatel

#40 Re:

2020-04-11 23:50:42

#18: -  

Taky syna do školy nepošlu má sníženou imunitu a já jsem astmatička a manžel má cirhózu jater, tudíž jsme riziková skupina a kdyby to náhodou vláda smetla se stolu tak to budu bojkotovat a klidně když budou ostatní rodiče stávkovat přidám se k ním.No snad aspoň Babiš nás nesklame a nechá zavřené ty školy do konce školního roku.Jinak už u voleb přijde o naše hlasy a věřím že,nebudu sama koho ztratí důvěru.Ať to dopadne jak chce syn zůstává do září doma!Jinak děkuji vám moc že,jste sepsali tuto petici.Taky děkuji všem rodičům,žákům a učitelům co to podepsaly.Držme si pěsti ať nám to vyjde.Všem přeju pěkné svátky jara a hlavně zdraví.s pozdravem Csalavová J.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...