PETICE PROTI PLOŠNÉMU ŠÍŘENÍ JEDU V KRAJINĚ

Quoted post

Jaromír Habr
Nepřihlášený uživatel

#4

2019-10-21 20:10

Petici proti trávení hlodavců jsem podpořil. Další petici nepodpořím, jednak proto, že to začíná vypadat jako válka myslivecké lobby proti zemědělské lobby, ale především proto, že tyto problémy jsou naprosto marginální oproti problémům systému, který vše poměřuje penězi a jde na ruku nejhorším z nás lidí, a tím problémy vytváří.
Až bude petice za návrat lidskosti a omezení vlivu nenasytných a nenasytitelných pošetilců, pokoušejících se přivlastnit si svět, opět se rád přidám.

Odpovědi

Marijaguar

#6 Re: ma to smysl

2019-10-22 08:35:16

#4: Jaromír Habr -  

Mily Jaromire,

jen bych Vas chtela malicko poopravit. Ta druha zde doporucovana petice nevznikla jako valka dvou lobby - je to velmi vzacna iniciativa, kde se spojili prirodovedci, ochranari a myslivci. Uz tim, ze spolu dve velke organizace, ktere se ne vzdy shodnou (ornitologove vs. myslivci) nasli spolecnou rec, je znamka, o jak zavazne tema se jedna. Ano, petice miri proti zavedenym agrarnim molochum, kteri nasi krajinu, objektivne priznano, nici. 
Vztahy mezi lidmi petice nezmeni, system neprenastavi, ale je to alespon mala vec, kterou muzeme udelat. Mala vec k pozitivni zmene. At uz je nase spolecnost nastavena jakkoli, i mala zmena ve vztahu k nasi zemi a prirode se pocita. A v tomto konretnim pripade - petice za peci o pudu a krajinu - je cela ta vec velmi dobre promyslena a podlozena. Text i pozadavky dobre napsane, a stoji za nimi lide, kteri se krajinou a jeji promenou zabyvaji odborne i desitky let. 
Doporucuju.
Uz proto, ze vam vleje nadeji, ze ne vse je u nas tak spatne, jak se zda. Ta lidskost, po ktere touzite (touzime) se da nalezt i zde. 




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...