MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#133790 Re: Re: Re: StBák Bureš to vysvětlil Trupetovi, to je masakr, Andrejovi evidentně hrabe.....

2018-07-13 04:42

#133789: - Re: Re: StBák Bureš to vysvětlil Trupetovi, to je masakr, Andrejovi evidentně hrabe..... 

Nechci se ho zastávat, ale francouzsky umí opravdu dobře. Proto na summitech EU jedná hlavně s Macronem. Angličtina na poslech zní podobně směšně jako angličtina hradního ožraly, německy jsem ho mluvit neslyšel. No a samozřejmě určitě mluví russky, ale veřejně se diskusím v ruštině vyhýbá. Oproti hradnímu ožralovi má proti Russku a Číně averzi, protože tam historicky prodělal nějaké větší prachy. Jeho pročínská politika je asi úlitba ožralovi, ale vážně ji nemíní, o Russku nikde nic neříká, nebo jsem to alespoň nezaznamenal.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#133792 Re: Re: Re: Re: StBák Bureš to vysvětlil Trupetovi, to je masakr, Andrejovi evidentně hrabe.....

2018-07-13 04:50:20

#133790: Evropan - Re: Re: Re: StBák Bureš to vysvětlil Trupetovi, to je masakr, Andrejovi evidentně hrabe..... 

Francouzky jsem ho mluvit neslyšel, pokud někde existuje záznam, rád si ho poslechnu. Jeho angličtina je opravdu ještě daleko horší, než jeho čeština.