MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#129055 Re:

2018-04-06 12:26

#129049: -  

Havloidi se pod tímto útokem dočista pomátli.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#129056 rusáci si mysleli, že s náma budou cvičit navěky, to se spletli

2018-04-06 12:47:00

#129055: - Re:  

Ruský psychologický útok na českou společnost je součástí širšího cíle, kterým je revize ruské prohry ve studené válce a obnova imperiálního postavení Ruska ve východní Evropě. Toto tažení začalo být patrné během antiradarové hysterie v roce 2006. Jasně rozpoznatelná ruská subverzní aktivita byla mnohokrát zlehčována a zesměšňována. Nyní se ale zcela potvrzuje. Jak by ne, když sami Rusové oznámili, že vytvořili v rámci ruské armády speciální jednotky, jež ruský ministr obrany Sergej Šojgu pojmenoval „vojska informačních operací“.

Výpověď kanadského analytika před britskou vyšetřovací komisí odhaluje, jaké metody Rusové používají. Dokáží kupříkladu zacílit alarmující dezinformace na hystericky nebo agresivně založené jednotlivce a ti už paniku ve společnosti spolehlivě rozšíří. A takových metod bude jistě nepřeberné množství.

Za normálních okolností by této informaci věnovala pozornost všechna média v zemi a státní orgány by se snažily pracovat na naší sebeobraně. Naši současnou situaci bychom si bez přehánění definovali jako ohrožení bezpečnosti státu. Jenže česká společnost je již v takovém stupni rozkladu, že naděje na akční postup proti dezinformacím a panice jsou zatím nízké. Koneckonců kromě Rusů zřejmě používaly služby analytiků z CA i naše domácí politické subjekty a i jim se hodilo do krámu vytváření paniky a šíření lží. Marketing ANO a SPD také využívá tyto metody a podobná témata.