MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#128989 Re: Re: Znásilnění v Čechách - stále neřešený průšvih?

2018-04-04 18:27

#128944: Evropan - Re: Znásilnění v Čechách - stále neřešený průšvih? 

Ano, to jsi si naběhl, byli to muslimové z Alžířska.

Evidentně neumíš hledat... 

 

 

Snažíš se odpoutat pozornost od problémů s imigranty? Nejsi náhodou jedent z těch vlastizrádců, kteří jsou za to placeni ze zahraničí?

Odpovědi

Evropan

#128997 Re: Re: Re: Znásilnění v Čechách - stále neřešený průšvih?

2018-04-05 04:36:19

#128989: - Re: Re: Znásilnění v Čechách - stále neřešený průšvih? 

"28letý Keňan sexuálně napadl 22letou ženu v restauraci v Mainzu". To je text z diskuse. V tom článku je to popsané tak, že muž v restauraci obtěžoval ženu, ale zasáhl její mužský doprovod. Jestli to bylo sexuální obtěžování nebo pokus o nějakou krádež, to z toho nevyplývá. Nejde mi o to, že by policie proti takovému člověku neměla zasáhnout. Šlo mi o to, že v Čechách neumí policie vyšetřit ani opravdové znásilnění, proto se takovéto obtěžování u nás nejen neřeší, ale ženy je ani nehlásí.

Naopak rychlý zásat policie proti šesti Alžířanům v Praze je příjemným překvapením, a mohu třeba optimisticky předpokládat, že se něco mění. Ještě před pár lety by to policajti zametli pod koberec s tím, že když s jedním z nich něco chtěla mít, tak to má za to.

A nech si ty keci s vlastizrádcem. Ukazuje se, že ačkoli se hradní ožrala snažil lživě takto označovat pana Drahoše v rámci své předvolební nekampaně, tak sem umožnil v uplynulých letech vstup několika desítkám tisícům imigrantům, kteří se tu nechovají zrovna slušně. Ostatně i v tom přehledu násilníků z Německa se objevují "násilníci s východoevropským přízvukem", což zřejmě autor českého překladu zapomněl vymazat.