MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#128944 Re: Znásilnění v Čechách - stále neřešený průšvih?

2018-04-03 09:32

#128942: -  

Šest mužů mělo v hotelu v centru Prahy znásilnit turistku.  Ta se měla s jedním z mužů seznámit v noci v baru v centru Prahy a následně se domluvili, že půjdou spolu na pokoj,“ řekl Novinkám mluvčí policie Jan Daněk.Na pokoj poté mělo přijít dalších pět kamarádů, kteří měli dívku znásilnit. Policisté po oznámení všech šest mužů ve věku od 20 do 24 let zadrželi.

https://www.novinky.cz/krimi/

Asi muslimové! jak jinak, že?

Jinak ten tvůj seznam nemíním kontrolovat, protože čistě náhodně jsem si vybral útok 28 letého keňana 24. února v Mainzu. Žádnou informaci jsem nenašel, ale popis se nápadně podobá zprávě z loňského roku, jen ten 28 letý muž byl z Polska. Je to fakt sračka, když si člověk uvědomí, že v naší zemi s 6x menším počtem obyvatel jsou denně znásilněny 2 ženy, které oficiálně znásilnění nahlásí. Odhadem je to ale 5-10 x víc. No a naše všeho neschopná policie většinou zajistí násilníky jen v případech, kdy je to násilí v rámci rodiny.

Snažíš se odvádět pozornost od našich českých problémů? A nejsi náhodou jeden z těch, co by měli pomáhat a chránit, ale přitom jsou neskutečně neschopní, takže jen prudí s pokutami za špatné parkování?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#128989 Re: Re: Znásilnění v Čechách - stále neřešený průšvih?

2018-04-04 18:27:06

#128944: Evropan - Re: Znásilnění v Čechách - stále neřešený průšvih? 

Ano, to jsi si naběhl, byli to muslimové z Alžířska.

Evidentně neumíš hledat... 

 

 

Snažíš se odpoutat pozornost od problémů s imigranty? Nejsi náhodou jedent z těch vlastizrádců, kteří jsou za to placeni ze zahraničí?