MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#125351 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu!

2018-02-12 21:40

#125350: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu! 

Problém s tebou je, že směšuješ ty, kterým byl skutečně azyl udělen a mezi těmi, kteří žádají. 

Problém je také s tebou v tom, že žiješ ve vskutku šílené představa, že se živelné migraci dá bránit, přestože je migrace lidí součástí lidské existence od jejího vzniku. 

Snažíš se vytvářet představu, že lze živelné migraci zabránit tím, že necháme migranty za hranice, ale už vůbec nesděluješ, jak to chceš realizovat. Vytváříš dojem, že když vystoupíme z EU tak sem nebude nikdo imigrovat - především  by se to týkalo investic, ty by zmizely opravdu jako pára nad hrncem během tří měsíců. 

Skutečně by sem žádní migranté nechtěli, to máš pravdu, nechtějí sem ani dnes, tedy pokud se nejedná o migranty, kteří byli KGB na území ČR školeni pod krytím vysokoškolského studia. 

Řešením to není, riští krmininální migranté sem příchází po houfech, zakládají tu firmy - živnosti, z kterých sice neplatí žádné daně, nihoko nezaměstnávají, ale díky živnosti zde mohou zůstat, absurdní stav. 

Tedy žádné krmininální migraci jsem nebyli ušetřeni, jen je tato krmininální migrace z Russákova, z Číny a post russáckých republik včetně Běloruska. 

Je zvláštní, že tento druh imigrace vůbec neřeší, přitom kriminalitu Rusů na našem území je nedozírná. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#125354 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu!

2018-02-12 21:58:42

#125351: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu! 

    Byli jsme před EU, budeme i po ní. Investice tu byly před EU, budou i potom, tedy nestraš s nesmysly. Jde samozřejmě hlavně o islámskou imigraci, která znepříjemní život úplně každému, protože je to přítěž. Migranti k nám dobrovolně nepůjdou, pouze na příkaz Bruselu a od něj se musíme trhnout. Ano to je jediný a poslední východisko. Chceš říci, že když tu založí fiktivní firmu nebo neziskovku CIA, nebo Sorosovská Open Society Foundation, že je to v pořádku a že máme být rádi? Nemyslím si to.