MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Vlastenec

#125318 Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu!

2018-02-12 16:58

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#125322 Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu!

2018-02-12 17:14:47

#125318: Vlastenec - Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu! 

Co si pod takovou "porážkou" představuješ? 

Ty skutečně věříš, že zloděj EU dotací a StBák s pitomcem, který není schopen určit dosah svých nenacistických keců mají být zárukou existence "národa"? 

Opravdu si nehraj na pitomce - když tu přesně před 70 lety spáchali velmi podobní lidé Zemanovi, Babišovi a T.Okamurovi komunistický převrat, došlo k devastaci této země z které jsem se dosud nevzpamatovali. 

Byla zničena:

-židovsko-křesťanská kultura

-byla zničena jazyková, technická a podnikatelská vzdělanost občanů této země

-bylo zničeno školství s tradicí už od Rakouska-Uherska

-bylo zničena administrativa státu, která také pocházela od Rakouska-Uherska

-došlo dokonce k dvacelité okupaci russáky

-došlo k politickým vraždám, krádežím majetku nedozírné hodnoty, ukradení svobody....

 

Tedy tvůj "optimismus" s neokomunistou Babišem a neonacistou T.Okamurou ovládané zlodějem stovek miliard alkoholovým dementem Zemanem, které ovládá Nejedlý, který ani nezveřejnil profesní životopis a kterého ovládá Putin, se opravdu sdílet nedá. 

Projektovat si navíc "vlastenectví" do těchto tří je opravdu čiré zoufalství, vlasteneckého žádný z nich neudělal nikdy nic. Co je spojuje, že jsou zloději na různé úrovni, Zeman bez pochyby stovek miliard viz. ukradení russáckoho dluhu v objemu 140 mld. 

 

Připadá mi legrační, že nejsi schopen argumentovat a přitom pořád dokola opakuješ nesmy, že Zeman, Babiš a T.Okamura a komunisté z KSČm jsou vlastenci. 

Zeman s Klausem projevili své "vlastenectví" tím, že si připínají oranžovo černou stuhu symbol russácké agrese a co více Zeman si dokonce na krk uvázal kravatu s ruskou trikolorou na inaugurační veselici - náhoda tedy ani náhodou nebyla, jak je zřejmé z jeho jednání.