MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#125301 Re: Re: Re:

2018-02-12 15:26

#125297: - Re: Re:  

Kazdy slusny clovek se za Zemana jisto jiste  stydi

Evropan

#125302 Re: Pan profesor Drahoš by byl lepším prezidentem!

2018-02-12 15:26

#125300: - Dalších 5 let? 

Také jsem mu chtěl dopřát klid na práci. Proto jsem ho nevolil!

Evropan

#125303 Re: Zkoušel to tu zloděj stovek miliard Miloš Zeman a dopadlo to opravdu děsivě....

2018-02-12 15:39

#125299: - Zkoušel to tu zloděj stovek miliard Miloš Zeman a dopadlo to opravdu děsivě.... 

Zřejmě nejhorší zkušenost mají s PPP projekty na silnici Rakušané. Když stavěli tamní dálnici A5, hned na začátku vycházeli z mylných počtů, kolik bude po nových úsecích jezdit aut. Stát potom musel peníze za nejezdící auta soukromníkovi draze doplácet. Policisté v roce 2009 navíc zjistili, že peníze přes netransparentní PPP projekt skončily u neonacistické strany Joerga Haidera. Rakušané poté všechny další plány na PPP zmrazili.

Málo řidičů na soukromé dálnici mají i Poláci. Jde konkrétně o úsek A2 vedoucí z Varšavy do Německa. I tam se musela vláda dohodnout na kompenzacích pro soukromníka. Stejné problémy má i Maďarsko. PPP projekt tamní dálnice M1 z Budapešti na Vídeň zkrachoval, protože i po ní jezdilo málo aut. Stát musel nakonec dálnici draze vykoupit a mýtné na ní zrušit.

https://domaci.ihned.cz/

Zdá se mi, že co se nepodařilo v sousedních zemích, o tom si myslíme, že se podaří u nás známou českou třetí cestou. Nedostatek aut se dá přitom vysvětlit jednoduše - vysoké mýto! Bohužel jen málokdo řekne veřejně, že projekty PPP konkrétně při budování silnic jsou jen jinou formou půjčky. Problémem u nás ale přece není nedostatek peněz na investice, ale pomalá příprava. To PPP projekty nevyřeší.


Nepřihlášený uživatel

#125304 Re: Re: Zkoušel to tu zloděj stovek miliard Miloš Zeman a dopadlo to opravdu děsivě....

2018-02-12 15:56

#125303: Evropan - Re: Zkoušel to tu zloděj stovek miliard Miloš Zeman a dopadlo to opravdu děsivě.... 

Moc zajímavé. 

PPP hned od počátku vypadá opravdu jako velká hloupost či dokonce podvod. Parametry vždy musí být nastaveny tak, aby soukromý investor vydělal, to je naprostá jistota, tedy je velmi rizikové pro stát a super nerizikové pro investora. 

Tedy to v principu nedává žádný smysl a hned od počátku to vypadá jako gigantický podvod. 

A buďmě trochu spiklenčtí teoretici :-), vzhledem k tomu, že s tím původně v ČR přišel opravdu zloděj stovek miliard Miloš Zeman a už tehdy to dopadlo katastrofálně, je to spíše nástroj na vykrádání státu než cokoliv jiného, neb Zeman skutečně nic jiného nedělal, než tuneloval stát - viz. makroekonomická data z let 1998-2002. 

Já bych řekl, že to souvisí už s naprosto špatným principem, že stát je "investor" - to je obrovská hloupost. Stát není investor, stát spotřebovává naše daně na věci, které si jako občané nedokážeme či nechceme zajišťovat sami. Investor počítá se ziskem. Stát nemá zisk, nic takového neexistuje - pokud stát vybere na mýtnem systému třeba 200 mld. dopravním firmám jde mýtné do nákladů, tedy nezaplatí z nich daň ze zisku a takto je to se vším. (Přestože volič Zemana namítne, že tu platí i zahraniční společnosti, jako by naše společnosti neplatili v zahraničí :-)). 

Zisk státu je pojem, který by snad ani neměl být používán - "ziskem" státu jsou jen a jen daně. 

Stát je dokonce ve velmi prekérní situaci - pokud chce postavit např. nové dálnci, vytváří tím velký tlak na daně. Může se tvářit, že nové dálnice přinesou vyšší růst HDP, protože budou využívány na zrychlení dopravy, je to úvaha optimistická, ale vůbec nemusí být pravdivé. Co je jisté, že zvětšení majetku, který musí stát udržovat, znamená tlak na růst daní. Řekl bych, že ČR dosud ani neví, jestli je schopna majetek země reprodukovat, tedy jej udržovat. Ještě do nedávna byla obrovská část majetku církví bez údržby, která trvala více jak 20 let, jako by to chtěl někdo ukrást, jen nevěděli jak na to. 

 


Nepřihlášený uživatel

#125305 Re: Chybou kampaně bylo, že se vlastně nikdo neptal, že Zeman dělal.....

2018-02-12 16:10

#125300: -  

.....důvody mohou být např. v tom, že by se Zeman vymluvil na pravomoci a sdělil by, že "toho mnoho dělat nemůže".  Myslím si, že bylo chyba se toho bát. 

Miloš Zeman jeho ruským trotlování bez nejmenších pochyb tuto zemi připravil minimálně o stovky miliard investic. 

Pokud se investor ptá, kam se bude investovat řeší:

1. euro, dolar, jen a juan (čistě teoreticky, prakticky je to dolar, neboť USA drží validbní objem juanu, aby s ním nebylo možné manipulovat)

2. pokud výše nevyjde a přesto to vypadá nadějně, řeší se stabilita daného regionu a Miloš Zeman je sakra nestabilní, výroční zprávy BIS hovoří o tom, že se tu prohání russáci a Číňany a kradou technologie. 

ČR je tedy z hlediska velkých investic nezajímavý region:

-není smyslupně rychlá železniční doprava

-není dálniční síť v dostatečné kvalitě

-je zde i dnes i riskatní energetická stabilita sítě

-neexistují jazykově vzdělaní lidé

-neexistují základní západní návyky českého managementu

-neexistují základní pracovní návyky - podivná komunistická "kreativita" přetrvává

 

Jediné, co zde drží investory - střed EU a zkušenost, že střed je dobrá poloha, členství v EU, členství v NATO. 

Pokud je dnes členství v EU a NATO zpochybňováno - každý investor, který se rozhoduje dnes říká svému managementu - do ČR ani náhodou, sklad, ten tam postavte, ale žádné technologie, žádný složitý management, žádný vývoj, žádné složité tovární celky a pokud tam nepotřebujeme ani sklad, tak super. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#125306 Re: Re: Re: Re: Re: Opilec Zeman nikdy nebyl dobrým prezidentem! 

2018-02-12 16:14


Nepřihlášený uživatel

#125307 Re: Re: Re: Re:

2018-02-12 16:16

#125301: - Re: Re: Re:  

Každý slušný člověk jej ani nevolil.


Nepřihlášený uživatel

#125308 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-02-12 16:25

#125307: - Re: Re: Re: Re:  

V současné situaci je otázka, jestli stačí jen nevolit Zemana a stydět se za Zemana. 

Z mého pohledu měl být dávno pře Ústavním soudem, tedy jestli by občané neměli vyvinou tlak na poslance a senátory, aby k tomu konečně došlo. 

Zeman porušuje Ústavu a je tedy velezrádce. Co je na věci nejšílenější, že jeho voliči jej min. z velké části volili právě proto, že jim jeho velezrádné jednání vyhovuje. 


Nepřihlášený uživatel

#125309 Fotky Zemana ukazují, jak je na tom zdravotně velmi mizerně

2018-02-12 16:33

#125308: - Re: Re: Re: Re: Re:  

To asi měl........ Fotky Zemana z poslední doby zřetelně ukazují, jak je na tom mizerně zdravotně. Sám měl být soudný a už teď nekandidovat. Myslel jsem, že aspoň lidé budou soudní a nebudou chtít na Hrad starého , nemocného člověka, ale hodně lidí Zemanův zdravotní stav a vysoký věk vůbec nezaskočil. To je opravdu velmi zvláštní jev. Nevím, někteří lidé snad mají Zemana za nesmrtelného.

Tím nechci říct, že se měl vybrat za prezidenta automaticky pan Drahoš. V 1. kole byla řada výborných adeptů na Hrad. Bylo tam několik slušných, moudrých a hlavně mladších kandidátů.


Nepřihlášený uživatel

#125310 Konečně - z mého pohledu je Duka opravdu hovado.....

2018-02-12 16:35

Naše církev hnědne, neprodlužujte Dukovi mandát, napsali čeští katolíci papeži

Skupina českých katolíků napsala dopis papeži Františkovi, ve kterém ho vyzývají, aby neprodlužoval mandát současnému pražskému arcibiskupovi kardinálu Dominiku Dukovi. Ten koncem dubna oslaví 75. narozeniny, a dosáhne tak věku, kdy musejí podat demisi všichni katoličtí biskupové.

......jinak se příhodněji vyjádřit nedá. 


Nepřihlášený uživatel

#125311 Re: Fotky Zemana ukazují, jak je na tom zdravotně velmi mizerně

2018-02-12 16:38

#125309: - Fotky Zemana ukazují, jak je na tom zdravotně velmi mizerně 

Zeman není starý - většina lidí v jeho věku jsou lidé čilí fyzicky i duševně, to je problém. Posuzovali to podle sebe - "no tak nemůže chodit", ale jinak je přece ok. 

Věkově to skutečně není žádné drama a to, že je to zdevastovaný alkoholik si nepřípouští. 

 


Nepřihlášený uživatel

#125312 Re: Re: Fotky Zemana ukazují, jak je na tom zdravotně velmi mizerně

2018-02-12 16:43

#125311: - Re: Fotky Zemana ukazují, jak je na tom zdravotně velmi mizerně 

Ano, spousta lidí je  různě činných i po 70  roku života, ale takto starého prezidenta neměli ani Rusové . Někde tu byl seznam evropských prezidentů a Zeman tam je  skutečně nejstarší.


Nepřihlášený uživatel

#125313 Tohle tady musí řešit soud? Janeček je opravdu idiot a Švindllerová s Burešem na tom nejsou lépe...

2018-02-12 16:43

Soud rozmetal praxi finanční správy s vyměřováním DPH při podvodu komukoliv

Nejvyšší správní soud (NSS) se zastal firmy Vyrtych, které finanční správa nepřiznala nárok na odpočet daně z přidané hodnoty (DPH) kvůli údajnému zapojení do podvodného řetězce. Podle soudu jde o zásadní rozsudek pro daňovou oblast. Není totiž přípustné, aby úřad vyměřil daň fakticky komukoli v libovolně dlouhém řetězci, ani aby se zaměřil na plátce, u kterého bude vymáhání nejjednodušší.


Nepřihlášený uživatel

#125314

2018-02-12 16:46

Zeman může klidně ještě dělat starostu v Novém Veselí. Pokud ho tam lidé zvolí. Ale prezidenta už NE !!


Nepřihlášený uživatel

#125315 Únor 2018? Tehdy komunistická pakáž také neviděla problém, když řídila komunistický puč ze Strakovky

2018-02-12 16:46

Babiš jednal s Okamurou na Úřadu vlády

Premiér v demisi Andrej Babiš (ANO) se v pondělí sešel se šéfem SPD Tomio Okamurou ve Strakově akademii. Babiš schůzku v oficiálním sídle vlády zdůvodnil tím, že má během dne 19 schůzek a nemá čas chodit někam jinam.

.....Je to opravdu už šílené, neokomunistická ANO ŠtB 2011 se domlouvá ve Strakovce s neonacisty z SpD. 


Nepřihlášený uživatel

#125316 Re:

2018-02-12 16:49

#125314: -  

Myslím si, že by si měl vzíť Vlaďka Iljič Putler do nějakého komunistického chudobince v Russákově, neb si tam pobyt z našich daní královsky předplatil. Jen ukradení russáckého dluhu přestavuje zlodějinu v objemu 140 mdl. korun. 


Nepřihlášený uživatel

#125317 Musk postavil 100 MW úložiště za 100 dní v Austrálii....

2018-02-12 16:56

VIDEO: Baterie za 24 milionů je největším úložištěm energie v Česku

.....a my tu řešíme 1,75 MW a "učíme se" což bude nejspíš tím, že máme ruského trotla na Hradě. 

 

Vlastenec

#125318 Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu!

2018-02-12 16:58

Vlastenec

#125319 Re: Re: Re: Re:

2018-02-12 17:00

#125301: - Re: Re: Re:  

Každý slušný člověk se stydí za vlastizrádce, jako jsi ty!!!


Nepřihlášený uživatel

#125320 Vzpomínáte na tu odporně sprostou Číňanku za demonstrace ....

2018-02-12 17:03

Jsou sehrané, poslušné a řádně prověřené. Severokorejcům na hrách fandí profesionální armáda krásek

.....na Kampě, ta byla také moc pěkná a v angličtiě znala slova, která nezná ani Miloš Zeman. 

.........

Byť ta vlevo je opravdu hnusná. Ta bude "jen z dobré komunistické rodiny". 


Nepřihlášený uživatel

#125321 Re: Konečně - z mého pohledu je Duka opravdu hovado.....

2018-02-12 17:14

#125310: - Konečně - z mého pohledu je Duka opravdu hovado..... 

Kamarád Havla je podle tebe  hovado? Ty jsi skutečně divný havloid!


Nepřihlášený uživatel

#125322 Re: Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu!

2018-02-12 17:14

#125318: Vlastenec - Únor 2018 bude konečně porážkou zasranýho havlismu-debilismu! 

Co si pod takovou "porážkou" představuješ? 

Ty skutečně věříš, že zloděj EU dotací a StBák s pitomcem, který není schopen určit dosah svých nenacistických keců mají být zárukou existence "národa"? 

Opravdu si nehraj na pitomce - když tu přesně před 70 lety spáchali velmi podobní lidé Zemanovi, Babišovi a T.Okamurovi komunistický převrat, došlo k devastaci této země z které jsem se dosud nevzpamatovali. 

Byla zničena:

-židovsko-křesťanská kultura

-byla zničena jazyková, technická a podnikatelská vzdělanost občanů této země

-bylo zničeno školství s tradicí už od Rakouska-Uherska

-bylo zničena administrativa státu, která také pocházela od Rakouska-Uherska

-došlo dokonce k dvacelité okupaci russáky

-došlo k politickým vraždám, krádežím majetku nedozírné hodnoty, ukradení svobody....

 

Tedy tvůj "optimismus" s neokomunistou Babišem a neonacistou T.Okamurou ovládané zlodějem stovek miliard alkoholovým dementem Zemanem, které ovládá Nejedlý, který ani nezveřejnil profesní životopis a kterého ovládá Putin, se opravdu sdílet nedá. 

Projektovat si navíc "vlastenectví" do těchto tří je opravdu čiré zoufalství, vlasteneckého žádný z nich neudělal nikdy nic. Co je spojuje, že jsou zloději na různé úrovni, Zeman bez pochyby stovek miliard viz. ukradení russáckoho dluhu v objemu 140 mld. 

 

Připadá mi legrační, že nejsi schopen argumentovat a přitom pořád dokola opakuješ nesmy, že Zeman, Babiš a T.Okamura a komunisté z KSČm jsou vlastenci. 

Zeman s Klausem projevili své "vlastenectví" tím, že si připínají oranžovo černou stuhu symbol russácké agrese a co více Zeman si dokonce na krk uvázal kravatu s ruskou trikolorou na inaugurační veselici - náhoda tedy ani náhodou nebyla, jak je zřejmé z jeho jednání. 


Nepřihlášený uživatel

#125323 Re: Re: Konečně - z mého pohledu je Duka opravdu hovado.....

2018-02-12 17:16

#125321: - Re: Konečně - z mého pohledu je Duka opravdu hovado..... 

Troufám si říci, že s Dukou se pan prezident Václav Havel nekamarádil. 

Jak jsi přišel na to, že se kamarádil s Dukou?

Popletl jsi si to nejspíš s pane kardinálem Vlkem, Duka je opravdu hovado a já si myslím, že vždy hovado byl, alespoň jak jsem jej poznal po revoluci. 

 


Nepřihlášený uživatel

#125324 Neokomunistické ÁNO ŠtB 2011 tak ti v malých zlodějinách opravdu nejedou.....

2018-02-12 17:30

Mezi Pískem a Příbramí vznikne první dálnice budovaná a provozovaná soukromou firmou. Stát jí bude pravidelně platit za bezchybný provoz

....proč by stát měl platit soukromé firmě, za to, že udržuje dálnici? Proč si prostě na údržbu nenajme některouz mnoha firem? Co je to za strašidelnou debilitu, co Ťok zase na desítky let vymyslel. To je bez nejmenších pochybností zlodějina jako prase. 

Mimochodem je naprosto stejná zlodějina jako OK Systém na MPSV, kterého se stát nemůže už vlastně desítky let zbavit a vyplácí mu ročně za "údržbu" informačního systému 500 mil. se stabilním ročním nárůstem nejspíše díky inflační doložce. 

Že se klíčový systém dal postavit za 200 mil. bylo prokázáno, mimo jiné i tím, že byl rok provozován. Ale když někdo dostává 500 mil. ročně a odvede práci za možná 20 tak mu logicky potom hodně zbývá na řešení, aby mu dojná kráva nevyschla. Nepochybuji, že OK systém tam opět bude, obzvláště, když se člověk podívá na maškaru - ministryni MPSV. 


Nepřihlášený uživatel

#125325

2018-02-12 17:57