Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Hnutí SPD se odkopalo 12 dní po volbách!

#14582 Objesme ty svině všecky

2017-11-03 19:13

VIDEO: Hnutí SPD se odkopalo 12 dní po volbách! Místopředseda Radim Fiala šokoval na ČT odmítnutím referenda o vystoupení z NATO, hnutí prý o tom nikdy ani neuvažovalo, aliance je prý v této chvíli nenahraditelná! Moderátor ČT nevěřil vlastním uším! Přijde omluva panu VK?

Normálně se nevěnuji psaní článků, ale tentokrát jsem musel, nedalo mi to. Když pan VK krátce před volbami odvolal svoji podporu SPD s odkazem na to, že v hnutí je okolo Tomia a v místních buňkách mnoho “divných lidí”, kteří tu stranu rozvracejí zevnitř, netušil jsem, že ten rozvrat SPD začne už 12 dní po skončení voleb. Včera večer na České televizi v pořadu Události, komentáře provedl místopředseda SPD Radim Fiala něco, co bych nazval rituální politickou sebevraždou před voliči alternativy a co vyrazilo dech i zkušenému moderátorovi České televize. Radim Fiala v přímém přenosu ČT odmítl, že by SPD kdykoliv prosazovala referendum o vystoupení z NATO, dále uvedl, že SPD nebude v žádném případě vyvolávat referendum o vystoupení z NATO a pokud by referendum bylo přece jenom vypsáno, a to je největší šok, vedení SPD nedoporučí svým voličům, aby hlasovali pro vystoupení z NATO, protože NATO prý v současné době nemá relevantní alternativu a náhradu. Toto není hoax, viz. video v úvodu článku. Celý pořad na ČT v odkazu zde

Nedovedu si představit, že bychom jako AE News podpořili SPD před volbami a teď se dívali, jak se pan Fiala na ČT odkopává spolu s celým hnutím. Ty vole, to je bizár, řekl by klasik. Hnutí, které se definuje jako alternativní a pro-národní, podporuje setrvání v NATO, které ovládají US neoconi. To je opravdu síla, fiat jako vyšitý. Znovu mi to připomíná citát pana VK o tom, že Česko snese fšecko. Je mi opravdu líto všech alternativních voličů, kteří volili SPD v naději, že hnutí podpoří referendum o vystoupení z NATO. Nakonec to vypadá jen na referendum o setrvání v EU. Pokud druhý muž v SPD a místopředseda v živém přenosu na ČT řekne, že hnutí nikdy ani neuvažovalo o referendu k NATO, tak je to velmi vážné prohlášení. Je to jako třísknout kladivem do porcelánu a očekávat, že si toho nikdo nevšimne, hlavně ne voliči.

http://www.aeronet.cz/

Odpovědi

Protirusská ambasáda

#14583 Re: Objesme ty svině všecky

2017-11-03 22:09:44

#14582: Hnutí SPD se odkopalo 12 dní po volbách! - Objesme ty svině všecky  

Na sračkonetu zjistili, že píšou sračky. No vždyť jsem to říkal, že od listopadu je to na zrušení. No a SpD se rozpadne co nevidět, což se dalo také čekat. Jen ti jejich voliči zůstanou tupí.


Nepřihlášený uživatel

#14584 Re: Objesme ty svině všecky

2017-11-04 00:39:28


Nepřihlášený uživatel

#14586 Re: Objesme ty svině všecky

2017-11-04 10:59:56

#14582: Hnutí SPD se odkopalo 12 dní po volbách! - Objesme ty svině všecky  

 Rozdíl mezi NATO a EU  je jasně patrný. Zatímco NATO vyžaduje v podstatě jen to, abyste měli kvalitní zbraň, a jinak se do ničeho neplete,  EU si dává záležet na tom, aby nepřetržitě otravovalo silným proudem idiotických fantazmagorií, systematicky podráželo nohy a při každé příležitosti vráželo dýku do zad.