Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Tomio Okamura potvrdil, že SPD chce do vlády s Andrejem Babišem!

#14576 Tomio Okamura potvrdil, že SPD chce do vlády s Andrejem Babišem!

2017-10-29 15:31

Tomio Okamura potvrdil, že SPD chce do vlády s Andrejem Babišem! V Česku se rýsuje menšinová vláda bez důvěry a udržovaná při životě prezidentem Zemanem, který se tak stane vládcem celé země!

Druhé kolo povolebního vyjednávání mezi Hnutím ANO a SPD Tomia Okamury opět odkrylo karty a po rychlém zhodnocení můžeme říct, že jediným vítězem těchto parlamentních voleb se stane Miloš Zeman. Po skončení jednání totiž Tomia Okamura odkryl nejen pozici SPD a velmi vstřícný vztah k hnutí ANO, ale především i souvislosti ze zákulisí, které si v tomto článku pokusíme dešifrovat. Tomio Okamura dnes potvrdil, že SPD chce do vlády s Andrejem Babišem [1]. Minulé dny jasně ukázaly, že celá nová sněmovna má s výjimkou SPD a KSČM jenom jeden jediný volební program, boj proti Babišovi.

V minulých dnech odmítla ODS jakoukoliv spolupráci nebo podporu ODS, což jsem pochopitelně předpokládal už v diskusním panelu na Svobodném vysílači, protože pokud by ODS jakkoliv podpořila hnutí ANO, byla by to její už druhá a tentokrát definitivní politická sebevražda. Petr Fiala jako předseda ODS tak povede stranu do opozice a strana, ačkoliv druhá ve volbách, nezíská od Babiše prakticky nic v novém složení sněmovny, Andrej Babiš se rozhodl, že bude rozdávat pozice a křesla jenom těm stranám a hnutím, které umožní hnutí ANO vládnutí.

Babiš dovolí Okamurovi obecné refrendum, ale jenom vocuď pocuď

Pokud jde o referendum o vystoupení z EU, to je také mezinárodní smlouva, a těch se také obecné referendum nemá týkat. Jak už o tom mluvil Babiš pro TV Barrandov v září, referendum o vystoupení z EU by vyvolalo chaos v české ekonomice, protože české podniky, továrny, banky, elektrárny, vodárny, plynárny a další prvky infrastruktury vlastní zahraniční majitelé. Pokud by ČR z EU vystoupila v referendu, potom by došlo k poškození zájmů cizích firem v rámci ochrany investic, stejně jako to samé hrozí v kauze lithia. Zahraniční investoři totiž investují v ČR s předpokladem, že ČR je členskou zemí EU a má lacinou cenu práce. Zboží je vyrobeno v ČR a prodáno na trzích v EU.

Pokud by některá vláda ČR umožnila referendum  o vystoupení z EU a toto referendum by prošlo, snesly by se na hlavu ČR tisíce arbitráží, protože by došlo k znehodnocení investic v ČR. Podniky už by nebyly profitabilní, protože po odchodu z EU by už ČR nemohla do unie vyvážet svoji produkci bez celních tarifů. Stejnému problému čelí Velká Británie, kde se pomalu schyluje k tvrdému Brexitu, bez dohod o volném obchodu. A odchod z EU by nejvíce dopadl právě na Agrofert Andreje Babiše. Přes to prostě vlak nepojede a Tomio Okamura to musí vědět.

http://www.aeronet.cz/

Protirusská ambasáda

#14577 Re: Tomio Okamura potvrdil, že SPD chce do vlády s Andrejem Babišem!

2017-10-29 21:34

#14576: Tomio Okamura potvrdil, že SPD chce do vlády s Andrejem Babišem! - Tomio Okamura potvrdil, že SPD chce do vlády s Andrejem Babišem!  

Já tedy netuším, co psali na sračkonetu, ale pravda je, že TO se vyjádřilo v televizi, že s Babišem do vlády nepůjde, protože nechce referendum o vystoupení z EU. Babiš si samozřejmě uvědomuje, jak široce tady ovládají mediální prostor dezinformační zdroje a že by mu případný czexit ublížil poměrně zásadně. Doufám, že je to tečka za námluvami mezi babišovci a okamůrami.


Nepřihlášený uživatel

#14578 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velká Británie zastavuje jednání o brexitu

2017-10-31 10:51

#14559: Protirusská ambasáda - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velká Británie zastavuje jednání o brexitu 

 Kecáte dost s cesty. VK padl, jsa v Sarajevu, po atentátu TV Nova,  když podal přihlášku do NATO.  Tehdy pánové Pilip, politý limonádou,  Ruml, Vodička  a další ustanovili Unii Svobody z části ODS.  Pak Ruml povečeřel s nejmenovaným věštcem volebních preferencí. Druhý den stálo v novinách,  že před pár hodinami vzniklé uskupení má 17% voličských sympatií.  

Protirusská ambasáda

#14579 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velká Británie zastavuje jednání o brexitu

2017-10-31 13:32

#14578: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velká Británie zastavuje jednání o brexitu 

Vypadá to, jako by Russko nezaznamenalo, že po sarajevském atentátu se poroučela vláda ODS s Václavem Klausem v čele, ale co Václav Propiska Klaus jako prezidentov? A nechtějte mi tvrdit, že tuto jeho funkci neznáte. Vždyť ty pokyny z Kremlu chodili i k němu.

Nic to nebera na faktu, že se paktoval s AfD. 


Nepřihlášený uživatel

#14580 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velká Británie zastavuje jednání o brexitu

2017-11-03 12:43

#14579: Protirusská ambasáda - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Velká Británie zastavuje jednání o brexitu 

 Máte na mysli návštěvu pedofila Cohn-Bendita a vyučeného knihkupce Schulze na Hradčanech? Jak ho prcali, že nemá vyvěšenou vlajku EU?

Nejvyšší poplach! Evropský parlament dostal na stůl reformu Dublinského protokolu a česká média mlčí

#14581 Nejvyšší poplach! Evropský parlament dostal na stůl reformu Dublinského protokolu a česká média mlčí

2017-11-03 18:31

Nejvyšší poplach! Evropský parlament dostal na stůl reformu Dublinského protokolu a česká média mlčí! Nový Dublin ukotvuje povinné přerozdělování krimigrantů, o zákonu se bude hlasovat tento měsíc na zasedání ve Štrasburgu!

Zatímco pozornost českých médií je upřena na povolební situaci na české politické scéně, v Bruselu se začaly dít věci, nad kterými se tají dech. Výbor EU parlamentu pro občanské svobody odsouhlasil již 19. října návrh nového zákona o přerozdělování uprchlíků v EU, který se má stát reformou tzv. Dublinského protokolu. Dokument si můžete stáhnout zdeReformní text zákona nově určuje, že všechny členské země EU jsou povinny přijímat uprchlíky podle přerozdělovacího mechanismu, který určí ad-hoc pro každou zemi jednotlivě Evropská komise podle klíče HDP a populace. Jednotlivé členské země podle tohoto zákona budou nejen muset přijímat tisíce, desítky tisíc nebo dokonce stovky tisíc migrantů ročně, ale navíc podle této novely nebudou mít ani kontrolu a možnost výběru nad tím, jaké uprchlíky dostanou přidělené.

Klíčové zásady návrhu zprávy schválené Výborem EU pro občanské svobody jsou následující:
  • všechny členské státy se musí účastnit a sdílet odpovědnost za žadatele o azyl a snížit nepřiměřené zatížení členských států na “frontové linii”
  • bezpečnostní opatření by měla být posílena. Všichni žadatelé o azyl musí být zaregistrováni při příjezdu a členské státy musí zachovat své vnější hranice
  • žadatelé o azyl by se měli říditpravidly systému a neměli by se snažit pohybovat mezi zeměmi jako takovými
  • rychlejší postupy: lidé, kteří potřebují mezinárodní ochranu, by ji měli dostat rychleji, a zároveň umožnit vrácení osob, které nemají právo pobytu do svých domovských zemí rychlým a důstojným způsobem
Český překlad hlavních bodů z návrhu Dublin 2.0

Začátek citace z dokumentu

Návrh zprávy připravila vedoucí poslankyně Cecilia Wikström (ALDE, Švédsko) a schválení zprávy ve výboru uděluje parlamentní mandát pro budoucí rozhovory s členskými zeměmi s cílem dosáhnout konečného kompromisu o právu uprchlíků na azyl. To znamená, že parlament EU je nyní připraven zahájit jednání s Evropskou komisí až do formálního potvrzení zákona europarlamentem jako celkem na listopadovém plenárním zasedání EU ve Štrasburku

http://www.aeronet.cz/

Hnutí SPD se odkopalo 12 dní po volbách!

#14582 Objesme ty svině všecky

2017-11-03 19:13

VIDEO: Hnutí SPD se odkopalo 12 dní po volbách! Místopředseda Radim Fiala šokoval na ČT odmítnutím referenda o vystoupení z NATO, hnutí prý o tom nikdy ani neuvažovalo, aliance je prý v této chvíli nenahraditelná! Moderátor ČT nevěřil vlastním uším! Přijde omluva panu VK?

Normálně se nevěnuji psaní článků, ale tentokrát jsem musel, nedalo mi to. Když pan VK krátce před volbami odvolal svoji podporu SPD s odkazem na to, že v hnutí je okolo Tomia a v místních buňkách mnoho “divných lidí”, kteří tu stranu rozvracejí zevnitř, netušil jsem, že ten rozvrat SPD začne už 12 dní po skončení voleb. Včera večer na České televizi v pořadu Události, komentáře provedl místopředseda SPD Radim Fiala něco, co bych nazval rituální politickou sebevraždou před voliči alternativy a co vyrazilo dech i zkušenému moderátorovi České televize. Radim Fiala v přímém přenosu ČT odmítl, že by SPD kdykoliv prosazovala referendum o vystoupení z NATO, dále uvedl, že SPD nebude v žádném případě vyvolávat referendum o vystoupení z NATO a pokud by referendum bylo přece jenom vypsáno, a to je největší šok, vedení SPD nedoporučí svým voličům, aby hlasovali pro vystoupení z NATO, protože NATO prý v současné době nemá relevantní alternativu a náhradu. Toto není hoax, viz. video v úvodu článku. Celý pořad na ČT v odkazu zde

Nedovedu si představit, že bychom jako AE News podpořili SPD před volbami a teď se dívali, jak se pan Fiala na ČT odkopává spolu s celým hnutím. Ty vole, to je bizár, řekl by klasik. Hnutí, které se definuje jako alternativní a pro-národní, podporuje setrvání v NATO, které ovládají US neoconi. To je opravdu síla, fiat jako vyšitý. Znovu mi to připomíná citát pana VK o tom, že Česko snese fšecko. Je mi opravdu líto všech alternativních voličů, kteří volili SPD v naději, že hnutí podpoří referendum o vystoupení z NATO. Nakonec to vypadá jen na referendum o setrvání v EU. Pokud druhý muž v SPD a místopředseda v živém přenosu na ČT řekne, že hnutí nikdy ani neuvažovalo o referendu k NATO, tak je to velmi vážné prohlášení. Je to jako třísknout kladivem do porcelánu a očekávat, že si toho nikdo nevšimne, hlavně ne voliči.

http://www.aeronet.cz/

Protirusská ambasáda

#14583 Re: Objesme ty svině všecky

2017-11-03 22:09

#14582: Hnutí SPD se odkopalo 12 dní po volbách! - Objesme ty svině všecky  

Na sračkonetu zjistili, že píšou sračky. No vždyť jsem to říkal, že od listopadu je to na zrušení. No a SpD se rozpadne co nevidět, což se dalo také čekat. Jen ti jejich voliči zůstanou tupí.


Nepřihlášený uživatel

#14584 Re: Objesme ty svině všecky

2017-11-04 00:39


Nepřihlášený uživatel

#14585 Re: Re: Objesme ty svině všecky

2017-11-04 10:15

#14584: - Re: Objesme ty svině všecky  

 EU není mladá šťabajzna.  Je to škaredá, paralytická vysloužilá kurtizána,  sbírka chorob. Na očouzeném pergamenu si  padělala léčitelský glejt,  a živí se organizovaným čarodějnictvím. 


Nepřihlášený uživatel

#14586 Re: Objesme ty svině všecky

2017-11-04 10:59

#14582: Hnutí SPD se odkopalo 12 dní po volbách! - Objesme ty svině všecky  

 Rozdíl mezi NATO a EU  je jasně patrný. Zatímco NATO vyžaduje v podstatě jen to, abyste měli kvalitní zbraň, a jinak se do ničeho neplete,  EU si dává záležet na tom, aby nepřetržitě otravovalo silným proudem idiotických fantazmagorií, systematicky podráželo nohy a při každé příležitosti vráželo dýku do zad.


Nepřihlášený uživatel

#14587 Re: Re: Objesme ty svině všecky

2017-11-04 12:28

#14586: - Re: Objesme ty svině všecky  

 Jinými slovy, cílem NATO je svoboda, zatímco cílem EU zotročení.

Protirusská ambasáda

#14588 Re: Re: Objesme ty svině všecky

2017-11-04 15:29

#14586: - Re: Objesme ty svině všecky  

No to ses tady krásně vyblil ... ale mohl bys být konkrétní? Je to mimochodem Evropská unie, která dostala Nobelovu cenu míru. Díky Evropské unii nebyla ve střední Evropě válka už 65 let. Při pohledu do dávnější historie je to téměř zázrak. A když člověk pozoruje, že russký diktátor Putler verbálně útočí především na EU, nikoli na NATO (obdobně jako ty), pak je naše členství v EU naprosto v pořádku. Nechci být součástí toho světa, kde Putler podporuje krvavou válku v Sýrii.


Nepřihlášený uživatel

#14589 Re: Re: Re: Objesme ty svině všecky

2017-11-05 11:59

#14588: Protirusská ambasáda - Re: Re: Objesme ty svině všecky  

 Nobelovu cenu míru....dostali kromě jiných také Jásir Arafat, podle některých  blízkovýchodních politiků vrchní vrah,  nebo Al Gore.

Pohádkář

#14590 Re: Re: Re: Re: Objesme ty svině všecky

2017-11-05 17:16

#14589: - Re: Re: Re: Objesme ty svině všecky  

Mám tomu rozumět tak, že Al Gore někoho zabil? To by měli dát Nobelovku také Putlerovi. Vždyť pomohl Al-Asádovi povraždít více než 300.000 Syřanů a kromě toho nechává v Russku vraždit novináře. Kam se hrabe Arafát ...:)))


Nepřihlášený uživatel

#14591 Re: Re: Re: Re: Re: Objesme ty svině všecky

2017-11-06 11:56


Nepřihlášený uživatel

#14592 Re: Bez komentáře

2017-11-06 12:08

#14569: - Bez komentáře 

 Jestli jsem měl ještě nějaké pochybnosti, tak Barroso je definitivně rozptýlil. 

   Velmi diplomaticky řečeno, je mi šumafuk, proč Barroso potřebuje EU.  Ale to, proč ji potřebuje on,  je přesně to, proč já ji nepotřebuji.  

Pohádkář

#14593 Re: Re: Bez souvislostí

2017-11-06 13:18

#14592: - Re: Bez komentáře 

Hele a všiml sis, že ten obrázek není míněn vážně, ale že jde o vtip? No já vím, nepovedený vtip, také ho nechápu, ale on to Barroso nikdy neřekl. Takže teď nevím, co znamená to tvoje, že nepotřebuješ EU. To jako že nepotřebuješ demokracii? No však v Russku si jistě nedemokratických poměrů užíváš až nad hlavu, no né? 


Nepřihlášený uživatel

#14594 Re: Re: Re: Bez souvislostí

2017-11-07 00:26

#14593: Pohádkář - Re: Re: Bez souvislostí 

 EU s demokracií nemá nic společného.

Pohádkář

#14595 Re: Re: Re: Re: Bez souvislostí

2017-11-07 07:50

#14594: - Re: Re: Re: Bez souvislostí 

Na tom obrázku, na který jsem reagoval, je napsáno, že potřebujeme EU, protože jí chybí demokracie. Tomuto rádoby vtipu vytýkám to, že pan Barroso naopak chce posílit demokracii v EU. To, že si ty myslíš, že EU nemá s demokracií nic společného, to je tvoje věc. Ale proč reaguješ na něco, co si z angličtiny asi ani nedokážeš přeložit? A to, že "EU nemá s demokracií nic společného", to si zjistil na www.sračkonet.cz nebo ti to poradili kamarádíčci z russácké ambassy? 

Ale jinak titulek odpovídá - vkládáš sem přitroublá hesla absolutně bez souvislostí ...


Nepřihlášený uživatel

#14596 Re: Re: Re: Re: Re: Bez souvislostí

2017-11-07 09:16

#14595: Pohádkář - Re: Re: Re: Re: Bez souvislostí 

 To jsem zjistil čtením dokumentů, které spáchalo EU.

Pohádkář

#14597 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bez souvislostí

2017-11-07 09:56

#14596: - Re: Re: Re: Re: Re: Bez souvislostí 

A kterých? Těch, co ti dodala russká ambassy?


Nepřihlášený uživatel

#14598 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bez souvislostí

2017-11-07 10:25

#14597: Pohádkář - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bez souvislostí 

 Proč myslíš, že EU VIP jsou demokrati?

Pohádkář

#14599 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bez souvislostí

2017-11-07 10:47

#14598: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bez souvislostí 

Proč odpovídáš na dotaz dotazem? To obyčejně dělají lidé v úzkých, kterým chybí argumenty. Evropská unie je z principu demokratickou organizací, protože ji založily demokratické státy. Třeba OSN sdružuje i nedemokratické země jako třeba Russko, Čínu, Somálsko a další. A přesto je to demokraticky řízená organizace. Evropská unie funguje na základě předpisů, které si odsouhlasily jednotlivé země, a tam, kde je to podmíněno referendem, tak i na základě referenda. A EU sdružuje pouze demokratické země. Donedávna platilo, že nové předpisy se schvalují všemi členskými zeměmi. To v současném počtu zemí již není možné, proto se vytvořila poměrně složitá pravidla, která určují minimální počty pro schválení předpisů tak, aby velké země nemohly diktovat těm menším. No a nade vším bdí evropský parlament, tedy volená demokratická instituce. Prozatím Evropské unii chybí pouze společná ústava. Ale i na to jednou dojde. 

https://europa.eu/european-union/index_cs


Nepřihlášený uživatel

#14600

2017-11-07 11:47

Proč si myslíš, že jsi demokrat?