Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Tomio Okamura potvrdil, že SPD chce do vlády s Andrejem Babišem!

#14576 Tomio Okamura potvrdil, že SPD chce do vlády s Andrejem Babišem!

2017-10-29 15:31

Tomio Okamura potvrdil, že SPD chce do vlády s Andrejem Babišem! V Česku se rýsuje menšinová vláda bez důvěry a udržovaná při životě prezidentem Zemanem, který se tak stane vládcem celé země!

Druhé kolo povolebního vyjednávání mezi Hnutím ANO a SPD Tomia Okamury opět odkrylo karty a po rychlém zhodnocení můžeme říct, že jediným vítězem těchto parlamentních voleb se stane Miloš Zeman. Po skončení jednání totiž Tomia Okamura odkryl nejen pozici SPD a velmi vstřícný vztah k hnutí ANO, ale především i souvislosti ze zákulisí, které si v tomto článku pokusíme dešifrovat. Tomio Okamura dnes potvrdil, že SPD chce do vlády s Andrejem Babišem [1]. Minulé dny jasně ukázaly, že celá nová sněmovna má s výjimkou SPD a KSČM jenom jeden jediný volební program, boj proti Babišovi.

V minulých dnech odmítla ODS jakoukoliv spolupráci nebo podporu ODS, což jsem pochopitelně předpokládal už v diskusním panelu na Svobodném vysílači, protože pokud by ODS jakkoliv podpořila hnutí ANO, byla by to její už druhá a tentokrát definitivní politická sebevražda. Petr Fiala jako předseda ODS tak povede stranu do opozice a strana, ačkoliv druhá ve volbách, nezíská od Babiše prakticky nic v novém složení sněmovny, Andrej Babiš se rozhodl, že bude rozdávat pozice a křesla jenom těm stranám a hnutím, které umožní hnutí ANO vládnutí.

Babiš dovolí Okamurovi obecné refrendum, ale jenom vocuď pocuď

Pokud jde o referendum o vystoupení z EU, to je také mezinárodní smlouva, a těch se také obecné referendum nemá týkat. Jak už o tom mluvil Babiš pro TV Barrandov v září, referendum o vystoupení z EU by vyvolalo chaos v české ekonomice, protože české podniky, továrny, banky, elektrárny, vodárny, plynárny a další prvky infrastruktury vlastní zahraniční majitelé. Pokud by ČR z EU vystoupila v referendu, potom by došlo k poškození zájmů cizích firem v rámci ochrany investic, stejně jako to samé hrozí v kauze lithia. Zahraniční investoři totiž investují v ČR s předpokladem, že ČR je členskou zemí EU a má lacinou cenu práce. Zboží je vyrobeno v ČR a prodáno na trzích v EU.

Pokud by některá vláda ČR umožnila referendum  o vystoupení z EU a toto referendum by prošlo, snesly by se na hlavu ČR tisíce arbitráží, protože by došlo k znehodnocení investic v ČR. Podniky už by nebyly profitabilní, protože po odchodu z EU by už ČR nemohla do unie vyvážet svoji produkci bez celních tarifů. Stejnému problému čelí Velká Británie, kde se pomalu schyluje k tvrdému Brexitu, bez dohod o volném obchodu. A odchod z EU by nejvíce dopadl právě na Agrofert Andreje Babiše. Přes to prostě vlak nepojede a Tomio Okamura to musí vědět.

http://www.aeronet.cz/

Odpovědi

Protirusská ambasáda

#14577 Re: Tomio Okamura potvrdil, že SPD chce do vlády s Andrejem Babišem!

2017-10-29 21:34:06

#14576: Tomio Okamura potvrdil, že SPD chce do vlády s Andrejem Babišem! - Tomio Okamura potvrdil, že SPD chce do vlády s Andrejem Babišem!  

Já tedy netuším, co psali na sračkonetu, ale pravda je, že TO se vyjádřilo v televizi, že s Babišem do vlády nepůjde, protože nechce referendum o vystoupení z EU. Babiš si samozřejmě uvědomuje, jak široce tady ovládají mediální prostor dezinformační zdroje a že by mu případný czexit ublížil poměrně zásadně. Doufám, že je to tečka za námluvami mezi babišovci a okamůrami.