MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#114201 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Afrika...

2017-09-03 17:03

#114198: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Afrika... 

 Nauč se číst, idiote.  Švédský policista Peter Springare z jednotky pro boj se závažným zločinem. 

 

 

„Tady je, s čím jsem přišel od pondělí do pátku do styku: znásilnění, znásilnění, loupež, úmyslné ublížení na zdraví, pokus o znásilnění, znásilnění, vydírání...,“ vyjmenovával Peter Springare zločiny, které během pracovního týdne vyšetřoval. Seznam je dlouhý a zločiny se v něm opakují, nejčastěji znásilnění.

 

Pak policista vyjmenoval i národnosti lidí, kteří se měli jmenovaných trestných činů dopustit. „Irák, Irák, Turecko, Sýrie, Afghánistán, Somálsko, Somálsko, znovu Sýrie, původ neznámý, původ neznámý, Švédsko. Polovina podezřelých nemá platné doklady, což obvykle znamená, že lžou o své národnosti a totožnosti,“ napsal dále Springare.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#114203 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Afrika...

2017-09-03 17:07:13

#114201: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Afrika... 

 Tedy přesně s tím samým, s čím příjde politicista vyšetřující závažnu kriminalitu v Brně a to tu žádné  imigranty nemáme. 

To je realita. Proč to zveřejnil a zdali to mělo nějakou vypovídací hodnotu, zdali se to skutečně stalo, neboť celá řada kriminálních činů je vymyšlených, je právě jeho práce a ne psát hovadiny na facebook, na tom se jistě v klidu shodneme.