MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Multikulturní obohacení

#114003 Tiší a vděční...

2017-09-02 08:11

V Itálii se objevily další případy znásilnění žen migranty

Po hromadném znásilnění polské turistky v Rimini řeší italské úřady dalších pět nahlášených sexuálních útoků na ženy. Pobouření veřejnosti vyvolalo znásilnění seniorky nigerijským žadatelem o azyl. Kvůli dalším zločinům přišla udání na tři cizince a Itala.

Nejmenovaný Nigerijec napadl jedenaosmdesátiletou důchodkyni ve středu v parku v severoitalském Miláně. K ostatním případům nejsou známy podrobnosti.

V přímořském letovisku Rimini pokračuje vyšetřování hromadného znásilnění mladé polské turistky a peruánské transgenderové osoby. Bezpečnostní složky pátrají po členech drogové bandy tvořené Maročany a Tunisany. Ti možná napadli i rakouský pár.

 

Odpovědi

Evropan

#114025 Re: Tiší a vděční...

2017-09-02 12:10:54

#114003: Monokulturní ochuzení - Tiší a vděční... 

ad: Po hromadném znásilnění polské turistky v Rimini řeší italské úřady dalších pět nahlášených sexuálních útoků na ženy. Pobouření veřejnosti vyvolalo znásilnění seniorky nigerijským žadatelem o azyl. Kvůli dalším zločinům přišla udání na tři cizince a Itala.

U nás dojde k cca 600 znásilnění ročně. Podle tvé černé kromiky to vypadá, že Češi jsou daleko větší prasata než muslimové nebo černoši.