MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Gratulace!

#114001

2017-09-02 07:59

Gerhard Schröder, poslední kancléř za SPD (1998 až 2005), nastupuje do nejužšího vedení ruského polostátního ropného gigantu Rosněfť.

Důležité upozornění
Nepřihlášený uživatel

#114002

2017-09-02 08:06

Co mají společného výrazy "Rusák" a "Žiďák"? Oba jsou použity v Mein Kampfu a mají vyvolat nenávist proti národu!!!

Multikulturní obohacení

#114003 Tiší a vděční...

2017-09-02 08:11

V Itálii se objevily další případy znásilnění žen migranty

Po hromadném znásilnění polské turistky v Rimini řeší italské úřady dalších pět nahlášených sexuálních útoků na ženy. Pobouření veřejnosti vyvolalo znásilnění seniorky nigerijským žadatelem o azyl. Kvůli dalším zločinům přišla udání na tři cizince a Itala.

Nejmenovaný Nigerijec napadl jedenaosmdesátiletou důchodkyni ve středu v parku v severoitalském Miláně. K ostatním případům nejsou známy podrobnosti.

V přímořském letovisku Rimini pokračuje vyšetřování hromadného znásilnění mladé polské turistky a peruánské transgenderové osoby. Bezpečnostní složky pátrají po členech drogové bandy tvořené Maročany a Tunisany. Ti možná napadli i rakouský pár.

 


Nepřihlášený uživatel

#114004

2017-09-02 08:45

Sobotka by neměl svědčit, ale sedět s havlistou Bakalou na lavici obžalovaných


Nepřihlášený uživatel

#114005 Re:

2017-09-02 08:52

#114004: -  

 

Stejnou písničku hrají čeští politici už dvacetpět let. Na chvíli se zhasne a když se rozsvítí, státu chybí majetek za miliardy korun. Stejně jako v kauze Opencard to v kauze OKD vypadá tak, že před soudem stojí úředníci Fondu národního majetku, místo odpovědných politiků, kteří rozhodnutí odhlasovali.

Místo Sobotky, který na vládu odnesl nevýhodný prodej minoritního podílu v OKD společnosti Karbon Invest za cenu cca 4 miliardy, stojí před soudem manažeři fondu, kteří podklady připravovali, a znalec, který v posudku „zapomněl“ vyčíslit majetek cca 30 dceřiných firem. V té době už Bakala ovládal Karbon Invest, který v květnu 2004 tajně koupil za cenu kolem 10 miliard korun.

Domníváme se, že v tomto případě jde o spiknutí proti českému státu, na kterém se podílejí i některé politické strany a někteří politici:

  • Předně Sobotkův kamarád advokát Pokorný dělal v této věci poradce pro Bakalu, když Sobotka nesl privatizaci na vládu. Následně advokátní kancelář téhož Pokorného psala za Ministerstvo financí vyjádření pro Evropskou komisi, že bylo vše v pořádku.
  • Bakala si zařídil, že Pavel Kuta jako jeho člověk bude mít na Fondu národního majetku privatizaci na starosti. Manažer Pavel Kuta předtím pracoval pro Bakalovu Patrii.
  • Bakala pracoval jako ekonomický poradce předsedy KDU-ČSL Josefa Luxe, byl také údajně přítelem guvernéra ČNB Josefa Tošovského a velmi blízkým přítelem bývalého prezidenta Václava Havla, kterému navrhoval lidi do funkcí.
  • Pavel Telička, europoslanec hnutí ANO, vyinkasoval od Bakaly přes 50 milionů korun za lobbing u Evropské komise ve věci OKD. Bakala si tedy zařídil lidi jak na straně Ministerstva financí, tak fondu národního majetku, dokonce i lobbisty u Evropské komise.
  • Bakala zaplatil i politické strany, ODS od něho dostala 15 milionů, TOP09 8 milionů a Věci veřejné 6 milionů - ačkoliv jde o peníze špinavé, velmi pravděpodobně vytunelované z OKD.
  • Bývalý předseda TOP09 Karel Schwarzenberg je Bakalův přítel a obchodní partner, společně například zprivatizovali Becherovku a vlastnili časopis Respekt. Vedle nákupu vydavatelství Economia a nákupu luxusních obchodů v Pařížské ulici šlo o jeden z mnoha kroků, kterými si Bakala dávno před Babišem kupoval média a přízeň elit.

 

 

Je nehorázné, že uplacené strany zabránily ustavení vyšetřovací komise sněmovny. Proti ustavení vyšetřování hlasovaly všechny kluby poslanců s výjimkou Úsvitu, přičemž hlasování bylo zařízeno tak, aby ho mediálně „přebilo“ vystoupení Andreje Babiše v kauze Čapí hnízdo.


Nepřihlášený uživatel

#114006 Re: Re:

2017-09-02 08:53

#114005: - Re:  

 Je proto nutné, aby:

  1. Poslanecká sněmovna ustavila vyšetřovací komisi, která by vyšetřovala, a) kdo zodpovídá za rozhodnutí vzdát se kontrolního balíku akcií v roce 1996 a proč Bohuslav Sobotka jako ministr financí nepodal za stát trestní oznámení, když to ještě nebylo promlčené a dnes Sobotka svádí vinu právě na tyto lidi, b) kdo zodpovídá za škodu, která státu vznikla nevýhodným prodejem minoritního balíku akcií v roce 2004 a následné vytunelování firmy, c) kdo zodpovídá za nečinnost státu při vymáhání podmínky privatizační smlouvy, aby OKD měla dostatečnou rezervu na rekultivaci životního prostředí po těžbě, d) kdo zodpovídá za nesplnění příslibu privatizace bytů OKD.
  2. Předseda vlády Bohuslav Sobotka okamžitě rezignoval na funkci předsedy vlády.
  3. Ministr financí Pilný za ANO informoval Evropskou komisi o změně stanoviska České republiky, že státu privatizaci minoritního balíku akcií v roce 2004 vznikla škoda a že stát považuje tuto podporu soukromých subjektů za nedovolenou. Tento krok měl učinit už jeho předchůdce Andrej Babiš jako ministr financí, který to nájemníkům bytů přislíbil, ale svůj slib porušil. Namísto toho ministerstvo operuje kuloárovými informacemi, že komise bude čekat na rozhodnutí trestního soudu.
  4. Stát uplatnil na základě probíhajícího trestního řízení a nedovolené podpory všechny kroky ke zneplatnění privatizační smlouvy.
  5. Stát nestranně a nezávisle vyšetřil dobíhající tunelování OKD ze strany Zdeňka Bakaly, aktivně přitom spolupracoval s dalšími státy, a přijal vůči těm, kdo měli z podvodů profit - včetně Zdeňka Bakaly a Radka Pokorného - účinné sankce.
  6. Politické strany TOP09 a ODS vrátily špinavé miliony, které dostaly jako sponzorský dar a které pocházejí z Bakalova privatizačního podvodu.

Nepřihlášený uživatel

#114007 Re: Re:

2017-09-02 09:58

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2017-09-02 10:08



Nepřihlášený uživatel

#114009 Re: Důležité upozornění

2017-09-02 10:12

#114002: Důležité upozornění -  

 Co mají společného výrazy "rusák" a "okupant"?Oba mají stejný význam!!


Nepřihlášený uživatel

#114010

2017-09-02 10:38

Zabíjíme jen černochy, uklidňoval americký policista řidičku

Policie USA

#114011

2017-09-02 10:45

„Ale vy přece nejste černá. Zabíjíme pouze černochy, víte? Ty videa, která jste viděla, na těch přece byli zabiti jen černoši.“

 


Nepřihlášený uživatel

#114012 Re:

2017-09-02 11:03

Nejvíce lidí v procentech odešlo do zahraničí z Bulharska, Rumunska, Litvy, Lotyšska a Estonska - 20-30% obyvatel. A to jsou tyto země v EU. :-)))


Nepřihlášený uživatel

#114013 Re:

2017-09-02 11:04

#114002: Důležité upozornění -  

 Bylo to komunistické Rusko a nacistické Německo kdo společně rozpoutaly II. světovou válku okupací Polska. 

Bylo to komunistické Rusko, které za účelem genocidy národa povraždilo Polskou elitu v Katyni a pak následně více jak 40 let okupovalo Polsko a celé jej navíc přesunulo na západ o stovky kilometrů, dnes Rusko okupuje Katyň a mezi Ruskem a Polskem vznikl umělý stát Bělorusko, původně na Polském území. 


Nepřihlášený uživatel

#114014 Re: Re:

2017-09-02 11:05

#114012: - Re: 

 Rusko masivně vymírá a jen do USA ročně odejde 300 000 vysokoškoláků, tedy cca polovina všech absulventů v jednom roce. 


Nepřihlášený uživatel

#114015

2017-09-02 11:06

Jdu takhle po městě a vidím černocha jak nese notebook. Říkám si, "Ten je skoro jako ten můj." A pak mě došlo, že to je blbost. Ten můj je doma a leští moje boty.

 

Nepřihlášený uživatel

#114016 Makroamnestie Babiše nemine, ale Myloše to přivede do karusele.....

2017-09-02 11:07

Miloš Zeman během pár měsíců makroamnestuje "svatého" Andreje Bureše Babiše z Maconu s celým jeho karuselem, preventivně bandu z Hradu a pak ze "zdravotních důvodů" abdikuje, tedy potáhne do karusele.

To je nejbližší budoucnost nacionální komouše a rusko-čínského trotla Miloše Zemana. 

Stejně jako komunista a ruský trotl Klaus i ruský trotl Miloš Zeman se bude chít vyhnout projednání makroamnestie u Ústavního soudu, proto přečasně "abdikuje ze zdravotních důvodů". V horším případě to ten zločinec bude chtít "doklepat" do konce tohoto volebního období se stejným scénářem, jen by se makroamnestie odehrála 2 měsíce před koncem volebního období, tedy někdy v lednu 2018, ale to bude už probíhat nová volba a pokud by to tedy učinil v tomto období a zároveň kandidoval, projednání u Ústavního soudu by se nevyhnul a nevyhnul by se ani odsouzení. 

Makroamenstovat bude tedy nacionální komouš všechny své zločince ještě do Vánoc, pak se zahájí první kolo volby a následně Zeman ze "zdravotních důvodů" abdikuje, půjde to ve velmi rychém sledu, tedy bude to těšně před první kolem prezidentské volby.

Jisté je, že si takový konec idiot Miloš Zeman opravdu nepředstavoval.  

Může se tedy také stát, že pes - Mynář mu následně shrne koberec, aby byla jistota, že se to opravdu u Ústavního soudu projednávat nebude, tedy ještě před druhým kolem či někdy těsně po něm bude státní funus, aby rusko-čínský trotl a nacionální komouš Zeman vypadal, že "se obětoval pro stát"  a zbytek jeho polodementních voličů měl možnost uronit slzu. 

Prvním milníkem scénáře bude "náhlé" :-) zhoršení zdravotního stavu někdy v listopadu "po náročném podzimním programu" pokud se výše uvedený scénář bude rozjíždět, milníky se také mohou různě prohazovat, může přijít Zeman-Babiš makroamnestie před zhoršením zdarvotního stavu atp. :-).

 To bych řekl se ze současných zpráv už dá velmi dobře číst


Nepřihlášený uživatel

#114017 Moc pěkné to je v to Rusákově, jen co je pravda....

2017-09-02 11:11

Udám i mámu, slíbila ruská holčička generálovi při recitaci

Pozornost ruských médií upoutala pětiletá holčička, která při zahájení školního roku v petrohradské akademii Vyšetřovacího výboru, jakési ruské obdoby americké FBI, slíbila šéfovi této obávané instituce Alexandru Bastrykinovi, že ve službě vlasti bude trestně stíhat i vlastní matku.

....komunismus jedna radost, to se tu přece dělo v padesátých letech. 


Nepřihlášený uživatel

#114018 Když se Teličky před čtyřmi lety ptali, co si myslí o Babišově podnikání.....

2017-09-02 11:15

Telička: Zvedl bych ruku pro zbavení imunity Babiše i Faltýnka

Europoslanec za hnutí ANO Pavel Telička Novinkám řekl, že by jeho stranický šéf Andrej Babiš i první místopředseda hnutí Jaroslav Faltýnek měli být zbaveni poslanecké imunity. Žádá o to policie kvůli vyšetřování kauzy Čapí hnízdo. Europoslanec podotkl, že je však potřeba myslet na presumpci neviny. Telička patří k jednomu z mála kritiků Andreje Babiše uvnitř hnutí.

.....tvářil se, že je karusel Agrofert tak složité uskupení, že věří, že je vše v pořádku. Stačilo se přece analyzovat Imobu a dát to do poměru s cizím kapítálem Agrofertu, aby mu bylo jasné, že podnikání Babiše je především v nepořádku a stačí na to jen výroční zprávy karuselu Agrofert a dceřiné firmy Imoba. 


Nepřihlášený uživatel

#114019 Re:

2017-09-02 11:19

#114017: -

 Za tohle šíření nenávisti proti národu půjdeš bručet, ty hajzle neonacistickej banderovskej!!!


Nepřihlášený uživatel

#114020 Nacismus v Rusku jak vyšitý....

2017-09-02 11:20


Nepřihlášený uživatel

#114021 Re: Re:

2017-09-02 11:21

#114019: - Re:  

 A tobě to připadá jako co?  Jak bych takové hrůzy, pochodující dětičky a takové odpornosti nazval? 

Naposledy se taková věc objevila v Německu, když jej ovládal Hitler. 


Nepřihlášený uživatel

#114022 Re: Re:

2017-09-02 11:44

#114019: - Re:  

 Ty budeš ten kovanej bolševik.


Nepřihlášený uživatel

#114023 Re: Nacismus v Rusku jak vyšitý....

2017-09-02 12:00

#114020: - Nacismus v Rusku jak vyšitý.... 

 Co to meleš, ty vymaštěnej rusofobní neonacistickej banderovskej zkurvysyne? Udávat a hnát k odpovědnosti je dost velký rozdíl, ale některým vylízaným rusofobním hitlerovským ovcím to splývá. Jděte už do prdele s tím vyvoláváním nenávisti vy kavárneský skopčácký a ukrobanderovský sračky, nebo uvidíte jak se to obrátí proti vám!!!


Nepřihlášený uživatel

#114024 Re: Re: Nacismus v Rusku jak vyšitý....

2017-09-02 12:04

#114023: - Re: Nacismus v Rusku jak vyšitý.... 

 Du bist ein russische Nazi??

Evropan

#114025 Re: Tiší a vděční...

2017-09-02 12:10

#114003: Monokulturní ochuzení - Tiší a vděční... 

ad: Po hromadném znásilnění polské turistky v Rimini řeší italské úřady dalších pět nahlášených sexuálních útoků na ženy. Pobouření veřejnosti vyvolalo znásilnění seniorky nigerijským žadatelem o azyl. Kvůli dalším zločinům přišla udání na tři cizince a Itala.

U nás dojde k cca 600 znásilnění ročně. Podle tvé černé kromiky to vypadá, že Češi jsou daleko větší prasata než muslimové nebo černoši.