Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Německo vyzvalo USA ke stažení svých jaderných zbraní ze země!

#14411 Německo vyzvalo USA ke stažení svých jaderných zbraní ze země!

2017-09-01 14:49

VIDEO: Německo vyzvalo USA ke stažení svých jaderných zbraní ze země! Sigmar Gabriel a Rex Tillerson řešili ve Washingtonu odpor Německa proti zvyšování nákladů na zbrojení. Lidstvo nesmí mít jaderné zbraně, je to hrozba pro nejvyšší plánování! [CZ Titulky]

Německý ministr zahraničí Sigmar Gabriel na státní návštěvě v USA ve Washingtonu vyzval Rexe Tillersona k zahájení rozhovorů o stažení amerických nukleárních hlavic z Německa. Překvapivá žádost zaskočila amerického ministra zahraničí, protože takový požadavek nebyl na programu jednání. Přestože se celá věc posuzuje optikou předvolebního boje v Německu, kdy SPD se vyhrazuje proti vstřícné pro-americké a pro-neoconské politice Angely Merkel, požadavek je brán velice vážně, protože snahy o jaderné odzbrojení mají kořeny v Evropské komisi, je to vnitřní politika Bruselu.

A to navzdory tomu, že američtí neocons se snaží rozdmýchávat hysterii okolo Ruska, což by logicky mělo vést k posilování obrany. Jenže v tomto ohledu se začíná hrát úplně jiná a diametrálně odlišná hra. Evropské elity se snaží americkou ozbrojenou moc vyštípat z Evropy a neochota ke zvyšování nákladů na zbrojení, kterou opět ve Washingtonu tlumočil Sigmar Gabriel, že Německo neustopí a nebude zvyšovat zbrojení na 2% HDP, jak požaduje Donald Trump, povede k vojenské demisi a úpadku americké angažovanosti v Evropě. Požadavek na odsun raket prosazuje Gabrielův stranický šéf Martin Schulz z německé SPD.

http://www.aeronet.cz 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#14425 Re: Německo vyzvalo USA ke stažení svých jaderných zbraní ze země!

2017-09-07 07:58:29