MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Multikulturní obohacení
Nepřihlášený uživatel

#113702 Re: Re: RAPEFUGEES NOT WELCOME!!!

2017-08-28 09:47

#113685: - Re: Přiimigrovaní čmoudi jak vyšití. 

 Už to zase zkoušíš, přivandrovalče? Mladí Řekové ovšem nejsou severoafrický imigrantský znásilňovací dobytek.

 

Na italské pláži napadli turisty z Polska. Ženu opakovaně znásilnili

 

Čtveřice agresorů podle všeho severoafrického původu si počíhala na mladý pár z Polska, který si na pláži v části Rimini zvané Miramare užíval dovolené.

 

Gang, který hromadně znásilnil polskou turistku na pláži u Rimini tvořili zřejmě muži z Maghrebu

Gang, který v sobotu opakovaně znásilnil na pláži u italského Rimini šestadvacetiletou polskou turistku tvořili čtyři muži, zřejmě z oblasti Maghrebu. Její stejně starý partner se na vše musel bezmocně dívat, napsal deník Daily Mail s odvoláním na italskou policii. Gang muže později bil do hlavy a okradl ho, načež muž ztratil vědomí.

 

Maghreb (arabsky المغرب العربي al-Maġrib al-ʿArabī) znamená v arabských jazycích „západní“. Je to region v Africe na severu Sahary, západně od Nilu. Konkrétně jsou to státy Maroko, Západní Sahara, Alžírsko, Tunisko, Libye a více či méně Mauritánie.

 

 

titulky z jiných zdrojů:

Italy: Muslim migrants beat Polish tourist, gang-rape his wife on Rimini beach . . . . Stupro di gruppo a Rimini, l'identikit delle bestie: sono tutti nordafricani

 

 

Po tomhle jistě u Poláků stoupne ochota podrobit se nátlaku EU a jejím "uprchlickým kvótám"

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#113704 Re: Re: Re: RAPEFUGEES NOT WELCOME!!!

2017-08-28 10:37:11

#113702: Multikulturní obohacení - Re: Re: RAPEFUGEES NOT WELCOME!!! 

 Novinky jsou velmi horlivé v těchto věcech a zdaleka ne vše tam bylo kolem migrační vlny a teroristických útoků pravda. Tedy vyčkejme. 

Velmi se ovšem obávám, že v počtu znásilnění se nijak většinová populace neliší od menšinové, snad jen tím, že je objemově taková trestná činnost daleko větší, neboť jí páchají jedinci z většinové populace. S tím se mnoho nenadělá. 

Aktuálně se ovšem noviny zaměřují na trestnou činnost menšin, protože jim připadá, že je to tresná činnost závažnější než trestná činnost většinové populace. Smysl to moc nedává, ale je to tak. 

Čas od času to někdo uvede na pravou míru, zveřejní počty všech trestných činů, z čehož je bohužel zřejmé, že naše většinová společnost nic bezpečného není a platí, to co jsem psal mnohokrát - proti trestné činnosti nás chrání primárně naše sociální vazby - tedy to s kým se stýkáme a především nestýkáme (s komoušema, náckama, kriminálníkama všeho druhu i z politiky, zlodějema všeho druhu i z politiky) se Zemanem a bandou zlodějů kolem něj, tedy ani s Babišem, jako příklady lidí s kterými není vhodné se potkávat, aby si člověk byl přirozeně chráně od kriminality svými sociálními vazbami.