MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#113701 Re: Re:

2017-08-28 09:29

#113692: - Re:  

 Co to zkoušíš, ty nacistický rusofobní prase? To jsou přeci tví banderovští kámoši.

 

Multikulturní obohacení
Nepřihlášený uživatel

#113702 Re: Re: RAPEFUGEES NOT WELCOME!!!

2017-08-28 09:47

#113685: - Re: Přiimigrovaní čmoudi jak vyšití. 

 Už to zase zkoušíš, přivandrovalče? Mladí Řekové ovšem nejsou severoafrický imigrantský znásilňovací dobytek.

 

Na italské pláži napadli turisty z Polska. Ženu opakovaně znásilnili

 

Čtveřice agresorů podle všeho severoafrického původu si počíhala na mladý pár z Polska, který si na pláži v části Rimini zvané Miramare užíval dovolené.

 

Gang, který hromadně znásilnil polskou turistku na pláži u Rimini tvořili zřejmě muži z Maghrebu

Gang, který v sobotu opakovaně znásilnil na pláži u italského Rimini šestadvacetiletou polskou turistku tvořili čtyři muži, zřejmě z oblasti Maghrebu. Její stejně starý partner se na vše musel bezmocně dívat, napsal deník Daily Mail s odvoláním na italskou policii. Gang muže později bil do hlavy a okradl ho, načež muž ztratil vědomí.

 

Maghreb (arabsky المغرب العربي al-Maġrib al-ʿArabī) znamená v arabských jazycích „západní“. Je to region v Africe na severu Sahary, západně od Nilu. Konkrétně jsou to státy Maroko, Západní Sahara, Alžírsko, Tunisko, Libye a více či méně Mauritánie.

 

 

titulky z jiných zdrojů:

Italy: Muslim migrants beat Polish tourist, gang-rape his wife on Rimini beach . . . . Stupro di gruppo a Rimini, l'identikit delle bestie: sono tutti nordafricani

 

 

Po tomhle jistě u Poláků stoupne ochota podrobit se nátlaku EU a jejím "uprchlickým kvótám"

 

Nepřihlášený uživatel

#113703 Re: Re: Re:

2017-08-28 10:32

#113701: - Re: Re:  

 Všechny mé příspěvky a můj celý život kritizují totalitu, totalitní myšlení, tatalitní jednání a obecně extrémismus jako takový. S tím logicky souvisí sociální vazby, tedy s nácky, komouši a lidmi jako Miloš Zeman, Babiš, Faltýnek se nestýkám a nikdy jsem se s tovou pakáži nestýkal. Je to věc základní hygieny sociálních vazeb. 


Nepřihlášený uživatel

#113704 Re: Re: Re: RAPEFUGEES NOT WELCOME!!!

2017-08-28 10:37

#113702: Multikulturní obohacení - Re: Re: RAPEFUGEES NOT WELCOME!!! 

 Novinky jsou velmi horlivé v těchto věcech a zdaleka ne vše tam bylo kolem migrační vlny a teroristických útoků pravda. Tedy vyčkejme. 

Velmi se ovšem obávám, že v počtu znásilnění se nijak většinová populace neliší od menšinové, snad jen tím, že je objemově taková trestná činnost daleko větší, neboť jí páchají jedinci z většinové populace. S tím se mnoho nenadělá. 

Aktuálně se ovšem noviny zaměřují na trestnou činnost menšin, protože jim připadá, že je to tresná činnost závažnější než trestná činnost většinové populace. Smysl to moc nedává, ale je to tak. 

Čas od času to někdo uvede na pravou míru, zveřejní počty všech trestných činů, z čehož je bohužel zřejmé, že naše většinová společnost nic bezpečného není a platí, to co jsem psal mnohokrát - proti trestné činnosti nás chrání primárně naše sociální vazby - tedy to s kým se stýkáme a především nestýkáme (s komoušema, náckama, kriminálníkama všeho druhu i z politiky, zlodějema všeho druhu i z politiky) se Zemanem a bandou zlodějů kolem něj, tedy ani s Babišem, jako příklady lidí s kterými není vhodné se potkávat, aby si člověk byl přirozeně chráně od kriminality svými sociálními vazbami. 


Nepřihlášený uživatel

#113705 ODS nominuje polo-dementa Kuberu? To by znamenalo, že chlípník je zpátky tedy Klause st. je zpátky..

2017-08-28 10:52

ODS hledá kandidáta na Hrad: Naším cílem je, aby Zeman nepokračoval, říká Stanjura. Němcová odmítla, Kuberovy šance rostou



  • Předseda ODS Petr Fiala usilovně hledá kandidáta do prezidentských voleb.
  • Tohoto kandidáta by ODS buď sama nominovala, nebo mu dala jasnou podporu.
  • Velkou šanci má senátor ODS Jaroslav Kubera, který tvrdí, že dostává řadu podpůrných vzkazů.

Nepřihlášený uživatel

#113706 Myloš půjde na podzim do karusele....

2017-08-28 11:00

 

 

Miloš Zeman během pár měsíců makroamnestuje "svatého" Andreje Bureše Babiše z Maconu s celým jeho karuselem, preventivně bandu z Hradu a pak ze "zdravotních důvodů" abdikuje, tedy potáhne do karusele.

To je nejbližší budoucnost nacionální komouše a rusko-čínského trotla Miloše Zemana. 

Stejně jako komunista a ruský trotl Klaus i ruský trotl Miloš Zeman se bude chít vyhnout projednání makroamnestie u Ústavního soudu, proto přečasně "abdikuje ze zdravotních důvodů". V horším případě to ten zločinec bude chtít "doklepat" do konce tohoto volebního období se stejným scénářem, jen by se makroamnestie odehrála 2 měsíce před koncem volebního období, tedy někdy v lednu 2018, ale to bude už probíhat nová volba a pokud by to tedy učinil v tomto období a zároveň kandidoval, projednání u Ústavního soudu by se nevyhnul a nevyhnul by se ani odsouzení. 

Makroamenstovat bude tedy nacionální komouš všechny své zločince ještě do Vánoc, pak se zahájí první kolo volby a následně Zeman ze "zdravotních důvodů" abdikuje, půjde to ve velmi rychém sledu, tedy bude to těšně před první kolem prezidentské volby.

Jisté je, že si takový konec idiot Miloš Zeman opravdu nepředstavoval.  

Může se tedy také stát, že pes - Mynář mu následně shrne koberec, aby byla jistota, že se to opravdu u Ústavního soudu projednávat nebude, tedy ještě před druhým kolem či někdy těsně po něm bude státní funus, aby rusko-čínský trotl a nacionální komouš Zeman vypadal, že "se obětoval pro stát"  a zbytek jeho polodementních voličů měl možnost uronit slzu. 

Prvním milníkem scénáře bude "náhlé" :-) zhoršení zdravotního stavu někdy v listopadu "po náročném podzimním programu" pokud se výše uvedený scénář bude rozjíždět.  To bych řekl se ze současných zpráv už dá velmi dobře číst


Nepřihlášený uživatel

#113707 Začíná to být zřejmé, Andrej není schopen rozlišovat mezi realitou a drby z pořadu Na vlastní oči...

2017-08-28 11:09

Finanční správu neúkoluji, měla jasný důvod. Firma z nahrávky dluží státu obrovské peníze, říká Babiš

  • Exministr financí a šéf hnutí ANO Andrej Babiš trvá na tom, že během svého působení v čele ministerstva finanční a celní zprávu nijak nezneužíval.
  • Podezření se objevilo poté, co Hospodářské noviny popsaly případ firmy FAU, kterou finanční správa zlikvidovala. Navíc se o víkendu objevila nahrávka, na níž Babišův hlas říká: "Ty naši klekli na tu FAU Přerov, takže ta je v insolvenci, obstavené účty, vagony."

......klidně to ale může být od Andrej záměr, ruská trotlí propaganda přesně toto vlastně chce, aby ani občan nebyl schopen rozlišovat mezi bláboly a lží z Blesku či PL a realitou, proto také Zeman výhradně blesku a pl poskytuje rozhovory, aby to jeho blábolení dodávalo autenticitu těmto rusko - trotlým "plátkům" a přitom logicky ty jeho bláboly není nic jiného než ruské trotlování - tedy záměrné manipulativní lži, tedy přesně to co produkuje blesk a pl i v čase, kdy se Zemanem nedělají rozhovory :-).  Je to přece bulvár, je to přesně to, co čtenáři od bulváru očekávají, nesmysly, lži a výmysly, tedy novinářskou pornografii. Jejich čtenáři se chtějí pobavit, nesmyslem, ale jen pobavit, odreagovat a možná si někteří chtějí připadat, že jsou in nebo putin  :-). 


Nepřihlášený uživatel

#113708 Dávno uplynulo 30 dnů od doby, co měl Janeček předat informace jak šetří masivní zlodějinu......

2017-08-28 11:18

Postup daňové správy ve firmě FAU musíme prověřit, reaguje Sobotka na nahrávky Babiše. Žádá Pilného o kontrolu

  • Podle premiéra Bohuslava Sobotky se musí prověřit, jestli byl postup daňové správy ve firmě FAU v souladu se zákonem.
  • Sobotka v pondělí pošle dopis ministrovi financí, ve kterém ho požádá o kontrolu.
  • Odpověď očekává do 30 dnů.

.....korunové dluhopisy, tam stát ročně přichází o cca 5 mld. nezaplacených daní fyzickými i právnickými osobami. 

Navíc firma má soudní rozhodnutí, že po ní stát požadoval 400 mil. naprosto neoprávněně, tedy když dnes firma zdánlivě dluží stovky milionů o které se stát přihlásil, je to věc velmi sporná a zjevně tedy v řešení. 

Babiš tedy pouze ukazuje ramena, vlastní dluh státu dané firmy je nejistý a nejasný. Navíc daňová kobra neodhalila za více jak tři roky jediný karusel, tedy věc je velmi vážná a pokud stát přivedl firmu s dvacetiletou historií a 14 mld. zaplacených daní neoprávněně do konkurzu, bude to pro stát neuvěřitelně drahá legrace a bude se jednoznačně počítat v miliardách korun, už s ohledem na oněch 14 mld. daní, které firma za dobu existence zaplatila.

Vlastník firmy si jistě velmi oddychne, do konce života už nebude mít starost o jediného zaměstnance a na účet státu si bude královsky užívat a královsky se bavit. 

Mimochodem 30 dnů je lhůta, kdy musí každý úředník odpovědět na doporučený dopis, Sobotka si měl Janečka pozvat a chtít odpověď do dvou dnů, stát může na žalobě, kterou jistě podnikatel dnes podá přijít i o desítky miliard korun, pokud je pravda, že on státu zaplatil na daních 17 mld. za posledních 15 let. Takto výnosné zničené podnikání státem je jednoznačně velmi vážná věc a pro stát bude neuvěřitelně drahá. 


Nepřihlášený uživatel

#113709 Re: Mladý Klaus je dnes už stejně vypatlaný jako alkoholika ruský trotl Miloš Zeman v sedmdesáti....

2017-08-28 11:19

#113699: - Mladý Klaus je dnes už stejně vypatlaný jako alkoholika ruský trotl Miloš Zeman v sedmdesáti..... 

 Ale prosímvás.  Kdo myslíte, že téhle propagandě věří. Jestli vůbec ještě někdo ještě něco kápům EU věří.

Evropan

#113710 Re: Re: Re: Být russofob je IN - minimálně od roku 1968

2017-08-28 11:25

#113677: - Re: Re:  

Jak se uvádí na novinkách, tak Der Spiegel se opírá o  dokument, který mezinárodní komise získala od Rusů. Takový důkaz by snad neměl uznat ani takový bulvár, jako je Der Spiegel, pokud se nejdnalo o aprílové vydání. V článku se hovoří o loňské válce, ale Russko okupuje sever Gruzie už od roku 2008.

V červenci 2017 navíc Russko opět nenápadně posunulo svoji hranici směrem do Gruzie, aniž by to kohokoli nějak vzrušovalo.

Takže abychom si ujasnili - Krym patřil několik století Turecku, pak asi 200 let Russku a pak půlstoletí Ukrajině s tím, že po rozpadu CCCP se Rusko zavázalo, že bude garantovat (!) územní celistvost Ukrajiny včetně Krymu a Donbasu. Výsledkem je, že dodává donbaským dělníkům rakety, kterým sestřelují civilní letadla. To se snad nědělo od 2. světové války a jde o terror srovnatelný s útoky z 11. září. 

Evropan

#113711 Re: Přiimigrovaní čmoudi jak vyšití. EU hovna zase mlží.

2017-08-28 11:31

#113678: Monokulturní ochuzení - Přiimigrovaní čmoudi jak vyšití. PL hovna zase mlží. 

A co těch 600 českých žen, které jsou každoročně znásilněny, a naše skvělá policie odhalí sotva čtvrtinu pachatelů, což jsou ovšem případy, kdy ženu znásilní vlastní manžel. Teď zase mlží Monokulturní ochuzená hovna inspirovaná Prorusskými listy? 


Nepřihlášený uživatel

#113712 Re: Re: Mladý Klaus je dnes už stejně vypatlaný jako alkoholika ruský trotl Miloš Zeman v sedmdesáti

2017-08-28 11:54

#113709: - Re: Mladý Klaus je dnes už stejně vypatlaný jako alkoholika ruský trotl Miloš Zeman v sedmdesáti.... 

 Jak si představuješ "kápa EU", jako přímo volené a narodními parlamenty schvalované premiéry států EU zasedající v Evropské radě? Jako přímo volené ministry národních vláda zasedající v Radách Evropy? Nebo jako národními vládami nominované a schválené komisařek EK, které dále ještě musí schválit přímo voleny parlament EP? 

Nebo si pod kápem představuje KGBáka Vláďu Iljiče Putina, šíleného ruského trotla a debila Miloše Zeman, Kim Čong Una, Xi-jinpinga, Hitlera, Gottwalda, PolPota? 

Tedy jak si ho rudý khmére představuješ? 


Nepřihlášený uživatel

#113713 Že by to bylo tím, že na obraně za celé čtyři roky nebylo dokončeno žádné výběrové řízení? :-)

2017-08-28 12:19

Na obraně nebyl žádný korupční skandál, pochválil Sobotka Stropnického

Premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) přijel v pondělí na inspekci ministerstva obrany. Šéfovi resortu Martinu Stropnickému (ANO) řekl, že se sice potýkal s velkými nákupy, ale za zásadní považuje, že za jeho vládnutí nevypukl na obraně žádný korupční skandál.


Nepřihlášený uživatel

#113714 Andrej se KGBáků z Rusákova povedl skoro stejně jako ruský trotl Miloš Zeman.....

2017-08-28 12:24

Finanční správa umí zlikvidovat fungující společnost. Pochybuji, že je Babiš čistý, říká právník

Proto to přece Andrej celé vymyslel. 

S Ivánka jeho ambici ještě na stará kolena udělají spolupachatel :-). 


Nepřihlášený uživatel

#113715 Re: Re: Re:

2017-08-28 13:05

#113701: - Re: Re:  

 Drž fekál ty zasraný moskale!


Nepřihlášený uživatel

#113716 Ať žijí USA!

2017-08-28 13:08

#113681: -  

 Ty nám zase připomínáš to, že tady rusáci nemají co pohledávat!


Nepřihlášený uživatel

#113717 Re: Re: Re: Re:

2017-08-28 13:12

#113715: - Re: Re: Re:  

 Ty si sám sobě nadáváš? Kritici nacinálhího komouše a poměrů v Rusku ovládaném bandkou KGBáků dokáží své názory vyjádřit v klidu a pohoddě, tedy snažíš se zbytečně. 


Nepřihlášený uživatel

#113718 Re:

2017-08-28 13:15

#113681: -  

 Rusko je v technickém rozvoji 100 let za opicema.


Nepřihlášený uživatel

#113719 Re: Re:

2017-08-28 17:11

#113718: - Re:  

 To si teda fandíte. 


Nepřihlášený uživatel

#113720

2017-08-28 17:24

Bureš symbolisuje Palermo v ČR?


Nepřihlášený uživatel

#113721 Re:

2017-08-28 18:28

#113720: -  

 Zaorálek zapomněl jak to tu bylo v době oposmluvního kupčení idiotů a ruských trotlů Zemana a Klause. 

To, že je Babiš zločinec, tak o tom opravdu není těch nejmenších pochybností, opravdu to řídí jako komouš "firmu", žije ten idiota v představě, že je to jeho, že to nespravuje, že si s tím může dělat co chce, proto je ubohý komouš. 


Nepřihlášený uživatel

#113722 Pilný je idiot? Sobotka samozřejmě ví, že to řeší správní soud.....

2017-08-28 18:33

.....dokonce ví, že to pro ČR bude velmi velmi drahé, když se potvrdí, že stát zlikvidoval firmu, která na daních zaplatila 17 mld. za posledních 15 let, zajímá ho vyjádření ministra, zajímá ho výsledek ministerské prověrky ne závěry soudu. To je aktuálně dosti nezajímavé, dnes je potřeba jednat s podnikatelem, který už má v ruce jedno soudní rozhodnutí, že jej stát doslova okradl o živobytí. 


Nepřihlášený uživatel

#113723 Z druhého rozhovoru s Burešem je naprosto zřejmé, že je mu jasné.....

2017-08-28 18:54

Babiš: Řeší se drby z nahrávky na místo daňového úniku za stamiliony

.....že je v gigantickém průšvihu a jako tonucí se stébla chystá šílených blábolů Lorencové. I kdyby totiž stokrát FAU jela původně v LTO zlodějinách, kde tedy loňské sněhy jsou. Za to jí policie ani finanční správa nehoní, ale dnes má majitel této firmy v ruce soudní rozhodnutí, že jej finanční správa šikanovala a že po něm stovky milionů požadovala neoprávněně. 

To je podstatné, ne legrační vyjádření Lorencové, které není schopna podložit vůbec ničím, než jen jejími přáními, nic jí nebránilo před dvaceti lety podat trestní oznámení, neudělala to. 

Žáždné dramatické střídání lidí, žádní lidé na první pohled podvodníci, tedy je to zvláštní. LTO firmy vypadaly už z přehledu vlastníků velmi jinak než tato firma. Z přehledu vlastníků bych jí spíše považoval za velký nadstandard. S.R.O s 33 mil. základního jmění je skutečně těžký nadastandard. 

Vypadá to, že si Andrej naběhl "přímo na vidle" a je to velmi dobře. Zlodějina s korunovými dluhopisy mu ještě procházela, ale tohle už je opravdu příliš. 

Pokud bych měl přístup k informacím o Babišovi, ke kterým má přísput Babiš o Kalouskovi, tak bych řekl, do 6 měsíců jsem schopen Babiše poslat před soud a prokázat, že Agrofert je karusel na nákup a prodej akcií po časovém testu za účelem neplacení daní a nepřetržitém umělém navyšování hodnoty karuselu. 


Nepřihlášený uživatel

#113724

2017-08-28 19:18

Až bude Babiš premiérem, tak musí zatočit s tou exekukotorskofízláckojustiční mafíí. A pak musí samozřejmě zatočit se zlodějem miliard Kalouskem, který na něj vyrábí zfalešované odposlechy.


Nepřihlášený uživatel

#113725

2017-08-28 19:20

Sobotka by měl jít za ty svoje zlodějny bručet.