MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#113686 Re: Re: Re: Re:

2017-08-28 06:06

#113682: - Re: Re: Re:  

 Proč nepředložíš nějaký důkaz, místo těch tvých debilních rusofobních blábolů? Protože jako vždy žádný nemáš, máš akorát blbé kecy. :-)))

Ty už v té své rusofobní paranoie nevěříš už ani EU? :-))) To je totiž výsledek jejího vyšetřování, Der Spiegel o něm akorát infomoval. Což tě sere, že demokrade, protože nemůžeš šířit své lži vycucané z prstu. :-)))

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#113690 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-28 07:28:37

#113686: - Re: Re: Re: Re:  

 Tohle vyšetřil soud pro lidská práva při EU? EU na to měla nějakou komisi, která to šetřila, pokud ano, tak jsou jednoznačně její závěry volně dostupné na webu administrativy EU, tedy neváhej a onu zprávu dohledej. 

Toto:

"Pro válku v Jižní Osetii najala Gruzie americké, ukrajinské, turecké a také české žoldnéře. Podle listu Daily Nation to v sobotu zopakoval Akexandr Bastrikin, šéfvyšetřovací komise při úřadu ruského generálního prokurátora. „Získali jsme nezvratné důkazy, že do těchto událostí byli zapojeni bojovníci ukrajinské nacionalistické organizace UNA-UNSO,“ řekl Bastrikin. Odvolával se na ukořistěné osobní věci, fota a poznámky i na rozkaz gruzínského ministerstva vnitra."

....je opravdu jen a jen ruská propaganda KGBácké bandy zločinců v Kremlu, kteří se od té doby nezměnili. Dnes okupují Krym a vedou válku na východě Ukrajiny. 

Jaký důkaz bys ještě chtěl než, že ruský generál tvrdí, že tam byli žoldnéři z Ameriky, Turecka, Ukrajiny a ČR. Tím přece sám rusák dává jasně najevo, že je to celé vymyšlený blábol. 

Mimochodem text Spiegelu a Novinek jasně říká, že komise prověřuje pravost dokumentů. Komise byla zřízena na žádost EU, nebyla to komise EU.  a tedy bys měl dohledat, jestli pravost komise, v které evidentně prim hráli rusáci byly shledány jako důvěryhodné a ne se tvářit, že důvěryhodné jsou či byly v době, kdy ruský propagandistický článek vyšel.