MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#113628 Jaká to náhoda, Zeman je taktéž duševně nemocný......

2017-08-26 05:18

 

 

Trumpův duševní stav vyvolává u některých demokratů znepokojení

Člen výboru pro zpravodajské služby americké Sněmovny reprezentantů Adam Schiff v neděli přiznal, že ho i jeho kolegy stále více znepokojuje duševní stav prezidenta Donalda Trumpa. Stanici CNN tento demokrat sdělil, že další pracovní tlak na prezidenta může situaci dále zhoršit. Na úvahu o prezidentově odvolání na základě jeho duševní nezpůsobilosti vykonávat úřad je podle Schiffa příliš brzy.

......

 Miloš Zeman je nemocný nejen fyzicky, ale především duševně. Každý slušný člověk mu tedy přeje, aby nabyl alespoň zdraví duševního, neb pak by byla naděje, že nazře, jakým zločincem sám je a jakými zločinci se obklopil. 

Nelze si představit duševně zdravého člověka, který by o svém vlastním mlácení zjevně deviantní matkou v sedmdesáti letech prohlašoval, že si na to živě pamatuje, doporučoval takový deviantní způsob zacházení s dětmi do školství a považoval jej za kladnou věc v jeho životě. 

Takový člověk buď skutečně nemocný duševně je, jeho deviantní matka mu duševní nemoc i mlácením přivodila, nebo je zločinec, který si to vše vymýšlí, aby získal pozornost. I v takovém případě se jedná o duševní nemoc v horším případě o odpornou vlastnost, která takového člověka diskvalifikuje z výkonu ústavní pozice. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#113646 Re: Jaká to náhoda, Zeman je taktéž duševně nemocný......

2017-08-26 10:09:20

#113628: - Jaká to náhoda, Zeman je taktéž duševně nemocný...... 

 Kandidát na presidenta Z.  schvaluje mlácení dětí. Výslovně to doporučuje. 

Zvláštní.  Možná se vracel z debaty na nějaké škole. Výrostci ho měli nejspíš plné zuby. A bránili se. Zuby nehty.