Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Papež chce více migrantů, větší vítání a víza pro migranty pro volný pohyb po Evropě

#14376 Je třeba se zbavit Papeže

2017-08-22 06:53

Papežovi totálně přeskočilo, vyzval ke zlepšení vítání migrantů! Po týdnu islámského teroru v Barceloně a dalších městech je to plivnutí do tváře křesťanům v celé Evropě! Autogenocida Evropy pokračuje!

Naprostý skandál vyvolal papež František, který dnes dopoledne šokoval při bohoslužbě ve Vatikánu na společné mši návštěvníky. Během zdravice a proslovu vyzval ve světle teroru v Evropě z konce uplynulého týdne  ke zlepšování vítání migrantů a otevírání srdcí jejich touhám a potřebám [1]. Několik věřících na protest proti tomu odešlo. Jenže u toho zdaleka nezůstalo. Doslova řekl, že důstojnost migrantů (na lepší život) převažuje nad otázkami národní bezpečnosti. Tím apeloval na situaci v Itálii, kde mafie po dlouhé době strádání a negativní publicity se opět dostává do popředí jako ochránce italského lidu. Jednotlivé mafiánské rodiny dostávají stále více žádosti o pomoc s migranty, kde italské zákony selhávají. Jedná se obvykle o násilná vyhnání migrantů z menších italských měst, kde místní obyvatele se složí dohromady, dají peníze starostovi a ten peníze předa vybrané mafiánské rodině, která se musí o bezpečnost postarat. Městská police potom odjede mimo město, aby nice neviděla a nemusela zasahovat.

Papež chce více migrantů, větší vítání a víza pro migranty pro volný pohyb po Evropě

Jenže papež František ve svém proslovu pokračoval a lidem se otevíraly kudly v kapse. V současné Evropě je prý nedostatek otevřenosti jiným kulturám, která je založena na falešných předsudcích. Tak určitě, ty obavy a předsudky z toho, že muslimové jsou teroristi, ty jsou vskutku asi nepodložené. Už v lednu tohoto roku přitom při Novoročním projevu vyzýval evropské země, aby zjednodušily proces přijímání migrantů a zavedly systém dočasných víz, se kterými by migranti mohli volně cestovat po celém Schengenu a hledat svůj nový domov. František zároveň trvá na tom, aby pobřežní stráž uprchlíky ochraňovala před agresivními skupinami místních obyvatel. De facto tak vyzval ke genocidě italského národa. Vatikán sice není Itálie, ale mluvit o provazu v domě oběšencově by mělo být zakázáno i papežovi. Hlavně ve chvílích, kdy se Evropou valí další vlna islámského teroru, od Barcelony, přes Wuppertal až po finské Turku.

http://www.aeronet.cz 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#14380 Re: Je třeba se zbavit Papeže

2017-08-23 09:15:05


Nepřihlášený uživatel

#14384 Re: Je třeba se zbavit Papeže

2017-08-23 11:23:39

#14376: Papež chce více migrantů, větší vítání a víza pro migranty pro volný pohyb po Evropě - Je třeba se zbavit Papeže  

 Když uprchlík sní na posezení půl kila vepřové šunky,  nemám nic proti němu.  Na každém úřadě sní povinně  šunkový chlebíček s vepřovou šunkou. 

Kdo si nevezme, na konec pořadí.  A znova. Od začátku. Kdo si stěžuje proti proceduře jakýmkoliv způsobem,  deportovat. Hned.

 


Nepřihlášený uživatel

#14396 Re: Je třeba se zbavit Papeže

2017-08-25 07:37:13

Vlastenec

#14416 Re: Je třeba se zbavit Papeže

2017-09-02 08:13:17

#14376: Papež chce více migrantů, větší vítání a víza pro migranty pro volný pohyb po Evropě - Je třeba se zbavit Papeže  

 Prvně si je třeba uvědomit, že papež František není křesťan, ale pouze dosazená loutka, financovaná Saudy. Stačí se podívat, jak před nimi na důkaz podřízenosti poníženě pokleká a líbá korán. Zatímco vyvražďování křesťanů v celém muslimském světě od Nigerie přes Súdán, Egypt, Sýrii a Irák až po Pákistán jeho kamenné srdce nechává zcela chladným, tak za tzv. práva muslimských přivandrovalců se staví den co den a ještě jim myje nohy. Takový papež by měl být nejen zbaven funkce, ale rovnou souzen za vlastizradu a popraven. A já doufám, že se tak brzy stane, jen co zaslepení křesťané konečně procitnou.