Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Kdo jsi, když se stydíš říct, že chceš bílou vlast?

#14339 Kdo jsi, když se stydíš říct, že chceš bílou vlast?

2017-08-18 16:23

Kdo jsi, když se stydíš říct, že chceš bílou vlast? Proč muslimové nebo černoši neplivou na vlastní rasu, ale běloši plivou na vlastní soukmenovce a nadávají jim do rasistů? Goyos dostali do své genetické výbavy sebedestrukční mechanismus, měli byste o něm vědět!

Bílá rasa je výjimečná. Ne, toto není citace z nějaké německé propagandistické knihy ze 30. let minulého století, to je faktické a v důsledku smutné konstatování podložené historií. Bílý muž dovedl civilizaci k vědecko-technickému pokroku, dokázal opustit povrch planety a dostat se do vesmíru, ovládl jadernou technologii, překonal rychlost zvuku, naučil se létat atd. Bílý muž ovšem toto všechno dokázal pouze za posledních zhruba 150 let. Jenže najednou se něco stalo. Má to souvislost s koncem kosmického programu Apollo, když Američané museli skončit a zničit veškerou dokumentaci k raketovým motorům, veškeré technické nákresy, záznamy Wernera von Brauna a americký kosmický program byl omezen pouze na nízkou oběžnou dráhu okolo planety Země a na nepilotované lety sond k dalším tělesům sluneční soustavy. Jaký to úpadek kosmonautiky. Jenže tento moment odstartoval mnohem hrozivější procesy na planetě Zemi.

http://www.aeronet.cz 

Odpovědi

Protirusská ambasáda

#14341 Re: Kdo jsi, když se stydíš říct, že chceš bílou vlast?

2017-08-18 18:36:17

#14339: Kdo jsi, když se stydíš říct, že chceš bílou vlast? - Kdo jsi, když se stydíš říct, že chceš bílou vlast?  

A proč sem tedy dáváš odkazy na rudý aerussnet, který plive na naši zem více než černoši nebo muslimové nebo koho všeho do své xenofóbní sestavy zahrnuješ?