Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#14326 Re:

2017-08-14 12:25

#14325: -  

To je jako když popisuješ své dvojče - dokonalá kopie. Jste jednovaječní? 

Demokratická radnice v Charlottesville zažehla největší rasové nepokoje v USA za posledních 40 let.

#14327 Demokratická radnice v Charlottesville zažehla největší rasové nepokoje v USA za posledních 40 let.

2017-08-14 12:43

Demokratická radnice v Charlottesville zažehla největší rasové nepokoje v USA za posledních 40 let. Liberálové se pokusili odstranit ikonickou sochu konfederačního generála, a to byla poslední kapka. „White flight“ je u konce a už teče krev!

Mainstreamová média přinesla o víkendu dvojici zdánlivě nesouvisejících zpráv. V mnoha světových metropolích, včetně Prahy, proběhly pochody deviantů pod kódovým označením GP. Odkaz na „Globálního prediktora“ zamaskovaný pod krycí název „Gay Pride“. Situace v Praze se nesla jako v uplynulých letech v nádechu sodomických vztahů a polonahých úchylů, kteří za podpory globalistických korporací jako je Google, Microsoft, Amazon a dalších si vyšli do ulic prosazovat svoji homoagendu. Jenže něco mnohem děsivějšího se odehrává tento víkend v USA v americkém městě Charlottesville ve Virginii. Tam totiž také o víkendu vyrazily do ulic zástupy liberálně-homosexuálních skupin, ovšem nikoliv kvůli GP, ale kvůli něčemu jinému. Evropská mainstreamová média příčinu zamlčují a přechází bez povšimnutí, takže AE News musí přinést osvětlení celé situace, proč v Charlottesville vypukly největší rasové nepokoje a místní radnice ve městě musela vyhlásit výjimečný stav.

Válka v ulicích a transgender devianti s deštníčky

Řidič zařadí zpátečku a přejede jednoho aktivistu, který se vrhl zezadu na kufr auta, ale při couvání ho útočník přimáčkl a sroloval o bok vedle stojícího SUV. V ruce měl složený bílý deštník, takže šlo o člena LGBT komunity, kteří v USA používají deštníky pro signalizaci své orientace. Bílá znamená symbol pro „intersex“ [2]. To je člověk, který prochází procesem transgender proměny uvažování. Umbrella signalizace je nový fenomén, dříve se používaly hlavně plastové náramky na ruce, náušnice v pravém uchu, růžové košile apod. Homoagenda je dnes vidět na všech demonstracích levicových skupin, liberální politické skupiny používají homoagendu a její aktivisty jako svoji údernou pěst pro prosazovaní Kalergiho indoktrinace zničení bílé civilizace nejen islamizací a multikulturalismem, ale i homosexualismem povýšeným na společenský normativ. GP používá právě průvody deviantů jako nástroj pro změnu informačního pole. Přestože je známo, že homosexualita je deviace, která u dětí vyvolává vzory chování, liberálové se snaží homosexualismus podporovat všude, kde to jen jde, hlavně ve školách a v televizní tvorbě pro děti a mládež.

http://www.aeronet.cz 

Kazatel

#14328 Boží Království se Přiblížilo čiňte pokání

2017-08-16 00:35

 

Zjevení Janovo 20

4Viděl jsem trůny a na nich usedli ti, jimž byl svěřen soud. Spatřil jsem také ty, kdo byli sťati pro svědectví Ježíšovo a pro slovo Boží, protože nepoklekli před dravou šelmou ani jejím obrazem a nepřijali její znamení na čelo ani na ruku. Nyní povstali k životu a ujali se vlády s Kristem na tisíc let. –5Ostatní mrtví však nepovstanou k životu, dokud se těch tisíc let nedovrší. –6To je první vzkříšení. Blahoslavený a svatý, kdo má podíl na prvním vzkříšení! Nad těmi druhá smrt nemá moci, nýbrž Bůh a Kristus je učiní svými kněžími a budou s ním kralovat po tisíc let.

Zjevení Janovo 12-13-Tá šelma se ukáže aj bude mět RFIDčip znak šelmy a Koránu v Jeruzalémě 

15Je jí dáno, aby do sochy té šelmy vdechla život, takže ta socha mluvila a vydala rozkaz, že zemřou všichni, kdo před ní nepokleknou. 16A nutí všechny, malé i veliké, bohaté i chudé, svobodné i otroky, aby měli na pravé ruce nebo na čele cejch, 17aby nemohl kupovat ani prodávat, kdo není označen jménem té šelmy nebo číslicí jejího jména. 18To je třeba pochopit: kdo má rozum, ať sečte číslice té šelmy. To číslo označuje člověka, a je to číslo šest set šedesát šest.

Pozor RFIDČIP  USA 2017 666
https://youtu.be/mV2eq-KRC3U


Nepřihlášený uživatel

#14329 Re: Re:

2017-08-16 23:16

#14326: - Re:  

 Spíš vy dva.

Pozor senát teroristů chystá povinné RFIDČIPovani Psů

#14330 Pozor senát teroristů chystá povinné RFIDČIPovani Psů

2017-08-17 06:47

Pozor senát teroristů chystá povinné RFIDČIPovani Psů dnes to vysílala TVHOVNA NOVA  myli mě tak můžou v senátu políbit prd vláda už podle ÚČR nemá co zavádět porušila 8 bodů s Ústavy ČR tak táhněte do prd  ani nemá právo a není v právu nedotknutelnost obydlí a soukromí můžeme se proti tomu bránit čímkoli jak děvky Satana skáčou prasstitutky fuj 


Nepřihlášený uživatel

#14331

2017-08-17 07:03

Podporovat EU s ohledem na její reálné činy nemá smysl.  Je to nekompetentní a kontraproduktivní spolek.

ČT H zase o Sýrii a divadlu táhněte se Syrii do prd tak jak se všemi státy směr na západ

#14332 ČT H zase o Sýrii a divadlu táhněte se Syrii do prd tak jak se všemi státy směr na západ

2017-08-17 09:53

Nic jim nehrozí ať táhnou odkud přichází děvky Satana 

Fake chemický útok Sýrie :-D šašci 

VICE-Více BBC Bullshit Sýrie chemický útok False Flag Collection Verze # 2

A je to venku! Důkazy a fotografie potvrdily, že chemický útok v Idlíbu byl zinscenovaný Bílými přilbami a americkou CIA. Syrská opozice na Twitteru informovala o chemickém útoku den předem! Trump má vážný problém, má kolem sebe zrádce, lháře a nekontroluje silové složky USA stejně, jako je nekontroloval Obama!

Netrvalo dlouho a pravda o údajném chemickém útoku v Idlíbu vyplula na povrch. Na internet unikly fotografie, které zachycují pracovníky CIA sponzorované humanitární organizace White Helmets (Bílé přilby), jak aranžují oběti, bez ochranných oděvů a dokonce bez masek zasahují v místě útoku, zatímco přeživší údajně bojují v zamořené oblasti o život. Bílé přilby dělají z veřejnosti idioty. A nejen z veřejnosti, ale i z amerického prezidenta. Záběry a fotografie ukazují, že natočené scény pochází přímo z operační základny Bílých přileb. Na jedné fotografii je vidět, jak dodávka Bílých přileb je zaparkována ve vykopaném výklenku ve skále, který funguje jako garáž. Po okolí jsou na zemi přitom údajné mrtvoly a oběti, které tam podle tweetů lékaře Bílých přileb přišly po svých a po útoku sarinem zůstali na místě ležet. Pracovníci Bílých přileb jsou ale fit a sarinové zamoření vzduchu a těl obětí s nimi evidentně nic nedělá. Dokonce manipulují s těly bez rukavic, přestože sarin prochází pokožkou, vyvolává pálení a paralytické křeče. Kdo se to snaží z nás dělat hlupáky, ptají se vojáci ČSLA, kteří pracovali u protichemické obrany?

VÍCE-A je to venku! Důkazy a fotografie potvrdily, že chemický útok v Idlíbu byl zinscenovaný Bílými přilbami a americkou CIA. Syrská opozice na Twitteru informovala o chemickém útoku den předem! Trump má vážný problém, má kolem sebe zrádce, lháře a nekontroluje silové složky USA stejně, jako je nekontroloval Obama!

Nejdřiv fotografa,a kameramana!!!

Potři se prachem a zapraš se,pak si lehni a pak my sehrajem že te berem zraněného.

VICE-FAKE NEWS ALERT - CNN created staged fake Syria Aleppo video!

 

Protirusská ambasáda

#14333 Re: Russký primitivní FAKE

2017-08-17 12:59

#14332: ČT H zase o Sýrii a divadlu táhněte se Syrii do prd tak jak se všemi státy směr na západ - ČT H zase o Sýrii a divadlu táhněte se Syrii do prd tak jak se všemi státy směr na západ  

A proč tam máš záběry označené 9/11, tedy zjevně z 9.11.2001, což se stalo co asi? Ještě neexistoval aerussnet! HURÁÁÁÁ.

Zdravím dementního vedoucího kolotoče.


Nepřihlášený uživatel

#14334 Re: Východoevropané, negři pro naši dobu

2017-08-17 13:34

#14323: Vlastenec - Východoevropané, negři pro naši dobu 

 Stále nám nacista Schulz nevysvětlil, jak si představuje tu solidaritu s uprchlíky, když k nám žádní nechtějí a lákají je německé sociální dávky. Budou Němci zase organizovat násilné transporty?

Španělsko divadlo jak London a Berlín snužka sraček jděte po Vladach ty sou teroristé

#14335 Španělsko divadlo jak London a Berlín snužka sraček

2017-08-17 16:23

FAKE BERLIN!!!

Ještě si pořádaj konkurze pak nám to vysílaj a strašej nás!!!Herci nikdo neumřel Sobotko nač ty ružičky tam dával aj já zapoměl musí to vypadat věrohodně!!!!Už od roku 2012 to bylo plánováno s Herci!!!!

VICE-Teroristický útok v Berlíně: oběti útoku měli konkurz?

Redaktor a Manažer asi bankéř si zahrál na teroristu Fake sr.... s Maistreamu!!!!Tak nás krmi západní media Herci a snužka sr......

VICE-Meet ANIS AMRI - The FAKE Berlin Christmas Market Attacker

Vy špinavé prasstitutky s ČT přestaňte krmit nás hovnama G.Sorose šlapky

#14336 Barcelonska sračka jak Londýn ale podobná divadlu s Berlína

2017-08-17 18:03

VIDEO: A je to venku? Šokující video odhaluje, jak se londýnští policisté během útoku na London Bridge převlékají do civilu a do rolí krizových herců, útočníků a obětí útoku! [CZ Titulky]

Norská novinářka uveřejnila na YouTube možná dosud nejvýbušnější video z Londýna, které asi zastíní i video zmanipulované muslimské demonstrace. Novinářka totiž v den teroristického útoku na London Bridge v Londýně natočila video, jak skupina policistů a civilistů se v úkrytu schovaní za dodávkami a sanitkami narychlo převlékají do jiného a hlavně civilního oblečení. Policisté sundavali uniformy, natahovali na sebe civil a maskáčové kalhoty. Právě jeden z policistů s maskáči byl následně identifikován lidmi na Redditu jako jeden z údajně zastřelených útočníků, jak leží na ulici. Zatímco muslimští teroristé v té chvíli jezdili Londýnem v dodávce a potom bodali do lidí, policisté se tady převlékali do civilu a následně později je jeden z nich v roli útočníka vyfocený na zemi.

http://www.aeronet.cz 

London attack IS Fake Policie London Fake teroris 

https://youtu.be/i50uw-hBrtU

CNN Fake protest film scéna attack teroris Fake 

https://youtu.be/tb5PPnuu3bs

Evropan

#14337 Re: Re: Východoevropané, negři pro naši dobu

2017-08-18 10:11

#14334: - Re: Východoevropané, negři pro naši dobu 

Jestliže chceš nějaké vyjádření konkrétně od pana Schulze, tak by to chtělo zeptat se ho německy nebo anglicky, a neptat se ho v diskusi o nekompetentnosti prezidenta Zemana, ale někde, kde má šanci si dotaz přečíst. Myslím, že na tak stupidní dotaz by rád odpověděl.

Teroristický útok v Barceloně, na scéně opět dodávka a mrtví lidé rozesetí po chodníku

#14338 Teroristický útok v Barceloně, na scéně opět dodávka a mrtví lidé rozesetí po chodníku

2017-08-18 16:20

Divadlo 

Teroristický útok v Barceloně, na scéně opět dodávka a mrtví lidé rozesetí po chodníku! Berlín nadále vyhrožuje, že uvalí na ČR sankce, pokud nezačne přijímat migranty! Svoboda na odstřel a zástupy lidí, kteří plivají na bílého muže!

Ve španělské Barceloně proběhl před několika desítkami minut teroristický útok. Zatím neznámý řidič, který z místa činu utekl, najel na městské třídě Las Ramblas do chodců, podle posledních informací si útok vyžádal už 13 obětí [1] a po útoku pachatel zmizel. Policie mezitím oznámila, že do nedaleké restaurace vtrhli dva ozbrojení muži a drží tam rukojmí. Dnes opět Angela Merkel dopoledne znovu zopakovala, že na země V4 uvalí sankce, pokud se nepřipojí k závazku přerozdělovaní migrantů. No řekněte, není to k popukání?

Opět si všimněte, že k útoku byl použit automobil, takže omezování legálního držení zbraní ze strany Evropské unie je naprosto jalové opatření proti terorismu, jak už jsme několikrát upozorňovali. Tyto teroristické útoky mají přitom jeden jediný dopad a výsledek. Posilování pravomocí tajných služeb, policie, mohutné rozmisťování kamer v ulicích, sledovacích prostředků, špehování na internetu, čtení vašich emailů, sledování veškeré internetové komunikace. Na straně druhé probíhají ve všech zemích mohutné kampaně namířené proti tzv. bílému muži. Bílý muž je vykreslován jako příčina všech problémů a tento narativ, bohužel, přebírá i mnoho lidí na alternativě.

http://www.aeronet.cz 

Kdo jsi, když se stydíš říct, že chceš bílou vlast?

#14339 Kdo jsi, když se stydíš říct, že chceš bílou vlast?

2017-08-18 16:23

Kdo jsi, když se stydíš říct, že chceš bílou vlast? Proč muslimové nebo černoši neplivou na vlastní rasu, ale běloši plivou na vlastní soukmenovce a nadávají jim do rasistů? Goyos dostali do své genetické výbavy sebedestrukční mechanismus, měli byste o něm vědět!

Bílá rasa je výjimečná. Ne, toto není citace z nějaké německé propagandistické knihy ze 30. let minulého století, to je faktické a v důsledku smutné konstatování podložené historií. Bílý muž dovedl civilizaci k vědecko-technickému pokroku, dokázal opustit povrch planety a dostat se do vesmíru, ovládl jadernou technologii, překonal rychlost zvuku, naučil se létat atd. Bílý muž ovšem toto všechno dokázal pouze za posledních zhruba 150 let. Jenže najednou se něco stalo. Má to souvislost s koncem kosmického programu Apollo, když Američané museli skončit a zničit veškerou dokumentaci k raketovým motorům, veškeré technické nákresy, záznamy Wernera von Brauna a americký kosmický program byl omezen pouze na nízkou oběžnou dráhu okolo planety Země a na nepilotované lety sond k dalším tělesům sluneční soustavy. Jaký to úpadek kosmonautiky. Jenže tento moment odstartoval mnohem hrozivější procesy na planetě Zemi.

http://www.aeronet.cz 

Hyeny z amerického fake news mainstreamu chtěli na tiskovce roztrhat Trumpa na kusy

#14340 Hyeny z amerického fake news mainstreamu chtěli na tiskovce roztrhat Trumpa na kusy

2017-08-18 16:27

VIDEO: Hyeny z amerického fake news mainstreamu chtěli na tiskovce roztrhat Trumpa na kusy, to musíte vidět! Globalisté začali v USA rozeštvávat Američany proti sobě, socha dalšího konfederačního generála odstraněna v Baltimoru! Historie se přepisuje už i v USA! [CZ Titulky]

Připravil jsem pro čtenáře AE News nové video s českými titulky. Jde o tiskovou konferenci Donalda Trumpa v přízemí Trump Tower v New Yorku, kam přišel zodpovědět otázky novinářů k novému balíku zákonů do kongresu na přestavbu národní infrastruktury. Jenže jakmile začala tiskovka, novináři amerického mainstreamu se na Trumpa sesypali a začali mu vyčítat, že ve svém prohlášení k násilnostem v Charlottesville zaujal postoj, ve kterém odsoudil obě strany konfliktu, nejen neonacisty, ale i levicové skupiny marxistů, kteří vyšli do ulic a na rozdíl od protestujících, kteří přišli demonstrovat proti plánům na odstranění sochy konfederačního generála Roberte E. Leeho, neměli k manifestaci žádné povolení. Levicové skupiny tak do ulic Charlottesville vyšly bez povolení úřadů a neměly tam co pohledávat. Policie ovšem proti nim nezasáhla, protože místní radnici ovládají levicově liberální demokraté. Ve městě vloni v listopadu při prezidentských volbách hlasovalo přes 80% lidí pro Hillary Clinton. Jenže jak se ukazuje, odstraňování symbolů a soch konfederačních představitelů se neomezuje pouze na jedno konkrétní město.

Globalisté se snaží rozeštvat Američany mezi sebou do občanské války

Jedná se o proces, který kontrolují globalisté. Zvolením Donalda Trumpa přišli o kontrolu nad Bílým domem. Proces chudnutí USA měl probíhat řízeným způsobem, za dozoru prezidenta, který bude pro-globálně oddaný, jako byl Barack Obama. Jenže Donald Trump je zlý sen. Nasunuje podniky a továrny zpátky do USA, americká ekonomika roste, roste zaměstnanost. A to je přesně opak toho, co je v plánu globalistů s osudem USA. Proto přichází plán B, rozbití USA pomocí revoluce a občanské války, kdy Američané v ulicích povstanou proti sobě. Už dnes stojí proti sobě prezident a média, prezident a kongres. Společenské rozdělení je děsivé. Podporovatelé Trumpa se rvou a mlátí na ulici s podporovateli Hillary. Útoky obou skupin mezi sebou se stupňují. Občanská válka v USA by byla totální porážkou amerických neoconů a vítězstvím globalistů. Proto neoconi se snaží usilovně vrtět psem na opačné straně zeměkoule a přesunout pozornost od výbušné situace v amerických městech na cizinu, konkrétně na Koreu. A nyní vyslovím spekulaci, která bude znít děsivě, ale zkuste se nad ní zamyslet.

http://www.aeronet.cz 

Protirusská ambasáda

#14341 Re: Kdo jsi, když se stydíš říct, že chceš bílou vlast?

2017-08-18 18:36

#14339: Kdo jsi, když se stydíš říct, že chceš bílou vlast? - Kdo jsi, když se stydíš říct, že chceš bílou vlast?  

A proč sem tedy dáváš odkazy na rudý aerussnet, který plive na naši zem více než černoši nebo muslimové nebo koho všeho do své xenofóbní sestavy zahrnuješ?

6let už to bude bez důkazu prasstitute

#14342 Re: Re: Kdo jsi, když se stydíš říct, že chceš bílou vlast?

2017-08-18 19:49

#14341: Protirusská ambasáda - Re: Kdo jsi, když se stydíš říct, že chceš bílou vlast?  

 Blbý šimpanzu ukaž mě důkaz že je Ruský 5let už sem nic neviděl teda brzy bude 6let furt bez důkazu jde vidět že inteligence ti nic neříká snad tam máš napsáno prasstitute o co tam jde vy na tom M.Vnitra jste dobře vyfetovani není divu sami teroristé jak v Berlíně,Londýně,Barceloně atd policie aka falešný orgán 

Kazatel

#14343 Co čeká zemi do 2030 posledního roku a konce světa

2017-08-18 19:57

Zde celá ta komedia proti Rusku je falešná!!!!Všichni státy ctí Satana totiž!!!!A vy národy jste boži děti proto vás chcou zabijet a proto vám lžou jak Media,tak Vlády u člověka spásu nenaleznete ale u Boha a J.Krista ano!!!! 

VICE-Antikrist Jeden Svět Náboženství Se Blíží, On Bude Mix Islám S Křesťanstvím A Nařídit Všem Křesťanům Postupovat Podle Tohoto Falešného Náboženství, Všechny Ty, Kteří Odmítají Will Be Beheaded

Matouš-24

Předpověd zkázy chrámu

1Když Ježíš vyšel z chrámu a odcházel odtud, přistoupili k němu učedníci a ukazovali mu na chrámové stavby.2On však jim řekl: „Vidíte toto všechno? Amen, pravím vám, že tu nezůstane kámen na kameni, všecko bude rozmetáno.

Počátek Běd-Obrat zemi proti Křestanství-N.Evropa
.9Tehdy vás budou vydávat v soužení i na smrt a všechny národy vás budou nenávidět pro mé jméno.10A tehdy mnozí odpadnou a navzájem se budou zrazovat a jedni druhé nenávidět;11povstanou lživí proroci a mnohé svedou,12a protože se rozmůže nepravost, vychladne láska mnohých.13Ale kdo vytrvá až do konce, bude spasen.

Satan v Mešitě převlekl se za Anděla světla

VICE KLAM SATANA V MEŠITĚ-Angel Ghost Captured On Video In Mosque In Azerbaijan [HD]

2. Korintským 11,10-15-MUSLIMOVÉ V EVROPĚ

13Jsou to falešní apoštolové, nepoctiví dělníci, přestrojení za apoštoly Kristovy.14A není divu, vždyť sám satan se převléká za anděla světla;15není tedy nic překvapujícího na tom, že se jeho služebníci převlékají za služebníky spravedlnosti. Jejich konec bude jako jejich skutky!

Galatským 1,6-10//O MUSLIMECH V EVROPĚ A KORÁNU

6Divím se, že se od toho, který vás povolal milostí Kristovou, tak rychle odvracíte k jinému evangeliu.7Jiné evangelium ovšem není; jsou jen někteří lidé, kteří vás zneklidňují a chtějí evangelium Kristovo obrátit v pravý opak.8Ale i kdybychom my nebo sám anděl z nebe přišel hlásat jiné evangelium než to, které jsme vám zvěstovali, budiž proklet!9Jak jsem právě řekl, a znovu to opakuji: Jestliže vám někdo hlásá jiné evangelium než to, které jste přijali, budiž proklet!10Jde mi o přízeň u lidí, anebo u Boha? Snažím se zalíbit lidem? Kdybych se stále ještě chtěl líbit lidem, nebyl bych služebníkem Kristovým.

Právě Vyšel Muslimům Řídit Hromadné Stětí Relace A Vytvoří Obrovskou Kaluže Krve

VICE-Zabijení Křestanu v Syrii 

1. Tesalonickým 4,16: 

Zazní povel, hlas archanděla a zvuk Boží polnice, sám Pán sestoupí z nebe, a ti, kdo zemřeli v Kristu, vstanou nejdříve.“

Zjevení Janovo 20-V EVROPĚ BRZY RFID ČIP 666 ZNAK 2025

4Viděl jsem trůny a na nich usedli ti, jimž byl svěřen soud. Spatřil jsem také ty, kdo byli sťati pro svědectví Ježíšovo a pro slovo Boží, protože nepoklekli před dravou šelmou ani jejím obrazem a nepřijali její znamení na čelo ani na ruku. Nyní povstali k životu a ujali se vlády s Kristem na tisíc let. –5Ostatní mrtví však nepovstanou k životu, dokud se těch tisíc let nedovrší. –6To je první vzkříšení. Blahoslavený a svatý, kdo má podíl na prvním vzkříšení! Nad těmi druhá smrt nemá moci, nýbrž Bůh a Kristus je učiní svými kněžími a budou s ním kralovat po tisíc let.

 
Vyliž mě prd s komedii o Rusku divadlo unavujici komedie domluvená s Ruskem

#14344 Re: Re: Kdo jsi, když se stydíš říct, že chceš bílou vlast?

2017-08-18 22:40

#14341: Protirusská ambasáda - Re: Kdo jsi, když se stydíš říct, že chceš bílou vlast?  

 

A jináč proti Rusku pěkně hrané s Putinem domluvené a už trapné podvod na národy.Hups už to prasklo průhledné jak fake atentáty na Rusko a Velvyslance a Alexadrovce a Ruský army v Syrii pěkná traparna Fake news a Havel jako agent KGB Konfident K1 pěkný divadlo prasstitute a Putin je S.Zednař taky Satana prdel jako ty 

Celé je to domluvené divadlo!!!PODVOD je to dokazatelné. 

DIVADLO proti Rusku fake válka a fake vše proti Rusku co nám v TV předvádi a Satanovi buzny u koryt

Co se ale ve skutečnosti děje?

Tady je třeba pochopit, že globalisté (GP) ve svých plánech k ovládnutí světa postupují způsobem, jako by každý den přehráli jen jeden tón určité melodie, protože jedině taková frekvence jim zaručí, že melodii co by celek (události v souvislostech) nikdo nerozpozná. A oni mohou v klidu postupovat s tím, že než si někdo jednotlivé tóny (události) pospojuje, oni budou mít nezvratně hotovo – budou lidstvo mít tam, kde jej chtějí mít.

EU bude policii v Evropě a Rusko neporazitelnou velmocí proces NWO proto divadlo s NATO vojsky v Evropě kokoti ani nemaj benzin a jezdi sem poroucháni!!!A Čina zastoupí EU jak ji Bůh rozmeta a padne Babylon tak jak bude rozmetá USA do roku 2025!Stále vám to nedocvaklo přiznivci a nepřiznivci skočily jste jim na špek misto aby jste se sjednotily jdete proti sobe jak tupe ovce ty co chcou války sou Vláda/y,Media,Elity to je škodná

VICE-Donald Trump se setká se spojenci v NATO. Společná armáda EU a Rusko

TAK TAKOVOU SNŮŽKOU SR..... NÁS KRMIJOU AJ RUSKO AJ USA CELÉ JE TO PODFUK jen divadlo pro veřejnost také sem věřil že jdou proti Rusku ale celé to je divadlo!!!!Možna sehraji pár střel na sebe aby to vypadalo věrohodně jak fake atentáty v BRUSELU,BERLÍNĚ,ATD

FALEŠNÝ ATENTÁT 

VICE-99,9% Ruský Turecko Ambassador Fake Atentát Video Stage Hoax

Zabíjení Ruských Army Fake noži 

VICE-100% prokázané FAKE Džihádistický John / Emwazi je ILUMINÁTI / agent CIA sheeple WAKE UP !!!

celou akci natáčely televizní kamery a štáby tiskových agentur.

#14345 celou akci natáčely televizní kamery a štáby tiskových agentur.

2017-08-18 23:29

VIDEO: Začala v USA řízená revoluce? Dav levicové mládeže vtrhl do soudního areálu v Durhamu v Severní Karolíně a strhl sochu konfederačního vojáka, zatímco policie a ostraha soudu dostala příkaz nezasahovat! Židé chystají přeformátování USA podobně jako na konci občanské války v roce 1865! [CZ Titulky]

Víkendové protesty v USA, které zažehla demokratická radnice v Charlottesville ve Virginii, když se rozhodla odstranit jezdeckou sochu generála Roberta E. Leeho [1], se postupně začínají rozšiřovat do dalších měst v USA. Nejpodivnější událost proběhla včera, když dav zfanatizovaných levicových aktivistů vtrhl do soudního areálu ve městě Durham v Severní Karolíně. Následující okamžiky, které se začaly odehrávat, by měly okamžitě varovat všechny lidi v USA, protože něco se začíná chystat. Dav aktivistů se srotil okolo 93 let staré sochy konfederačního vojáka, neznámého vojína. Socha nesymbolizuje žádnou konkrétní historickou postavu, ale je připomínkou všech obětí vojáků, kteří bojovali v občanské válce na straně Konfederace. Demonstranti si přímo z budovy soudu přinesly žebřík, opřeli ho o podstavec sochy a jeden z nich vylezl po žebříku nahoru.

Poté připevnil na hlavu sochy žluté tažné lano a dav mládežníků strhl sochu k zemi. Během akce skandovali různá hesla, jako např. „My jsme revoluce!“ nebo „Žádný Trump, žádný KKK, žádné fašistické USA!“ a celou akci natáčely televizní kamery a štáby tiskových agentur. Většina z těch madých lidí přitom nic netuší o původu a důvodech vzniku KKK z historického hlediska [2]. Co je na celé akci děsivé, to je místo celé události. Jedná se o soudní areál, justiční půdu, ale na místě akce nebyl ani jediný policista. Před okamžikem mluvil u Alexe Jonese na Infowars zaměstnanec areálu, který sdělil, že pracuje na pozici ostrahy areálu, ale včera dostal volno, že nemá chodit do práce, ať si udělá volno, že ho dostane zaplacené. Teprve z televize se dozvěděl, co se stalo v areálu soudu. Jedná se nachystanou demonstraci ve spolupráci s justičním areálem, který patří do majetku státu Severní Karolína. Kvůli demonstraci byla místní policie přesunuta na okraj areálu a měla příkaz celou akci jen monitorovat a nezasahovat.

http://www.aeronet.cz 

Kazatel

#14346 J.Kristus brzy přijde a ve velké slávě

2017-08-18 23:35

Velké proroctví se naplňuje a Satan a jeho děvky to nijak neodvrati 
Globalisté se snaží rozeštvat Američany mezi sebou do občanské války

Jedná se o proces, který kontrolují globalisté. Zvolením Donalda Trumpa přišli o kontrolu nad Bílým domem. Proces chudnutí USA měl probíhat řízeným způsobem, za dozoru prezidenta, který bude pro-globálně oddaný, jako byl Barack Obama. Jenže Donald Trump je zlý sen. Nasunuje podniky a továrny zpátky do USA, americká ekonomika roste, roste zaměstnanost. A to je přesně opak toho, co je v plánu globalistů s osudem USA. Proto přichází plán B, rozbití USA pomocí revoluce a občanské války, kdy Američané v ulicích povstanou proti sobě. Už dnes stojí proti sobě prezident a média, prezident a kongres. Společenské rozdělení je děsivé. Podporovatelé Trumpa se rvou a mlátí na ulici s podporovateli Hillary. Útoky obou skupin mezi sebou se stupňují. Občanská válka v USA by byla totální porážkou amerických neoconů a vítězstvím globalistů. Proto neoconi se snaží usilovně vrtět psem na opačné straně zeměkoule a přesunout pozornost od výbušné situace v amerických městech na cizinu, konkrétně na Koreu. A nyní vyslovím spekulaci, která bude znít děsivě, ale zkuste se nad ní zamyslet.

Matouš-24

Předpověd zkázy chrámu

1Když Ježíš vyšel z chrámu a odcházel odtud, přistoupili k němu učedníci a ukazovali mu na chrámové stavby.2On však jim řekl: „Vidíte toto všechno? Amen, pravím vám, že tu nezůstane kámen na kameni, všecko bude rozmetáno.

Počátek Běd-Obrat zemi proti Křestanství a Slovanum-N.Evropa
.9Tehdy vás budou vydávat v soužení i na smrt a všechny národy vás budou nenávidět pro mé jméno.10A tehdy mnozí odpadnou a navzájem se budou zrazovat a jedni druhé nenávidět;11povstanou lživí proroci a mnohé svedou,12a protože se rozmůže nepravost, vychladne láska mnohých.13Ale kdo vytrvá až do konce, bude spasen.

Protirusská ambasáda

#14347 Re: Re: Re: Kdo jsi, když se stydíš říct, že chceš bílou vlast?

2017-08-19 04:18

#14342: 6let už to bude bez důkazu prasstitute - Re: Re: Kdo jsi, když se stydíš říct, že chceš bílou vlast?  

Proč bych ukazoval důkazy russkému fašistickému špionovi, který se za dobu, co už v Čechách je, nebyl schopný naučit aspoň trochu česky. Ten tvůj překladač je fakt russky primitivní. Vrať se do své zemljanky a a nepruď tady. A nebo emigruj, jak to dělají tvoji soukmenovci, ale ne k nám. V Čechách nejsou Russáci vítáni.


Nepřihlášený uživatel

#14348 Re: Re: Re: Východoevropané, negři pro naši dobu

2017-08-19 07:50

#14337: Evropan - Re: Re: Východoevropané, negři pro naši dobu 

 Ptát se Schulze na cokoliv je kontraproduktivní. Dan Schueftan je výrazně kompetentnější.


Nepřihlášený uživatel

#14349 Re: J.Kristus brzy přijde a ve velké slávě

2017-08-19 07:54

#14346: Kazatel - J.Kristus brzy přijde a ve velké slávě  

  Ti, u nichž hledáš radu, araby neznali. Taková svoloč se v bibli vůbec nezmiňuje.

blbý a blbější

#14350 Re: Teroristický útok v Barceloně, na scéně opět dodávka a mrtví lidé rozesetí po chodníku

2017-08-19 08:04

  • Blbý a blbější

 K popukání mi to moc nepřijde.  Faktem zůstává, že Němci si nedokázali zvolit nikoho lepšího, než Merkelovou  a Schulze.  Kdyby tam  byli blbý a blbější,  nevypadalo by to hůř. Možná nejblbější a nejpitomější by mohli srovnat skóre.