MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#113137 Re: Svatý Babiš z Maconu, co požádá o dotaci a druhý den mu přistane na účtu 13 mega.....

2017-08-18 10:01

#113128: - Svatý Babiš z Maconu, co požádá o dotaci a druhý den mu přistane na účtu 13 mega..... 

Tak to se těším, až jednou zjistí to, že ANO bude líp je také účelovka. Babiš potřebuje ještě víc prachů než má, tak si založí účelovku. Okradmůru vyloučí z jedné xeofóbní strany, tak si založí druhou účelovku. Bursík odejde od zelených a založí si účelovku (byť v tomto případě ne xenofóbní). No kam tohle půjde dál? 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#113140 Re: Re: Svatý Babiš z Maconu, co požádá o dotaci a druhý den mu přistane na účtu 13 mega.....

2017-08-18 10:07:58

#113137: Evropan - Re: Svatý Babiš z Maconu, co požádá o dotaci a druhý den mu přistane na účtu 13 mega..... 

Snad i bývalí komouši a jejich dětičky, tedy bývalí skalní ODS (Klause) a dnes ANO StB konečně dospějí a pochopí, že se taková pakáž volit nemůže. 

Mají na to už jen tři měsíce, ale vše je možné. Přál bych si to.

Možná je dokonce v ANO StB pár "slušných" např. starý Stropnický by se nad sebou mohl zamyslet nebo Válková, Telička už se zamyslel a vcelku i jasně vyjádřil. Brabec by také mohl přestat myslet na to, že lepší brabec v hristi než Babiš na střeše. 

Snad to dobře dopadne, já jsem přesvědčen, že se věci opravdu obrací k lepšímu, byť do toho Zeman s největší pravděpodobností opět vstoupí makroamnestií, které bude předcházet pozvání Lenky na Hrad ke "konzultacím". Ta se dnes jeví jako integrální součást karuselu Agrofert a tedy jí není nutné ke konzultacím zvát, leč Zeman má své potřeby a předvede jí ...... svojí "moc" a nebo taky možná něco ještě daleko horšího :-). 

Nepřihlášený uživatel

#113156 Re: Re: Svatý Babiš z Maconu, co požádá o dotaci a druhý den mu přistane na účtu 13 mega.....

2017-08-18 14:21:18

#113137: Evropan - Re: Svatý Babiš z Maconu, co požádá o dotaci a druhý den mu přistane na účtu 13 mega..... 

Je to takový optimistický příspěvek, tak jej zopakuji :-)

Snad i bývalí komouši a jejich dětičky, tedy bývalí skalní ODS (Klause) a dnes ANO StB konečně dospějí a pochopí, že se taková pakáž volit nemůže. 

Mají na to už jen tři měsíce, ale vše je možné. Přál bych si to.

Možná je dokonce v ANO StB pár "slušných" např. starý Stropnický by se nad sebou mohl zamyslet nebo Válková, Telička už se zamyslel a vcelku i jasně vyjádřil. Brabec by také mohl přestat myslet na to, že lepší brabec v hristi než Babiš na střeše. 

Snad to dobře dopadne, já jsem přesvědčen, že se věci opravdu obrací k lepšímu, byť do toho Zeman s největší pravděpodobností opět vstoupí makroamnestií, které bude předcházet pozvání Lenky na Hrad ke "konzultacím". Ta se dnes jeví jako integrální součást karuselu Agrofert a tedy jí není nutné ke konzultacím zvát, leč Zeman má své potřeby a předvede jí ...... svojí "moc" a nebo taky možná něco ještě daleko horšího :-).